QUOTE(Vicious_L @ 2012 02 27, 14:33)
Siaip siuo atzvilgiu klaikiausi bandyti buvo Lavera Roziu ir dabar naudojamas Aubrey organics galvos odai skirtas kazkoks. Man toks jausmas aplamai, kad sampunas kazkaip neissiskalauja, nors stengiuosi lanbai labai gerai isskalaust.
As tai isbandzius dauguma eko sampunu ir nors zinau plauku tipa, ir paskutiniu metu pirkdama atitaikydavau, taciau pvz. dbr turimas Aubrey Organics su ramunelemis yra tikras nesusipratimas. Neskalsus, plaukai po to priglude (nors ir purinantis turetu buti), zodziu nea. Laukiu, kol greiciau pabaigsiu.
QUOTE(Bishojo @ 2012 02 27, 14:52)
Argitalio šviesiems ploniems plaukams - žiauriai nepatiko, atsirado pleiskanų, plaukai greitai susiriebaluodavo.
Weledos rozmarinų - geriau negu argitalio, bet taip pat pleiskanos ir plaukai greitai riebaluodavosi.
Laveros apelsininis - neblogas, bet kažko ypatingo nebuvo, riebaluodavosi plaukai lėčiau negu nuo pirmųjų dviejų, bet vistiek ganėtinai greitai.
O mano atradimai buvo Natura Siberica šampūnai. Turi jie kokius tai sertifikatus, kad natūralūs, tai patikėsim
Man argitalio buvo nieko, bet nieko ypatingo. Nekartociau.
Weledos: ziauriai ziauriai vele plaukus, be to jis berods turi SLS?
Apelsininis: nuo jo man siek tiek riebaluodavos saknys. Nera blogas, bet nieko ypatingo. Nekartociau.
Natura Siberica: bandziau neutralu, nieko ypatingo.
Is tikrai patikusiu: John Master's organics, Avalon organics, Druide. Bet as dazniausiai neperku to paties antra karta , nes man smalsu vis ka nors kita isbandyti.