QUOTE(micefee @ 2012 02 26, 20:29)
Gal kas bandėt Coslys ar Annemarie akių makiažo valiklius? Apskritai, kokius akių makiažo valiklius naudojate?
Lavera Basis Sensitive
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 27, 12:55)
- norint gerai išplauti plaukus, reikia daug daugiau šampūno nei tų įprastų. Maniškiai pečių nesiekia, o šampūno vis tiek reikia daug. Kitu atveju plaukai atrodo tarsi neplauti, riebaluoti... Taigi apie taupų naudojimąsi ir kalbos nėr, o ką jau kalbėti, jei plaukai būtų ilgi
- plaukai išdžiūsta, ir nors atrodo neberiebaluoti, yra prisiploję
Nesutikčiau. Taupiausias man pasirodė Argital šampūnas (tik su juo plaukai greičiau susiriebaluodavo), jo reikėjo labai mažai. Taip pat palyginti taupūs ir man labiausiai patikę: Eubiona kivių bei Lavera apelsinų. Ir plaukai po jų gerai atrodo
QUOTE(lait @ 2012 02 27, 16:18)
Man nuo visu naturaliu atsirasdavo pleiskanu arba plaukai po plovimo atrodydavo baisiau nei pries... Vis kitokius pirkau ir nieko tinkamo neradau. Tada pamaciau, kad
Lavera turi sampuna nuo pleiskanu ir ji isbandziau.
Gal galit įdėt nuorodą?
Galadriele, ačiū, kad papasakojai apie savo odos priežiūrą, o ypač prausimą pieneliu. Maždaug nuo tada, kai parašei apie šį būdą, aš jį praktikuoju ir ką: oda švaresnė, pats procesas trunka trumpiau, nei su aliejais (čia irgi didelis pliusas)
Beje, pastebėjau tokį įdomų dalyką su eterinių aliejų garinimu (dabar vėl bandau, žiūrėsiu ar čia sutapimas): vis pagarindavau kambary greipfrutų EA (dienos metu) ir maždaug tuo metu pradėjau keltis 6 val. ryte (be jokio žadintuvo)
, nors šiaip būdavau didelė miegalė ir savaitgaliais tik apie 10 val. išlipdavau iš lovos. Dabar vėl bandau garint, labai įdomu ar čia tik sutapimas, ar eterinis aliejus taip veikia