Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai, 87 tema

QUOTE(Babi* @ 2012 05 14, 15:18)
Aišku, reikės pabandyti ir man pačiai 4u.gif

Kaip kovojate su inkštirais? smile.gif

aš visus putojančius prausiklius iškeičiau į aliejinį prausiklį.. smile.gif t.y. koks nors aliejus. tarkim alyvuogiu, almond oil, grape seed oil, ar dar koks sumaišomas su ricinos aliejumi (ricinos aliejus valo, sausina odą..) proporcijos priklauso nuo to kokio tipo jūsų oda, ir šitą mišinį praturtinant tarkim arbetmedžio eteriniu aliejumi galima sumaišyti su kokio nors tipo moliu.. galima su niekuo nemaišyti.. ir tiesiog imasažuojant to mišiniuko į odą, gali būti net nenuvalyta nuo makijažo šitas mišinukas viską nuvalo.. (aišku akis valome atskirai.. be jokių molių) šluoste pamirkom gana karštame vanedyje dedame ant veido, (galima ir garinti kelias minutes veidą) kad atsidarytų poros.. valytusi oda.. o ant pačio galo, kai jaučiame, kad jau gana, tiesiog nuvalome su ta pačia šluoste.. smile.gif aš patenkinta.. smile.gif
soda taip pat gerai, nušveičia odą.. smile.gif traukia poras.. dezinfekuoja.. manau jei į tą aliejų mišiny idėjus ne molio, o sodos.. kažin ar kas blogo nutiktų smile.gif
kad inkštyrai neatsirastų, reikia ir kaukes kartas nuo karto darytis... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 05 14, 17:28)
Babi*, man tam reikalui kartą per savaitę labai pasitarnauja paprasčiausia soda. Bet čia nuo odos tipo labai priklauso. Sausiaodės ir didelės jautriaodės sako, kad joms sausina 4u.gif

O kaip viskas daroma soda? blush2.gif

QUOTE(Flinka @ 2012 05 14, 18:18)
hidrolato gamintis nebandžiau, bet nemanau kad būtų koks prastesnis negu pirktinis.. smile.gif ledukai visada po ranka.. kitaip nepabundu.. smile.gif))) kaip pažkas minėjo veido odos kraujotakai pagerinti.. smile.gif odos elastingumuij.. smile.gif
rožių hidrolatą naudojau.. pasaka.. smile.gif bet radau skirtumą tarp natūralaus ir organinio.. smile.gif natūralus aitresnis.. bent jau man taip papuolė..
levandų, turėjau.. hamamelių per aštrus pasirodė.. smile.gif na reikia atsirinkti ko tavo odai reikia ištikrūjų.. smile.gif

Reikės jaučiu ir man tada ledukus šaldytis, jeigu nėra kažkokių esminių skirtumų (ir pigiau bus) 4u.gif

QUOTE(Flinka @ 2012 05 14, 18:39)
aš visus putojančius prausiklius iškeičiau į aliejinį prausiklį.. smile.gif
  ... 

Aha, žinau šitą būdą, bet man labiau patiko variantas su pieneliu (greičiau), nes rezultatas iš esmės toks pat 4u.gif Tiek vienu, tiek itu būdu sumažinau tuos inkštirus, bet ne iki tiek, kiek norėčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 05 14, 19:16)

Labai paprastai. Maždaug pusė arbatinio šaukštelio sodos sumaišoma su tokiu kiekiu vandens, kad išeitų tiršta košelė. Man patinka, kai ji ne per skysta - patogiau tepti. Po to ta košele ištepam veidą, minutėlę palaikom ir švelniai pirštais pamasažuojam tas vietas, kur daugiausiai inkštirų. Po to nuplaunam 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 15 gegužės 2012 - 08:06
Mielos natūralistės, yra pasiūlymas darbui Vilniuje 4u.gif

Mielos pardavėjos, mes ieškome žaliojo gyvenimo būdo šalininkių/-ų, kurios/-ie sugeba įtikinti ir vesti paskui save.
Jeigu jūs esate atsakinga/as, mokate išgirsti ir pasirengę nuolatiniam mokymuisi, mes padarysime jus pardavimų profesionalu: kompetentingu, jautriu ir pasirengusiu padėti.
Jums ši reta galimybė sujungs gyvenimo vertybes ir darbą. Atlyginimas didesnis už vidutinį pagal šaką.

