Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 15

QUOTE(srauni_upe @ 2012 02 17, 08:37)
drinks_cheers.gif

Man tai didžiausias stiliaus nesusipratimas - provansas/  ala klasika tarybiniame daugiabutyje  biggrin.gif

Pagal tokią logiką tarybiniame daugiabutyje - tik tarybiniai baldai, nes ir modernus minimalizmas tada jau prilygtų "išsišokimui" ax.gif
Pasvarstymų lygmenyje... įdomu kaip bus, kai atidarys Ikea ir pas mus g.gif
Ar nebus tie patys Malm'ai, Hemnes'ai ir Kritter'iai kas antram bute... Nes kol bus "naujovė", manau ne vienam magės atsižviežinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(varlyte96 @ 2012 02 17, 10:58)
Pagal tokią logiką tarybiniame daugiabutyje - tik tarybiniai baldai, nes ir modernus minimalizmas tada jau prilygtų "išsišokimui"  ax.gif
Pasvarstymų lygmenyje... įdomu kaip bus, kai atidarys Ikea ir pas mus  g.gif
Ar nebus tie patys Malm'ai, Hemnes'ai ir Kritter'iai kas antram bute... Nes kol bus "naujovė", manau ne vienam magės atsižviežinti  smile.gif

gal panasiai kaip dabar pas kas ketvirta gali rasti ka nors is Jysko... man idomiau, ka darys baldu salonai nesveikom kainom pardavinejantys tuos pacius baldus smile.gif
Atsakyti
nu varlyte ne smile.gif Žinai, kai atveri duris, o prieš tave arkos, kolonos ir t.t. smile.gif
Ne akcentai, o viiiskas taip. Atrodo keistokai. Nu nesvarbu ne ta tema.

Aišku kad bus pas kas antrą ta ikėja, ir irgi pasidarys lygis arba nelygis ten pirkt biggrin.gif

Tyčia užmečiau akį į Domus galerijos katalogą, nu man įdomu kiek realiai pasaulyje žmonių 9burnojančių ant ikėjinių baldų), leidžiančių sau ramiai sėsti ant 10 000+ kainuojančios sofos su kavos puodeliu, prieš tai neaptiesus jo calofanu lotuliukas.gif Nu aš taip negalėčiau, nusipirkt žiauriai brangų daiktą ir tada bijot prisiliest.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 02 17, 11:05)
nu varlyte ne smile.gif Žinai, kai atveri duris, o prieš tave arkos, kolonos ir t.t. smile.gif
Ne akcentai, o viiiskas taip. Atrodo keistokai. Nu nesvarbu ne ta tema.
Aišku kad bus pas kas antrą ta ikėja, ir irgi pasidarys lygis arba nelygis ten pirkt  biggrin.gif

Tyčia užmečiau akį į Domus galerijos katalogą, nu man įdomu kiek realiai pasaulyje žmonių 9burnojančių ant ikėjinių baldų), leidžiančių sau ramiai sėsti ant 10 000+ kainuojančios sofos su kavos puodeliu, prieš tai neaptiesus jo calofanu  lotuliukas.gif Nu aš taip negalėčiau, nusipirkt žiauriai brangų daiktą ir tada bijot prisiliest.

na matai, tau 10k yra daug, kitam mazai tai ir sedet nereikia celofano lotuliukas.gif Viskas juk ok, nebutu paklausos nebutu ir pasiulos, salonai juk ilgai nedirbtu i minusa. Man tik juokinga kai zmones paskutinius pinigus padeda ant brangiu baldu vien tam, kad galetu pasigirti ar dvasine ramybe pajusti , kitaip sakant - pakazuxos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 02 17, 11:10)
na matai, tau 10k yra daug, kitam mazai tai ir sedet nereikia celofano  lotuliukas.gif Viskas juk ok, nebutu paklausos nebutu ir pasiulos, salonai juk ilgai nedirbtu i minusa. Man tik juokinga kai zmones paskutinius pinigus padeda ant brangiu baldu vien tam, kad galetu pasigirti ar dvasine ramybe pajusti , kitaip sakant - pakazuxos  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif visiškai sutinku smile.gif
Jau tada geriau atostogaut už tuos pinigus važiuotų
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 02 17, 09:10)
na matai, tau 10k yra daug, kitam mazai tai ir sedet nereikia celofano  lotuliukas.gif Viskas juk ok, nebutu paklausos nebutu ir pasiulos, salonai juk ilgai nedirbtu i minusa. Man tik juokinga kai zmones paskutinius pinigus padeda ant brangiu baldu vien tam, kad galetu pasigirti ar dvasine ramybe pajusti , kitaip sakant - pakazuxos  lotuliukas.gif

Kadangi diskusija prasidėjo nuo mano post'o, jaučiu pareigą pataisyti, kad niekas nekalbėjo apie 10 gabalų kalbančius baldus, tik apie tai, kad galbūt nereikia visų namų apstatyti Ikea, nes Ikea skirta labiau laikiniems būstams, jaunimui ir pan. ir įprastuose namuose galbūt reiktų tą Ikea kiek "atskiesti", kad nesijaustų, jog namai apstatyti vien ja. Ir žinau, kad Ikea gamina ne vien pigiausius baldus, kad yra daug kokybiškų, medinių, tačiau nepaisant to Ikea laikoma "studentišku", nebrangiu prekės ženklu.
Kalbu apie bendrą įspūdį, ne kainą, ne etiketes, ne dvasinę ramybę ar dar kažką.
Atsakyti
QUOTE(varlyte96 @ 2012 02 17, 11:58)
Pasvarstymų lygmenyje... įdomu kaip bus, kai atidarys Ikea ir pas mus  g.gif

