Vakar nusipirkau ir siandien isbandziau si produkta
Jau trecias ir Roziu linijos. Labai patiko! Susigere gerai, neriebus (o mano odai riebalo didelio ir nereikia), neikyrus kvapas. Manau, roziu kvapas ne visiems patinka, o man visai nieko Kaip uz 5 visai geras kuno kremas
QUOTE(prokruste @ 2012 05 03, 19:32)
Ir aš anksčiau tokių pat problemų turėjau. Man viskas susitvarke, kai pradėjau natūralią kosmetiką naudoti. Tai dabar vakarais net kremo nebetepu, tik nusiprausiu su prausikliu ir tonikas. Man labai tiko lakshmi vata veido prausiklis. Jis kreminis, neputoja, bet makiažą gerai nuplauna. Po prausimo naudoju toniką. Anksčiau irgi lakshmi vata avokadu tonika naudojau. Po jo nesijaučia jokio odos tempimo.
Ryte toniką ir kremą naudoju. Natūralių kremų esu labai daug visokių firmų naudojusi ir pati gaminusi. Kai susitvarkė oda, tai visai nereikli pasidarė ir kremai visokie pradėjo tikti.
Ryte toniką ir kremą naudoju. Natūralių kremų esu labai daug visokių firmų naudojusi ir pati gaminusi. Kai susitvarkė oda, tai visai nereikli pasidarė ir kremai visokie pradėjo tikti.
Naturialia kosmetika daugiau nei metai naudoju ir tikrai oda pasitaise, anksciau turedavau tokiu ziauriu spuogu su dabartine busena net nepalyginsi, seip nesiskusciau oda, tik vat tas blizgejimas ir tas isdziuvusios is sutrukinejusios zemes vaizdas neduoda ramybes ant veido bet vat odos bukle pagerejo naudojant kremus sausai odai skirtus, tai taip bijau pradeti naudoti priemones skirtas riebiai odai, kad vel jos nesugadinciau
QUOTE(asmodeja @ 2012 05 03, 20:04)
Naturialia kosmetika daugiau nei metai naudoju ir tikrai oda pasitaise, anksciau turedavau tokiu ziauriu spuogu su dabartine busena net nepalyginsi, seip nesiskusciau oda, tik vat tas blizgejimas ir tas isdziuvusios is sutrukinejusios zemes vaizdas neduoda ramybes ant veido bet vat odos bukle pagerejo naudojant kremus sausai odai skirtus, tai taip bijau pradeti naudoti priemones skirtas riebiai odai, kad vel jos nesugadinciau
mano oda per metus tikrai nepablogejo. oda kaip ir buvo riebi, taip yra, kartais iskyla hormoniniu spuogeliu, bet cia jau niekas nepades. naudoju visiems odos tipams skirtas, svelnias priemones ir vien del to jauciuosi geriau, nes oda nera stresuojama astriais valikliais, tonikais ir kt. priemonem, nuo ko ji tik dar labiau riebaluojasi.
Zbitka, atsimenu, klausei kaip une skaistalai, turiu as vienus, sviesiausia spalvyte (B02). Turi ir pliusu ir minusu. Minusas, kad jie kreminiai ir as nemoku su pirstais ju gerai isblendinti, tai pirmiausia su skaistalu sepetuku patrinu i juos ir tepu ant zandu.Tai nervina, kad plaukeliu nuo sepetelio palieka ant tu skaistalu (revlon sepetelis).
Paskui isblendinu su elf powder brush, kur flat top (plokscias) buna, tai viskas normaliai gaunasi, naturaliai atrodo (va cia pliusas)
Ar tik ne shopingas klause apie une beauty balm cream foundation. Tai irgi turiu, patiko vidutiniskai. Pliusas, kad gera sudetis, negu tu visu kitokiu bb, bet man jis skiriasi jau pacia konsistencija nuo iprastiniu bb, nes jie buna paprastai tubeles, kaip kremas su spalva, jei neklystu. O sio konsistencija kaip, tarkim, benefit booing maskuoklio, tik une riebesnis. Maskuoja neblogai mazesnius raudonumus, o didesni spuoga jau riebiau tept reikia (tik klausimas, ar laikysis ), bet va, pats daiktas riebalas, palieka veida blizgu ir megsta nusesti i poras, kaip ir kitos une krempudros (bent jau man). Uzfiksavus sausa pudra gal ir nieko, manau, sunausdosiu.