Miela.-as sandėlio darbuotoja/-au, jeigu esi kruopštus ir atsakingas, moki angliškai skaityti, nori dirbti senamiestyje ir būti apsupta/-as linksmo kolegų būrio, siųsk CV kuo greičiau!
Dėmesio! CV ir motyvacinį laišką rusų arba anglų kalbomis siųskite adresu:
bioteka@bioteka.lt

Ieškome pardavėjų visam etatui darbui viename iš Vilniaus prekybos centrų, naujoje “Biotekos” krautuvėlėje salelėje ir senamiestyje įsikūrusioje krautuvėlėje bei sandelio darbuotojo senamiestyje!

Turite klausimų? Rašykite bioteka@bioteka.lt , skambinkite tel. 85 215 99 59
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2012 05 03, 20:04)
Naturialia kosmetika daugiau nei metai naudoju ir tikrai oda pasitaise, anksciau turedavau tokiu ziauriu spuogu  doh.gif su dabartine busena net nepalyginsi, seip nesiskusciau oda, tik vat tas blizgejimas ir tas isdziuvusios is sutrukinejusios zemes vaizdas neduoda ramybes ant veido  doh.gif bet vat odos bukle pagerejo naudojant kremus sausai odai skirtus, tai taip bijau pradeti naudoti priemones skirtas riebiai odai, kad vel jos nesugadinciau  doh.gif

QUOTE(ZBITKA @ 2012 05 04, 10:50)
gal dehidratuotai odai tiktu haliurono rugsties? maciau buna zele tipo, ir gal padetu gryna haliurono rugtis, tik nezinau, kur galima isigyti lietuvoje

kaip tik labai išsamiai apie dehidratuotą odą (ir ką su ja veikti smile.gif) parašė Alioniukas - susiraskit jos postą:

http://www.supermama...?...0415&st=156
Atsakyti
kazkas klause atsiliepimu apie my chele dermaceuticals piestukinius skaistalus tai patinka man jie, bet spalva kitokia negu oficialiam puslapyje. as juos naudosiu kelionei nes patogu, nebirus. mano spalva peaches, bet man jie turi tokios atspalvio i bijunus. rytoj gal padarysiu realia foto
vat piestukiniai seseliai is my chele nepatiko. pakuote maza tasi lupu piestuko, subego i akies rauksleles (ko su biriais mineraliniais seseliais nepasitaiko) ir spalva tokia bespalve (spalva champagne, vistiek tikejaus daugiau tokios persikines spalvos).
Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2012 05 15, 13:08)
Mielos natūralistės, yra pasiūlymas darbui Vilniuje 4u.gif

Mielos pardavėjos, mes ieškome žaliojo gyvenimo būdo šalininkių/-ų, kurios/-ie sugeba įtikinti ir vesti paskui save.
Jeigu jūs esate atsakinga/as, mokate išgirsti ir pasirengę nuolatiniam mokymuisi, mes padarysime jus pardavimų profesionalu: kompetentingu, jautriu ir pasirengusiu padėti.
Jums ši reta galimybė sujungs gyvenimo vertybes ir darbą. Atlyginimas didesnis už vidutinį pagal šaką.

Miela.-as sandėlio darbuotoja/-au,  jeigu esi kruopštus ir atsakingas, moki angliškai skaityti, nori dirbti senamiestyje ir būti apsupta/-as linksmo kolegų būrio, siųsk CV kuo greičiau!
Dėmesio! CV ir motyvacinį laišką rusų arba anglų kalbomis siųskite adresu:
bioteka@bioteka.lt

Ieškome pardavėjų visam etatui darbui viename iš Vilniaus prekybos centrų, naujoje “Biotekos” krautuvėlėje salelėje ir senamiestyje įsikūrusioje krautuvėlėje  bei sandelio darbuotojo senamiestyje!

