Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai, 87 tema

QUOTE(Vicious_L @ 2012 02 27, 14:33)
Siaip siuo atzvilgiu klaikiausi bandyti buvo Lavera Roziu ir dabar naudojamas Aubrey organics galvos odai skirtas kazkoks. Man toks jausmas aplamai, kad sampunas kazkaip neissiskalauja, nors stengiuosi lanbai labai gerai isskalaust.

As tai isbandzius dauguma eko sampunu ir nors zinau plauku tipa, ir paskutiniu metu pirkdama atitaikydavau, taciau pvz. dbr turimas Aubrey Organics su ramunelemis yra tikras nesusipratimas. Neskalsus, plaukai po to priglude (nors ir purinantis turetu buti), zodziu nea. Laukiu, kol greiciau pabaigsiu.

QUOTE(Bishojo @ 2012 02 27, 14:52)

Argitalio šviesiems ploniems plaukams - žiauriai nepatiko, atsirado pleiskanų, plaukai greitai susiriebaluodavo.
Weledos rozmarinų - geriau negu argitalio, bet taip pat pleiskanos ir plaukai greitai riebaluodavosi.
Laveros apelsininis - neblogas, bet kažko ypatingo nebuvo, riebaluodavosi plaukai lėčiau negu nuo pirmųjų dviejų, bet vistiek ganėtinai greitai.
O mano atradimai buvo Natura Siberica šampūnai. Turi jie kokius tai sertifikatus, kad natūralūs, tai patikėsim  smile.gif

Man argitalio buvo nieko, bet nieko ypatingo. Nekartociau.
Weledos: ziauriai ziauriai vele plaukus, be to jis berods turi SLS?
Apelsininis: nuo jo man siek tiek riebaluodavos saknys. Nera blogas, bet nieko ypatingo. Nekartociau.
Natura Siberica: bandziau neutralu, nieko ypatingo.

Is tikrai patikusiu: John Master's organics, Avalon organics, Druide. Bet as dazniausiai neperku to paties antra karta blush2.gif , nes man smalsu vis ka nors kita isbandyti.
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 27, 22:40)
Aš labai nesekiau šios temos pastaruoju metu, tai pasikartosiu blush2.gif Koks pienelis? Kaip suprantu, odelė labai sparčiai taisosi. Gal galima labai trumpai darkart arba tiesiog kokią nuorodą į žinutę? Persiprašau, kad kartojuos blush2.gif

Esmė tokia, kad mesti šalin visus prausiklius, valiklius ir pan dalykėlius ir nustoti "skalbti" veidą, o ryte ir vakare jo prausimui naudoti pienelį (pvz aš renkuosi Laveros 2in1) ir švelniais masažuojančiais judesiais jį nuprausti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2012 02 28, 08:31)
Esmė tokia, kad mesti šalin visus prausiklius, valiklius ir pan dalykėlius ir nustoti "skalbti" veidą, o ryte ir vakare jo prausimui naudoti pienelį (pvz aš renkuosi Laveros 2in1) ir švelniais masažuojančiais judesiais jį nuprausti mirksiukas.gif

Man tai kazkaip nelimpa tie pieneliai. Dabr turiu Dr. Hauschka meginukus, tai nlb. Veido neprausiu du kart per diena, bet kai prausiu, noris pamuiluot, kad tikrai gerai nusipraustu. Gal cia tik reiktu priprat, nezinau
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2012 02 28, 08:31)

O paskui pienelį nuo veido su šlapia kempinėle nuplauni?
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 02 28, 11:01)
Man tai kazkaip nelimpa tie pieneliai. Dabr turiu Dr. Hauschka meginukus, tai nlb. Veido neprausiu du kart per diena, bet kai prausiu, noris pamuiluot, kad tikrai gerai nusipraustu. Gal cia tik reiktu priprat, nezinau

Čia pripratimo reikalas matyt. Man pvz ryte norisi nuplauti tą riebaliuką nuo odos, o vakare jau ir nešvarumus visus.

Kadaise man irgi norėjosi muiluoti, atrodė, kad veidas blogai nuprausiamas be prausiklio biggrin.gif

QUOTE(Spurgita @ 2012 02 28, 12:49)
O paskui pienelį nuo veido su šlapia kempinėle nuplauni?

Ne, rankomis smile.gif neprilipo man ta kempinėlė, galiu perleisti kas nori 4u.gif
Atsakyti
O va man kempinele tai labai patinka, turiu ecotools
Atsakyti
Žinokit mano Urtekram dezodorante atsirado pelėsis. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 02 27, 17:01)

Gal galit įdėt nuorodą? blush2.gif

Stai toks My Webpage. Nesu tikra, bet lyg ir rugiageliu i lietuviu kalba verciasi.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2012 02 28, 21:35)
Žinokit mano Urtekram dezodorante atsirado pelėsis.  blink.gif

blink.gif kaip cia taip? pas juos prisimenu, kazkada ir sampunu buteliukai "issaudavo"..
Atsakyti
QUOTE(blueberry_nights @ 2012 02 29, 12:12)
blink.gif kaip cia taip? pas juos prisimenu, kazkada ir sampunu buteliukai "issaudavo"..

Nenaudojau kelias savaites, nes kitą naudojau (Urtekram kvapas nebepatiko, kažkoks rūgštus paliko) ir vakar pastebėjau pelėsinį gražuolį (ir gan nemažą) plūduriuojant. blink.gif Rutuliukas irgi juodais taškeliais apsinešė... Sakau, gal parašyti jiems su vaizdiniais įrodais ir paklausti, ar čia normalu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 29 vasario 2012 - 11:38
QUOTE(micefee @ 2012 02 29, 11:37)
Nenaudojau kelias savaites, nes kitą naudojau (Urtekram kvapas nebepatiko, kažkoks rūgštus paliko) ir vakar pastebėjau pelėsinį gražuolį (ir gan nemažą) plūduriuojant.  blink.gif Rutuliukas irgi juodais taškeliais apsinešė... Sakau, gal parašyti jiems su vaizdiniais įrodais ir paklausti, ar čia normalu?  g.gif

tai čia delikatesas, kaip pelėsinis sūris lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 02 29, 21:21)
tai čia delikatesas, kaip pelėsinis sūris  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

Radau apie MSM (Methyl Sulfonyl Methane).

MSM has the rather worrying-sounding chemical name of Methyl Sulfonyl Methane. But it is actually derived from pine trees used in the paper making process. It is sometimes known as organic sulphur. It softens hard skin and soothes inflammation. It also has the ability to take other active ingredients deeper into the skin so they can work better.

But when you start exploring MSM you realise it does a lot more than that! According to "The Miracle of MSM" by Drs. Jacob, Lawrence and Zucker, MSM can help back pain, osteoarthritis, muscle pain, headaches, athletic injuries, carpal tunnel syndrome and other pain problems. It is sometimes included together with Chondroitin and Glucosamine Sulphate in supplements for joint problems.

Taip kad nieko blogo jis. Netgi geras sakyčiau. bigsmile.gif
Atsakyti