QUOTE(Vicious_L @ 2012 02 27, 00:14)
Ziauriai esu nusivylus eko sampunais. Naudoju eko priemones jau 1.5 metu, plaukai zenkliai pagrazejo, bet... Su sampunais vienas is dvieju, arba galva niezti arba plaukai riebaluoti...
QUOTE(Vicious_L @ 2012 02 27, 01:23)
Bet sakau kad plaukus 100% eko sampunai plauna tikrai prastai ir tikiuosi gal kas ka stebuklingo atrado, nes as tai dar ne, o atrodo norisi tiek nedaug, tik svaros ir nesudirgintos odos.
Nu nezinau, nesutikciau...reikalas tas, kad kol atsirenki, tai tenka ir paislaidauti, ir laiko praeina, bet tikrai yra geru naturaliu sampunu. gal tiesiog per mazai ju bandet? nu negalima po 2-3 bandytu naturaliu sampunu teigti, kad jie visi blogi
esu isbandzius tikrai daug sampunu ir jau atsirinkus kas tinka, o kas ne. Is pigesniu galeciau pasiulyti Natuderm sampuna riebiems plaukams, Eurokos buna pirkti, man jis labai patinka
QUOTE(srauni_upe @ 2012 02 27, 12:43)
su taips plaukų riebinimais tai b8na taip,kadkai merginos pradedda naudot nat. 6amp8nus ir kart nori visokių artstančių, storinančių ir pan. O jų plaukai pvz riebūs (kaip mano). Tai ir netinka tada. reik ieškot šampūno riebesniem plaukam
As irgi anksciau taip galvojau, o viena karta neislaikiau ir nusipirkau labiau sausiems plaukams tinkama sampuna, nes radau daug geru atsiliepimu, nors mano saknys riebios. Ir ka-negaliu atsidziaugti, plaukai svaruteliai lieka ir tikrai nesiriebaluoja greiciau. As manau, kad su galvos oda kaip ir su veidu-kuo daugiau naudosit oda nuriebinancias priemones ir ja sausinsit, tuo oda daugiau riebalu gamins
Nesakau, naudoju ir riebiems plaukams skirta sampuna, kaip jau mineta Natuderm, bet ne istisai, kaitalioju. Paprastai, kad plaukas nepriprastu, pakaitom naudoju 3 sampunus. Man atrodo, svarbu tinkamai issirinkti kas tinka
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 27, 14:02)
Na va, matyt, kiekvienam savo
Mano įspūdis, kaip minėjau, apie dabar naudojamą pirmą ekologišką šampūną, todėl nenoriu pasakyt, kad visi jie tokie. Su blogiukiškais šiaip problemų neturėjau, aišku, irgi būdavo, kad netiko, bet po plovimo plaukai visada atrodydavo purūs ir gražūs.
Labai retai su sampunu is pirmo karto galima pataikyti tiesiai i desimtuka