Turite klausimų? Rašykite bioteka@bioteka.lt , skambinkite tel. 85 215 99 59

gaila ne italijoje mielai parasyciau bigsmile.gif bigsmile.gif biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 15 gegužės 2012 - 23:16
QUOTE(ZBITKA @ 2012 05 16, 00:17)
kazkas klause atsiliepimu apie my chele dermaceuticals piestukinius skaistalus tai patinka man jie, bet spalva kitokia negu oficialiam puslapyje. as juos naudosiu kelionei nes patogu, nebirus. mano spalva peaches, bet man jie turi tokios atspalvio i bijunus. rytoj gal padarysiu realia foto
vat piestukiniai seseliai is my chele nepatiko. pakuote maza tasi lupu piestuko, subego i akies rauksleles (ko su biriais mineraliniais seseliais nepasitaiko) ir spalva tokia bespalve (spalva champagne, vistiek tikejaus daugiau tokios persikines spalvos).

as klausiau, aciu. 4u.gif butu gerai nuotrauka 4u.gif
O tuos seselius gal iseitu kaip highliter'i naudot... ax.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

nezinau kaip jums, bet man cia visai neuznesa persiku. galvoju uzisakyt physician's forula organic wear skaistalus rolleyes.gif man pasitaiko visi kazkokie i raudonuma skaistalai o as noriu silto persiko
virsutineje foto seseliai, apatineje skaistalai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 16 gegužės 2012 - 10:09
QUOTE(ZBITKA @ 2012 05 16, 11:06)
nezinau kaip jums, bet man cia visai neuznesa persiku. galvoju uzisakyt physician's forula organic wear skaistalus rolleyes.gif man pasitaiko visi kazkokie i raudonuma skaistalai o as noriu silto persiko
virsutineje foto seseliai, apatineje skaistalai mirksiukas.gif

aciu, zbitka, nelabai i persikine panasus. keistos ju spalvos... mano rose vadinasi, tai tamsiai raudoni doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 05 14, 19:16)
Reikės jaučiu ir man tada ledukus šaldytis, jeigu nėra kažkokių esminių skirtumų (ir pigiau bus) 4u.gif
Aha, žinau šitą būdą, bet man labiau patiko variantas su pieneliu (greičiau), nes rezultatas iš esmės toks pat 4u.gif Tiek vienu, tiek itu būdu sumažinau tuos inkštirus, bet ne iki tiek, kiek norėčiau ax.gif

o aš tai pastebėjau skirtumą tarp vien tik alieju kai naudoji... ir aliejaus mišiny su moliu.. aš dar ilašinu kokiu eterinių alieju.. smile.gif poros susitraukusios atrodo.. smile.gif oda švaresnė.. smile.gif aisku ir kaukes gana dažnai darausi.. nes oda riebi.. smile.gif tai vis bandau surasti teisinga kelią kaip prižiūrėti odą.. smile.gif
tai kiek perskaičiau.. tai molis.. aliejai..soda, citrinos rugštis .. obuolių actas.. tam tirki eteriniai aliejai.. gilus drėkinimas.. visa tai labai padeda riebiai odai.. smile.gif o šeip riebios odos savininkės ilgiau aceit jaunėsnės išlieka del to riebumo.. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tai nors tiek galvoju naudos iš tokios problemiškos odos.. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal galit patarti del concealerio paakiams, labai pajuodusiam. Nenoriu biraus. Svarbu, kad gerai maskuotu ir nebutu birus mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 05 17, 20:28)
Gal galit patarti del concealerio paakiams, labai pajuodusiam. Nenoriu biraus. Svarbu, kad gerai maskuotu ir nebutu birus mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

man patinka anne marie borlindt.
http://www.naturisim...c...er&makeup=1
Pakankamai gerai maskuoja, lygiai dengiasi, nesigumuliuoja. Minimaliai i rauksleles subega(nera man buve, kad nei koks nesubegtu). as ji paskui uzfiksuoju presuota pudra, nes jis toks biski slapias atrodo. Man patinka. Vienas is geriausiu bandytu maskuokliu (man biggrin.gif ). Gali nepatikti tas galiukas -sepetukas, man nelabai patinka tuo sepetuku bruzinti paaki, tai padengiu kazkiek tuo sepetuku, paskui pirstu islyginu. Tik man rodos, jie turi tik viena maskuoklio atspalvi. Mano sviesiai odai tinka (renkuosi sviesiausias pudra, dazniausiai).
sito nerekomenduoju
http://www.naturisim...c...er&makeup=1
gumuliuojasi, neina lygiai padengti, sviesi spalva per geltona, gaunasi kose ant paakio biggrin.gif doh.gif
Atsakyti