Paskui isblendinu su elf powder brush, kur flat top (plokscias) buna, tai viskas normaliai gaunasi, naturaliai atrodo (va cia pliusas)
Ar tik ne shopingas klause apie une beauty balm cream foundation. Tai irgi turiu, patiko vidutiniskai. Pliusas, kad gera sudetis, negu tu visu kitokiu bb, bet man jis skiriasi jau pacia konsistencija nuo iprastiniu bb, nes jie buna paprastai tubeles, kaip kremas su spalva, jei neklystu. O sio konsistencija kaip, tarkim, benefit booing maskuoklio, tik une riebesnis. Maskuoja neblogai mazesnius raudonumus, o didesni spuoga jau riebiau tept reikia (tik klausimas, ar laikysis ), bet va, pats daiktas riebalas, palieka veida blizgu ir megsta nusesti i poras, kaip ir kitos une krempudros (bent jau man). Uzfiksavus sausa pudra gal ir nieko, manau, sunausdosiu.
QUOTE(gatinha2 @ 2012 05 03, 22:52)
Zbitka, atsimenu, klausei kaip une skaistalai, turiu as vienus, sviesiausia spalvyte (B02). Turi ir pliusu ir minusu. Minusas, kad jie kreminiai ir as nemoku su pirstais ju gerai isblendinti, tai pirmiausia su skaistalu sepetuku patrinu i juos ir tepu ant zandu.Tai nervina, kad plaukeliu nuo sepetelio palieka ant tu skaistalu (revlon sepetelis).
dabar uzisakiau isbandyti piestukinius my chelle dermatceuticals nes i kelione pvz nepatogu birus, visur byra ieskosiu toliau iprastos formos nusiziurejau siuos
My Webpage
uz tris keturis eurus tiks pabandymui. bijau, kad nebutu kaip su lavera pudra, kad vos tik prisilietus subyrejo. gal cia toks birumas, kad naturalus
idomu, kokia tu almay pilna sudetis jei nuspresi uzsisakyt, pranesk, kaip patinka Ir taip pat apie mychelle skaistalus ir seselius.
QUOTE(asmodeja @ 2012 05 03, 17:27)
Merginos as pas jus su tokia bedele
Tikiuosi merginos pasidalinsit savo patirtim ir man pagelbesit
Tikiuosi merginos pasidalinsit savo patirtim ir man pagelbesit
Man labai pagelbėjo veido prausimas pieneliu, prausiklių atsisakymas, drėkinančios kaukės, ypatingai Laveros rožių, Argital kaukė-scrubas, kardinalus veido priežiūros pakeitimas
Nes kadaise aš irgi taip kankinausi su tais sausais žandais - niekas negelbėjo kol nepakeičiau priežiūros
QUOTE(Galadrielė @ 2012 05 04, 08:47)
Man labai pagelbėjo veido prausimas pieneliu, prausiklių atsisakymas, drėkinančios kaukės, ypatingai Laveros rožių, Argital kaukė-scrubas, kardinalus veido priežiūros pakeitimas
Nes kadaise aš irgi taip kankinausi su tais sausais žandais - niekas negelbėjo kol nepakeičiau priežiūros
O aš kad ir pakeičiau veido priežiūrą, bet mano oda yra žiauriai dehidratuota, pastoviai riebaluojasi ir kemšasi
ir man nepadeda nei 2-3 litrai vandens per dieną, nei kaukės, nei naminės priemonės..alijošiumi tepuosi dažnai, bet viskas tam kartui..
labiausiai erzina sausa ir blizganti oda..
Gal ir man reiktų pieneliu pabandyt praustis..Žinau, kad minėjai kaip prausiesi, bet gal gali priminti, su kokiu pieneliu prausi veiduką?
QUOTE(ZBITKA @ 2012 05 03, 11:25)
nuo saules deja naudoju nenaturalias priemones, nes kazko naturalaus su spf 50 ir daugiau dar neradau, ypac kas tiktu riebiai odai.
gal geriau siek tiek sintetikos negu pigmentines demes, nes man pernai vasara ju atsirado (naudojau spf 30)
gal geriau siek tiek sintetikos negu pigmentines demes, nes man pernai vasara ju atsirado (naudojau spf 30)
Aš neblogą priemonę radau Kvapų namuose. Ta prasme - poveikiu neblogą. Bet ji turi vieną nemažą trūkumą - išsitepus reikia labai smarkiai trinti, kad gerai įsitrintų, kitaip ant odos lieka balti drūžiai tokie. Tai pats tepimo procesas labai jau ilgas. O ir odos brūžinti tiek nesinori. Bet poveikis tai geras...