gerai, kad karts nuo karto keičia prekes, keletą anksčiau pastebėtų prekių neberadau.
Atsakyti
QUOTE(varlyte96 @ 2012 02 17, 11:30)
Kadangi diskusija prasidėjo nuo mano post'o, jaučiu pareigą pataisyti, kad niekas nekalbėjo apie 10 gabalų kalbančius baldus, tik apie tai, kad galbūt nereikia visų namų apstatyti Ikea, nes Ikea skirta labiau laikiniems būstams, jaunimui ir pan. ir įprastuose namuose galbūt reiktų tą Ikea kiek "atskiesti", kad nesijaustų, jog namai apstatyti vien ja. Ir žinau, kad Ikea gamina ne vien pigiausius baldus, kad yra daug kokybiškų, medinių, tačiau nepaisant to Ikea laikoma "studentišku", nebrangiu prekės ženklu.
Kalbu apie bendrą įspūdį, ne kainą, ne etiketes, ne dvasinę ramybę ar dar kažką.

as tikrai netaikau jums. O bendras ispudis kaip jums susidaro as tikrai nezinau. Bet kiek skaitau tai jus apklausinejate zmones, jum svarbu kitu zmoniu nuomone kurie pamato jusu baldus, jum svarbu ka jie apie jus pagalvos kai pamatys jusu interjera. Man asmeniskai giliai dzin, jeigu man tai yra patogu, kaina atitinka kokybe, tai kodel gi ne? Kodel as turiu skaityt ir galvot apie tai, kad kitiem tai atrodo studentiski baldai? O as labai dziaugiuosi atradusi Ikea, todel, kad pagaliau galime nusipirkti tikrai kokybiska daikta uz tikrai gera kaina. Apie jysk to nepasakyciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 17 vasario 2012 - 11:39
QUOTE(varlyte96 @ 2012 02 17, 12:30)
Ikea laikoma "studentišku", nebrangiu prekės ženklu.

Dažnai namų žurnaluose rašo, kad pasirinkti pigūs Ikėjos baldai, pažiūrėjau tų baldų (Hemnes) kainas - didelės, nedidelė spinta beveik 1000. Turbūt kiekvienam pagal savo kišenę tas pigumas g.gif Man neatrodo pigūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aulina: 17 vasario 2012 - 11:48
QUOTE(aulina @ 2012 02 17, 11:47)
Dažnai namų žurnaluose rašo, kad pasirinkti pigūs Ikėjos baldai, pažiūrėjau tų baldų (Hemnes) kainas - didelės, nedidelė spinta beveik 1000. Turbūt kiekvienam pagal savo kišenę tas pigumas  g.gif Man neatrodo pigūs.

Tai va, tas pigumas sąlyginis dalykas... blush2.gif Neperseniausiai pasižiūrėjau JAV ikėjos psl., tai buvo pirmame puslapyje įdėta IKEA STOCKHOLM serija ir parašyta, kad aukšta kokybė už žemą kainą... doh.gif Nu nieko sau žemą kainą pagalvojau, bet kita vertus, pagal jų gyvenimo lygį, matyt nedidelė ta kaina... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2012 02 16, 14:18)
o jei,kiek visokiu navarotu reik zinoti,as kaip tik balta ziurejau,nes vaiku kambary balta dviaukste lova, pusine butu visai ne i tema g.gif

mes turim balta ir jau ne vienerius metus. nebijokite, viskas su tuo stabilumu normaliai mirksiukas.gif nezinau, ka turima omenyje, kai sakoma, kad nestabili baltoji spintele g.gif gal, kad lengvesne g.gif

Kas liecia stalciukus, tai pirkau galvodama tokiu principu: pirmiausiai didieji zaislai, kiek ju yra ir kur juos sudeciau, tada ziurejau, kiek lieka laisvos vietos sistemoje. pas mano maziu tuo metu buvo is didziuju, tai laivai, dinozaurai ir pilys, todel pirmiausia paemiau kiekvienai siai grupei dezes, o toliau sugrupavusi likusius zaislus emiau dezes jiems . Pabandykite sugrupuoti daiktus, kuriuos tikites sudeti i daiktadezes, ir matysite, kur kas telpa. Sugrupavus zaislus, vaikui nereikia versti visu deziu, norint kazka surasti. Pas mus tai pasiteisino. Kol lego neokupavo namus. Lego didiesiems zaislams si sistema nelabai tinka, geriau viska i lentynas sudelioti.
Taigi, i auksciausia dali dejau:
http://www.ikea.com/...ducts/20089242/
http://www.ikea.com/...ducts/95685100/
http://www.ikea.com/...ducts/80089239/

i vidurine dali
http://www.ikea.com/...ducts/80089239/ - du tokius ir apacioje:
http://www.ikea.com/...ducts/95685100/

i maziausia dali dejau du siuos
http://www.ikea.com/...ducts/80089239/

spalvas pasiderinom pagal save smile.gif
Atsakyti
QUOTE(varlyte96 @ 2012 02 17, 11:30)

varlyte96, niekas jums netaiko, tik, kad užvedėt tokią diskusiją, tai visos ir "užsivedė" wink.gif
Manau reikia daryti taip, kad namuose būtų gera ir jauku būtent Jums, o kokiais baldais apstatysit tai jau kiekvieno pasirinkimo ir galimybių reikalas. Aš, pavyzdžiui, labai džiaugiuosi kiekviena smulkmena, kurią įsigyju namams ir kuri randa juose savo vietą. Mūsų mažame butelyje kuo toliau, tuo daugiau IKEA prekių randa sau vietą... blush2.gif
Atsakyti