gal dehidratuotai odai tiktu haliurono rugsties? maciau buna zele tipo, ir gal padetu gryna haliurono rugtis, tik nezinau, kur galima isigyti lietuvoje
aromanatural.lt siūlo tokį giliai drėkinantį serumą:
alavijo gelis 16ml
hialurono r. 1ml
skvalanas 1-3ml (į jį įmaišyti morkų ea 5 lašus (sausai odai))
Viską gerai išplakti kol gelis pabals. Tepti po labai nedaug. Oda tampa pamaitinta, sudrėkinta, aksominė. Aš jį nakčiai naudočiau. Apie visas priemones galit paskaityti aromanatural psl ir ten nusipirkti.
alavijo gelis 16ml
hialurono r. 1ml
skvalanas 1-3ml (į jį įmaišyti morkų ea 5 lašus (sausai odai))
Viską gerai išplakti kol gelis pabals. Tepti po labai nedaug. Oda tampa pamaitinta, sudrėkinta, aksominė. Aš jį nakčiai naudočiau. Apie visas priemones galit paskaityti aromanatural psl ir ten nusipirkti.
Turiu klausimą mišriaodėms: kokį molį naudojate veido kaukėms? AromaNatural.lt renkuosi, bet pagal aprašymą lyg ir trys tiktų :
žalias montmorilonito molis
žaliasis ilito molis
raudonas molis
žaliasis ilito molis
raudonas molis
QUOTE(Babi* @ 2012 05 04, 18:46)
Turiu klausimą mišriaodėms: kokį molį naudojate veido kaukėms? AromaNatural.lt renkuosi, bet pagal aprašymą lyg ir trys tiktų :
žaliasis ilito molis
raudonas molis
žaliasis ilito molis
raudonas molis
Man labiausiai patinka žaliasis. Raudonas (maniškis kaip tik iš AN) lyginant su žaliuoju sunkiau nusiplauna ir sausina
Aš tai gasulo naudoju.
QUOTE(apčy @ 2012 05 04, 20:17)
Man labiausiai patinka žaliasis. Raudonas (maniškis kaip tik iš AN) lyginant su žaliuoju sunkiau nusiplauna ir sausina
O kuirs žaliasis? Ir ar tarp jų yra skirtumas?
QUOTE(micefee @ 2012 05 04, 22:29)
Aš tai gasulo naudoju.
Gasulą ir aš naudoju, bet norisi kažką naujo pabandyti
Man patikdavo zalia moli (turejau Argital zalia moli) maisyti su baltu, nes zalias vienas man sausina oda labai, tai baltas molis siek tiek susvelnindavo situacija..
Rasulas/gasulas man irgi sausina labai oda
Kai darausi kaukes, visada stengiuosi deti ar jogurto, ar alavijo gelio papildomai, kad tik nesausintu odos kaukes
Kai darausi kaukes, visada stengiuosi deti ar jogurto, ar alavijo gelio papildomai, kad tik nesausintu odos kaukes
QUOTE(Palomina @ 2012 05 05, 10:15)
Man patikdavo zalia moli (turejau Argital zalia moli) maisyti su baltu, nes zalias vienas man sausina oda labai, tai baltas molis siek tiek susvelnindavo situacija..
O molį maišydavau su hidrolatu ar aliejumi?
sakykite, kaip Jums Sante sampunas sis ar geras? o gal nepagailet keliu lituku ir sante brangesni nusipirkt, pvz lava power? aciu uz atsakymus nezinau,kuri issirinkti
QUOTE(Babi* @ 2012 05 05, 15:46)
O molį maišydavau su hidrolatu ar aliejumi?
maisydavau ir su hidrolatu+aliejus.. bet su jogurtu, alaviju daug fainesnes kaukes ir maziau sausinimo
Siandien dar pagirsiu viena dalyka is Omnia botanica si veido prausikli
kvapas gal ir nekoks (roziu), bet man visai nieko. labiausiai patiko zeline konsistencija, svelnumas. tikrai geras pirkinys (kaina 4.90). jau turiu sios roziu serijos tonika, paakiu krema, ranku krema, kuno krema ir si prausikli. maziausiai patiko paakiu kremas nes sunkiai susigeria, o visa kita liuks. o vat sios firmos bandytas ranku kremas su argano aliejumi nepatiko, nes sunkiai susigeria. nepatiko ir plauku linija.
kvapas gal ir nekoks (roziu), bet man visai nieko. labiausiai patiko zeline konsistencija, svelnumas. tikrai geras pirkinys (kaina 4.90). jau turiu sios roziu serijos tonika, paakiu krema, ranku krema, kuno krema ir si prausikli. maziausiai patiko paakiu kremas nes sunkiai susigeria, o visa kita liuks. o vat sios firmos bandytas ranku kremas su argano aliejumi nepatiko, nes sunkiai susigeria. nepatiko ir plauku linija.
QUOTE(Alala00 @ 2012 05 05, 17:33)
o gal nepagailet keliu lituku ir sante brangesni nusipirkt, pvz lava power? aciu uz atsakymus nezinau,kuri issirinkti
Šitą kaip tik naudoju, jau kaip jis man patinka , nors trenkant ir mažiau putoja, bet nuskalaujant plaukai būna slidūs kaip po balzamo, ir ne taip greit riebaluojasi, trečią dieną dar galima palaidais būti