Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 15

Jau pati radau ir patį stalą - tik kas iš to, spalvos visai netinka doh.gif :
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2626: 17 vasario 2012 - 00:39
Taip išeina, kad nebegamina tos spalvos kaip nuotraukoj, ot zlastis, ar ne? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Avetė @ 2012 02 17, 00:40)
Taip išeina, kad nebegamina tos spalvos kaip nuotraukoj, ot zlastis, ar ne? wink.gif

Ne tas žodis doh.gif. Viskas, einu miegot, nes nerandu to, ko man reikia - arba išmatavimai netinka, arba spalvos visai ne į temą mad.gif
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2012 02 16, 19:46)
o tai lakuoto jau neiseina balinti? g.gif

nu nezinau, nebandziau 4u.gif
del apsistatymo, tai galiu pasakyti..turiu paveldetu mociutes baldu is dar 19 amziaus, turiu daug kartotniniu deziu, prikrautu knygu ir kito gerio ir turim du vaikus. Taigi augindama pirma maziau, kad baldai kazkaip labai apsigrauzia ir nusidevi ten, kur vaikas pasiekia biggrin.gif doh.gif Taigi kol dar mazos rankytes ciupineja, tyrineja, perku, akd butu patogu ir nebrangu ir gerai atrodytu, taip susikroviau dali knygu ir CD, taip mes miegam ne ant grindu...kazkaip paziurejus i miegamojo lovas Lt salonuose as tiesa sakant radau, ask man patiktu, bet kaina vyrui nepatiktu biggrin.gif o miegojimo patogumas nuo ciuzinio ir groteliu priklauso.
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2012 02 16, 19:44)
(...) Labai teisingai parasete  4u.gif Ikea europoje zinoma kaip nuomojamu butu, studentu kambariu, universiteto bendrabuciu baldu gamintoja. Ir tik pavieniai daiktai yra iprastuose bustuose. Lietuvoje kai pasirinkimo nera, tai ikeja is tiesu geriausia. O jei Lt nori stilingo baldo, tai bus tukstantis uz kede ir penki uz stala.

Ir aš taip galvojau, kol nepradėjau domėtis interjero dizainerių darbais. Vien peržiūrėjus Interjeras.lt puslapyje parodytus interjerus, "užkliūna" akis už Ikėjinių baldų ir interjero detalių. Pvz.:

Digma

Nr.87

Nr.79

Nr.85

Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2012 02 17, 09:17)
Ir aš taip galvojau, kol nepradėjau domėtis interjero dizainerių darbais. Vien peržiūrėjus Interjeras.lt puslapyje parodytus interjerus, "užkliūna" akis už Ikėjinių baldų ir interjero detalių. Pvz.:

Digma

Nr.87

Nr.79

Nr.85

nu kai kur taiiip grazuuuu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2012 02 17, 07:17)
Ir aš taip galvojau, kol nepradėjau domėtis interjero dizainerių darbais. Vien peržiūrėjus Interjeras.lt puslapyje parodytus interjerus, "užkliūna" akis už Ikėjinių baldų ir interjero detalių.

Na, matot, jie irgi lietuviai, taigi verčiasi tuo, ką turi ir randa, o kadangi kuria "įperkamus" interjerus, tai Ikea kaip tik: nebrangu, o ir daugelio lietuvių (nesiprekinančių ten) akiai nauja ir įdomu.
Specialiai padariau darbe užsieniečių apklausą, ar perskasi Ikejoj, tai dauguma lenkų (trys) sakė perka patalynę ir aksesuarus, vienas miegamąjį apsistatė, bet svetainei baldų nepirko nė vienas. Vienas norvegas pirko vaikui lovą (nes geresnės nenusipelnė biggrin.gif ), du yra pirkę šviestuvus, vieno jų žmona pirko kilimą vaiko kambariui ir dar kažkokių niekučių, o vienas kategoriškai nusistatęs prieš Ikėją. Britas sakė "it's not my cup of tea", o ispanas nelabai suprato apie ką kalbama lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu svetainei as irgi baldu is Ikejos neperku, nes nu tiesiog pagal ideja netinka.
Virtuve pats didziausias pirkinys biggrin.gif o vat spintos ieinamai kambariui-spintai, vaikams, vonios akseksuarai biggrin.gif spintukes, suoliukai, labai gerai.
Bet dar momentas, kad visdelto dizaineriai daznai perka is ale DOMUS GALERIJA salonu, kur atsiveze ir uzsikrove kainas ant ikejiniu prekiu salonai "nazyvajetsia" biggrin.gif taip, kad neaisku, uz kiek parduoda ta dizaina lietuviai dizaineriai g.gif
Atsakyti
O tai aš atitinku nuomojamo buto kategoriją, tai turiu moralinę teisę pirkt ikėjoje lotuliukas.gif Jo tai perku pigiausias spintas, nukainuotas užuolaidas, staliukus. Tai žodžiu esu interjero padugnė lotuliukas.gif
O koks pasirinkimas, nusipirkt brangiau kainuojančią, baisiau atrodančią kokiam audėjuje ar skrajoj. Tikrą daiktą, ko gero lenkišką... Na aš nežinau, koks pasirinkimas vakaruose. O jų ir pajamos skiriasi gerokai nei mūsų. Nes kokių britų pinigais taip išeitų, kad perku spintą už 59 LT ar kiek ten biggrin.gif Pas mus deja, už tiek nebent Jysko dėžę biggrin.gif

Ir apskritai, namai yra skirti mums naudoti, kad būtų patogu. O prie vienodų baldų komplektų mes pratę, jau nuo sovietmečio ... lotuliukas.gif

O Europa pyksta ne tik ant Ikėjos, bet ir ant kitų švedų prekybos tinklų, bo patys kalti, kad savo tinklų nesukuria.
Atsakyti
Taip taip domus galerijoj gali nusipirkti ikejiniu daiktu uz pagerinta kaina. Na bet gal kai daugiau isleidi tai dusioj geriau jautiesi, nesvarbu kad daiktas tas pats lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(varlyte96 @ 2012 02 17, 10:03)
Na, matot, jie irgi lietuviai, taigi verčiasi tuo, ką turi ir randa, o kadangi kuria "įperkamus" interjerus, tai Ikea kaip tik: nebrangu, o ir daugelio lietuvių (nesiprekinančių ten) akiai nauja ir įdomu.

Norėjau pasakyti, kad ir su Ikėjinėmis prekėmis galima labai gerus interjerus "padaryti", nepriklausomai ar LT, ar UK, ar dar kuriam svieto gale. Viskas remiasi į skonį ir grožio supratimą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2012 02 17, 10:33)
Norėjau pasakyti, kad ir su Ikėjinėmis prekėmis galima labai gerus interjerus "padaryti", nepriklausomai ar LT, ar UK, ar dar kuriam svieto gale. Viskas remiasi į skonį ir grožio supratimą  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif

Man tai didžiausias stiliaus nesusipratimas - provansas/ ala klasika tarybiniame daugiabutyje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 17 vasario 2012 - 10:41