Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 15

QUOTE(srauni_upe @ 2012 02 17, 11:04)
nesvarbu, keikvienas mano pasakymą įvertins pagal savo supratimą ir nusidiskutuosim iki begalybės. tai gal tiek to. Skonis - individualus dalykas.

Va va, aš irgi jaučiuos kaip pajudinus širšių lizdą blush2.gif Tik įkišau nosį pasiguosti, kad vyras 'neleidžia" namų apIkėjint, o interpretacijų - kokių tik nori, nuo sielos ramumos iki sofų su celofanais doh.gif
Kaip kažkas pastebėjo, taip, man svarbu, ką apie mano namus mano kiti, kaip beje, ir daugeliui čia besilankančiųjų, nes jei nuoširdžiai būtų dzin, žmonės nei tiek laiko nei tiek pinigų į juos neinvestuotų. Suprantu, kad namai kuriami sau, ne kitiems, tačiau kurdamas sau nori, kad ir kitam gražu būtų. Kaip ir rūbai reikalingi ne tik, kad nesušaltum, bet kad ir gražiai atrodytum, ir tikrai ne vien sau, bet ir aplinkiniams. Ir vargu ar kažkuri jūsų nuo galvos iki kojų dabinasi Maximos kolekcijų rūbeliais, nes "svarbu, kad pati gerai jaučiuosi". Save matome ir per tai, kaip mus mato kiti.
Atsakyti
QUOTE(varlyte96 @ 2012 02 17, 13:45)
Kaip kažkas pastebėjo, taip, man svarbu, ką apie mano namus mano kiti, kaip beje, ir daugeliui čia besilankančiųjų, nes jei nuoširdžiai būtų dzin, žmonės nei tiek laiko nei tiek pinigų į juos neinvestuotų. Suprantu, kad namai kuriami sau, ne kitiems, tačiau kurdamas sau nori, kad ir kitam gražu būtų.
Save matome ir per tai, kaip mus mato kiti.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(varlyte96 @ 2012 02 17, 13:45)
Kaip ir rūbai reikalingi ne tik, kad nesušaltum, bet kad ir gražiai atrodytum, ir tikrai ne vien sau, bet ir aplinkiniams. Ir vargu ar kažkuri jūsų nuo galvos iki kojų dabinasi Maximos kolekcijų rūbeliais, nes "svarbu, kad pati gerai jaučiuosi". Save matome ir per tai, kaip mus mato kiti.

nea neperku, bet ne todel kad didelem raidem neparasyta DG, o del to, kad prasta kokybe uz didele kaina. Jau kuris laikas lietuvoje rubu praktiskai neperku.
Atsakyti
Laba, gal kas turi sita serija ikejos ?
kaip ji gyvai atrodo?
http://www.ikea.com/...s/series/12272/
Atsakyti
QUOTE(*Debesiuke* @ 2012 02 17, 13:40)
Sveikos, gal galit patarti kas veža iš Ikea į Kauną? Daiktas nelabai didelis ir nėra brangus, tai kai paskaičiuoju, pristatymas gaunais brangiau nei pati prekė  doh.gif
Ir dar... ar teko pirkti patalynę? Kaip kokybė?  ax.gif

sveika,vezeju kaunieciu nera,visi is vilniaus veza, as planuoju pirkti iki 300zl,galim jungtis kartu,nusiunciau uzklausima vienai isgirtai vezejai:) laukiu kol atrasys..
Papildyta:

spalvas pasiderinom pagal save smile.gif
[/quote]
labai aciu del baltos spintutes info:) sakau,negi dabar pirkti pusine vien tam,kad stabilesne ir paskui dazyt..nuraminot:) 4u.gif
Atsakyti
Netyčia googlindama pakliuvau čia:

http://flickrhivemin...;textinput=ikea

Ikejos ten daug smile.gif. Gal dar kam nors patiks akis paganyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jjoovviittaa @ 2012 02 17, 15:15)
Sveikutes, nieko nesuprantu vakar buvau i sita temute parasiusi laiskeli bet kaip matau jo nera.

QUOTE(jjoovviittaa @ 2012 02 17, 15:42)
Labai atsiprasau kad ne i ta foruma parasiau pabandysiu kitur.

Akivaizdi reklama doh.gif
Papildyta:
QUOTE(2626 @ 2012 02 17, 15:14)
Netyčia googlindama pakliuvau čia:

http://flickrhivemin...;textinput=ikea

Ikejos ten daug  smile.gif. Gal dar kam nors patiks akis paganyti  mirksiukas.gif

Suuuper... wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas turit/bandėt SNILLE? g.gif

http://www.ikea.com/...ucts/S69816641/

Atsakyti
QUOTE(EmIeJu @ 2012 02 16, 19:52)
user posted image

merginos prasau atsisaukit kas is albumelio turite sia spinta  4u.gif
labai reikia suzinoti kiek uzima vietos pilnai atidarius duris  4u.gif turiu nuo sienos iki lovos max 1 metra,tai mastau ar tiptu  g.gif  4u.gif

sveika buvau sian ikea ir netycia maciau tavo spinta !
duosiu daugiau detaliu gyvai tai ji tikrai alia baltai melyna ,bet toks vaizdas kad paprasta plona plona klijonke uzklijuota ant kardono! nu tikrai labai pigus vaizdas bent jau mano akiai! bet del skonio nenoriu gincytis ,tik bijau kad nenusiviltum nes ji labai kardonine,tokia visa barskanti, kiek ji ten kainuoja apie 125eurai atrodo, nu daugiau 30euru neduociau tikrai ...
Atsakyti
Sveikos,

Uzmaciau naujienose supama Foteli bet labai neproporcingai atrodo. Ar cia tik man taip atrodo ax.gif idomu kaip naturoj?Svajoju apie supama foteli, bet ikejoj siuo metu ner pasiulos, o Lietuvoj be 2k nepaimsi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aix2011 @ 2012 02 17, 20:47)
sveika buvau sian ikea ir netycia maciau tavo spinta !
duosiu daugiau detaliu gyvai tai ji tikrai alia baltai melyna ,bet toks vaizdas kad paprasta plona plona klijonke uzklijuota ant kardono! nu tikrai labai pigus vaizdas bent jau mano akiai! bet del skonio nenoriu gincytis ,tik bijau kad nenusiviltum nes ji labai kardonine,tokia visa barskanti, kiek ji ten kainuoja apie 125eurai atrodo, nu daugiau 30euru neduociau tikrai ...

cry.gif verysad.gif angel_sadangel.gif jau nebezinau ka daryti sad.gif ismuset is veziu.
negi jau nesilanko tos merginos cia temutej kurios turi ta spinta ir komoda????? 4u.gif 4u.gif senbuves prasau psdekit rasti ta zmogu ar mamyte 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EmIeJu: 18 vasario 2012 - 12:46
4u.gif sveikutes,
Kazkur skaiciau apie kartonines daiktadezes, kur jas rasti???
Atsakyti