QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 04 14, 16:39)
Gal galite bandžiusios palyginti spalvas Moon flower ir Sun flower? Ar nėra mėnuliškas kremas su itin šviesia spalva? Mano oda šviesi, tai manau, kad Sun Flower būtų per tamsus.
As abu bandzius ir nors baltaode esu, bet pasilikau 'sun flower'. 'Moon flower' sviesesnis, bet man jis duoda per daug rausvumo odai, kazkoks raudonas atspalvis ir atrodo nekaip ant veido, lyg susilus buciau. O ir blizguciu daugiau turi, tai bendras vaizdas uztepus per blizgus ir turiu su kita pudra prigesint. 'Sun flower' atrodo tamsus, bet nedaug tepant man kaip tik (na atrodau kaip su lengvu idegiu, vasara manau dar geriau atrodytu). Jis maziau blizgus, nebutina pudra ant virsaus ir atspalvis rusvas.
Siaip siulyciau abu pabandyt, jei yra galimybe - matysi, kuris paciai labiau patinka, nes pagal atsiliepimus, tai irgi apie 'moon flower' galvojau, bet realiai pabandzius nusivyliau. Nors daug sviesiaodziu ji naudoja ir giria bei sako, kad 'sun flower' per tamsus.
Esu Madara temoj ikelus foto - kaireje 'moon flower', desineje 'sun flower' - net nuotraukoje aiskiai matosi, kad MF blizgesnis uz SF, nors ant mano odos labiau spalva prisitaiko MF.