Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai, akušeriai Vilniuje - 3

QUOTE(taša @ 2013 04 20, 21:20)
Gal kas lanketes/lankotes pas Birute Intaine ir turi jos kabineto nr? radau internete kazkoki, bet niekaip negaliu prisiskambint

Numeriai tie patys kaip ir pries pora metu, kaip ir inte paskelbti, pati prisiskambinau gal is kokio "1000-nio karto..."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orcheja: 14 gegužės 2013 - 22:37
Gal kas galit rekomenduoti gydytoja, kuri deda spirlaes, noretusi, kad dirbtu poliklinikose, ne privaciai (nes privaciai brangokai gaunasi)
Atsakyti
QUOTE(orcheja @ 2013 05 14, 22:35)
Numeriai tie patys kaip ir pries pora metu, kaip ir inte paskelbti, pati prisiskambinau gal is kokio "1000-nio karto..."

doh.gif tada teks bandyt
Atsakyti
Gal turite atsiliepimų apie Liną Digrienę? (Centro poliklinika)
Atsakyti
Merginos,kaip ir kur patekti pas vaiku-paaugliu ginekologe?Kazkokia nesamone:musu poliklinikoj suaugusiuju gyd nepriima,Yra tik Santariskese vaiku ginekologe Bumbuliene,Bet ji nedirba!Ir registraturoj jokios info neteikia,kada bus!Reikia skambint karta i savaite ir klaust.Tai kur man paaugle vets?
Pas privaciau eiti-nera tiek pinigeliu.

Atsakyti
QUOTE(smala @ 2013 05 29, 12:56)
Merginos,kaip ir kur  patekti pas vaiku-paaugliu ginekologe?Kazkokia nesamone:musu poliklinikoj suaugusiuju gyd nepriima,Yra tik Santariskese vaiku ginekologe Bumbuliene,Bet ji nedirba!Ir registraturoj jokios info neteikia,kada bus!Reikia skambint karta i savaite ir klaust.Tai kur man paaugle vets?
Pas privaciau eiti-nera tiek pinigeliu.

https://ipr.sergu.lt/SearchSpec.asp kiekvieną dieną pasitikrinkite, gali būti, kad kas nors atšauks vizitą, be to kažkaip jie kartais įmeta daugiau laisvų "talonų".
Man aiškino, kad virtualiai yra didesnė galimybė pakliūti pas daktarą negu skambinėjant į registratūrą. Aš vizitą susigaudžiau per porą dienų, bet jis, žinoma, po mėnesio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivy* @ 2013 06 01, 10:27)
https://ipr.sergu.lt/SearchSpec.asp kiekvieną dieną pasitikrinkite, gali būti, kad kas nors atšauks vizitą, be to kažkaip jie kartais įmeta daugiau laisvų "talonų".
Man aiškino, kad virtualiai yra didesnė galimybė pakliūti pas daktarą negu skambinėjant į registratūrą. Aš vizitą susigaudžiau per porą dienų, bet jis, žinoma, po mėnesio ax.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal kas rekomenduotų ginekologą-akušerį šeškinės poliklinikoje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezza @ 2013 06 22, 17:09)
Sveikos. Gal kas rekomenduotų ginekologą-akušerį šeškinės poliklinikoje?  smile.gif

bijau nieko gero ten.... unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif gal kas lankėtės pas Mariną Stankevičienę? smile.gif Kokie atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diditukas: 03 liepos 2013 - 19:18
Paskutinis gerą įspūdį palikęs gydytojas- Robetas Pažėra, Vilniaus miesto klinikinėje ligoninėje. 4u.gif Švelnus labai, gerai viską paaiškina, daug klausinėja, kol viską išsiaiškina.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2013 07 11, 16:18)
Paskutinis gerą įspūdį palikęs gydytojas- Robetas Pažėra, Vilniaus miesto klinikinėje ligoninėje.  4u.gif  Švelnus labai, gerai viską paaiškina, daug klausinėja, kol viską išsiaiškina.

Pritariu 100procentų thumbup.gif vakar pas jį lankiausi...o jau pirmadienį darys biopsiją... tikrai labai nuoširdus ir geras gydytojas bigsmile.gif
Atsakyti