Sveikos, pasidalinsiu pastebejimais. Visai neseniai pasirode reklaminiai stendai su paveiksliukais (bent jau as pamaciau Rimi), kur parodyta sudrekusi pazastis ir reklamuojama "visiškai natūrali" priemonė nuo prakaitavimo Perspi, na, apsidziaugusi pamaniau, kad pirksiu, nes tai man aktuali problema, lankstinuke taip graziai viskas aprasyta, kad is Azijos tos druskos gaunamos ir yra visiskai naturalios..bet nebuvo prekybininkes tuo metu, tad tik pasiemiau lankstinuka. Uzsikroviau perspi.lt puslapi ir pasinagrinejau vieno ju siulomo dezodoranto sudeti ir naturalumo visiskai neradau. Tuo labiau, kad reikia tepti pazastis pries miega, jis isigeria ir kelioms dienoms laiko prakaita, tai isivaizduokit kaip uzkemsa prakaito liaukas, kokia turetu buti chemija, kad uzkirstu kelia naturaliems gamtos procesams (visai kaip Driclor, kuris toli grazu nesivadina naturalia priemone nuo prakaitavimo).
Perspi-Guard sudėtis: etanolis (ethyl alcohol), vanduo (aqua), aliuminio chloridas (aluminium chloride), aliuminio chlorohidratas (aluminium chlorohydrate), glicerolis (glycerin), alantoinas (alcloxa), dimethicone copolyol (dimethicone copolyol), 1,2-propandiolis (propylene glycol), trietilcitratas (triethyl citrate).
Tokie mano atradimai, dar karta isitikinau, kad viska tikrintis reikia paciai
Merginos ar yra naturalioje kosmetikoje toks daiktas kaip makiazo baze, tas vadinamasis primeris? Gal kazka rekomenduotumete jei yra
QUOTE(asmodeja @ 2012 04 25, 15:35)
Merginos ar yra naturalioje kosmetikoje toks daiktas kaip makiazo baze, tas vadinamasis primeris? Gal kazka rekomenduotumete jei yra
Yra man visai patikes Inika, o db naudoju Terre d'oc
QUOTE(asmodeja @ 2012 04 25, 16:35)
Inika tokį turi žinau Taip ir vadinasi "Inika pure primer"
gal kuri bandet une blush'a norisi nebe biriu, bet normaliu skaistalu
Merginos gal kuri bandete Farfalla kosmetika? Idomu butu atsiliepimai. Aciu
QUOTE(Audrulle @ 2012 04 26, 19:12)
Merginos gal kuri bandete Farfalla kosmetika? Idomu butu atsiliepimai. Aciu
Bandžiau tik šią plaukų kaukę, jokio įspūdžio nepaliko, tai daugiau ką mėginti nekilo ranka
QUOTE(Ramint@ @ 2012 04 25, 16:27)
Yra man visai patikes Inika, o db naudoju Terre d'oc
QUOTE(Galadrielė @ 2012 04 25, 16:42)
Inika tokį turi žinau Taip ir vadinasi "Inika pure primer"
Aciu merginos o kur perkate Inika? Lyg giria inikos mineraline pudryte, turbut reiketu pabandyti kartu su makiazo baze
Sveikos, nežinau ar čia pataikiau, bet gal patarstite...
Nusipirkau himalaya balzamą lūpoms, gal galėtumėt sudėtį pakomentuoti?
carrot seed, castor, coconut, sweet indrajan, wheatgerm. Nepatiko, kad šie ingredientai įvardyti key ingredients, o kitokio sudėties aprašo nėra
carrot seed, castor, coconut, sweet indrajan, wheatgerm. Nepatiko, kad šie ingredientai įvardyti key ingredients, o kitokio sudėties aprašo nėra
QUOTE(asmodeja @ 2012 04 27, 09:32)
Aciu merginos o kur perkate Inika? Lyg giria inikos mineraline pudryte, turbut reiketu pabandyti kartu su makiazo baze
feelunique, naturisimo, ebay
QUOTE(erborista @ 2012 04 27, 08:42)
Sveikos, nežinau ar čia pataikiau, bet gal patarstite...
Konkrečiai apie balzamą nematydama pilnos sudėties neatsakysiu, bet kiek esu nagrinėjusi kitus produktus, tai ekologiškumu nekvepia