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2012 05 04, 07:53)
O aš kad ir pakeičiau veido priežiūrą, bet mano oda yra žiauriai dehidratuota, pastoviai riebaluojasi ir kemšasi
ir man nepadeda nei 2-3 litrai vandens per dieną, nei kaukės, nei naminės priemonės..alijošiumi tepuosi dažnai, bet viskas tam kartui..
Gal ir man reiktų pieneliu pabandyt praustis..Žinau, kad minėjai kaip prausiesi, bet gal gali priminti, su kokiu pieneliu prausi veiduką?
Ji greičiausiai turi omenyje Lavera, bet vasarai jie gal šiek tiek per sunkūs Labai puikus prausiklis(jo tekstūra kaip labai skysto pienelio) Jonzac, labai puikiai nuprausia veidą, bet kartu jo visiškai nesausina
O kremą labai rekomenduoju Logona su hamameliais mišriai oda, labai švelniai padrėkina nė trupučio neapsunkindamas odelės. Jei esi vilnietė Biotekoje gali paprašyti mėginukų(ten būna naktinis ir dieninis), jų gana ilgam užtenka kad suprastum ar tiks
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2012 05 04, 09:53)
Kemšasi tai ir pas mane, ypač nosis Toks jausmas, kad nuo oro tiesiog.
O praustis pieneliu labai paprastas - ryte ir vakare paimu pienelio ir prausiu veidą juo tarsi prausikliu, švelniai pamasažuodama ir tiek
Pabandyk dar Argital našlaičių kremą - labai puikiai sureguliuoja odos riebumą ir gerai padrėkina arba Laveros su medetkomis dar neblogas, balansuojantis jis irgi. Argitalio tai ŽaliaŽalia gali įsigyti kelis ml
QUOTE(ernesin @ 2012 05 04, 10:31)
Ji greičiausiai turi omenyje Lavera, bet vasarai jie gal šiek tiek per sunkūs
Taip taip, Laveros pienelį - mano meilė jis Vasarai tie klasikiniai Laveros gali būti per sunkūs (rožių, alavijų), o tas 2in1, tai idealus man visais atžvilgiais
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2012 05 04, 07:53)
As prausiu veida pieneliu, ir net vandeni naudoju ne is krano o mineralini, nepadeda Didziausia pas mane problema yra su kakta, ji sausiausia ir labiausiai blizganti, riebalu ant jos nera visiskai, riebesne oda pas mane kaiptik ant zandu labiau ir poros ten uzsikisusios, bet blizgejimas ant ju mazesnis nei ant kaktos.
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2012 05 04, 08:31)
O kremą labai rekomenduoju Logona su hamameliais mišriai oda, labai švelniai padrėkina nė trupučio neapsunkindamas odelės. Jei esi vilnietė Biotekoje gali paprašyti mėginukų(ten būna naktinis ir dieninis), jų gana ilgam užtenka kad suprastum ar tiks
O ar sis kremukas oda matine padaro?
QUOTE(Galadrielė @ 2012 05 04, 10:01)
Kemšasi tai ir pas mane, ypač nosis Toks jausmas, kad nuo oro tiesiog.
O praustis pieneliu labai paprastas - ryte ir vakare paimu pienelio ir prausiu veidą juo tarsi prausikliu, švelniai pamasažuodama ir tiek
Pabandyk dar Argital našlaičių kremą - labai puikiai sureguliuoja odos riebumą ir gerai padrėkina arba Laveros su medetkomis dar neblogas, balansuojantis jis irgi. Argitalio tai ŽaliaŽalia gali įsigyti kelis ml
Taip taip, Laveros pienelį - mano meilė jis Vasarai tie klasikiniai Laveros gali būti per sunkūs (rožių, alavijų), o tas 2in1, tai idealus man visais atžvilgiais
Kaiptik mastau dabar isbandyti Laveros su medetkomis. O argital isbandziau roziu ir su nasleitemis, na visai nieko kremukai, bet vistiek mano odai truko dregmes. As greit paskesiu begerdama ta vandeni litrais, nesuprantu kodel jis ant odos nesilaiko