Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai, akušeriai Vilniuje - 3

gal kas zinot, kaip pas mileriene privaciai uzsirasyti?
Atsakyti
Sveiki, gal turit kokių atsiliepimų apie mergaičių ginekologes Vilniuje, kurių specializacija būtent su nepilnametėm ? Kiek žinau tokių yra tik kelios ax.gif
Atsakyti
Gal galėtumėt pagelbėt?
Man reiktų greitai susirasti ginekologą/ę Antakalny ar Žirmūnuos. Labai reikia konsultacijos (su ligonine ir poliklinika tikriausiai neišdegs).
Būtų gerai, kad neužsiplėštų už konsultaciją ir apžiūrą 100+lt, nes viso labo studentė esu... Būsiu labai dėkinga už pagalbą.
Atsakyti
QUOTE(Vaiva91 @ 2012 07 11, 22:05)
Gal galėtumėt pagelbėt?
Man reiktų greitai susirasti ginekologą/ę Antakalny ar Žirmūnuos. Labai reikia konsultacijos (su ligonine ir poliklinika tikriausiai neišdegs).
Būtų gerai, kad neužsiplėštų už konsultaciją ir apžiūrą 100+lt, nes viso labo studentė esu... Būsiu labai dėkinga už pagalbą.

Oficiali ginekologo konsultacija ligoninėje, kai moteris be siuntimo - 100 lt 80 cnt (konsultacija ir echoskopija). mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasper @ 2012 07 12, 19:38)
Oficiali ginekologo konsultacija ligoninėje, kai moteris be siuntimo - 100 lt 80 cnt (konsultacija ir echoskopija).  mirksiukas.gif

Kur čia taip? Galima ten nuėjus prašytis, kad apžiūrėtų ar pasiskambint ir užsirašyt?
Atsakyti
QUOTE(Sherbet @ 2012 07 24, 14:25)
Kur čia taip? Galima ten nuėjus prašytis, kad apžiūrėtų ar pasiskambint ir užsirašyt?

Visose ligoninėse. Galima nueiti ir paprašyti ginekologo konsultacijos.
Atsakyti
Sveikos,

gal galit pasidalinti patirtimi apie gyd. V. Žebrauskienę?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 05 03, 13:15)
Man ja rekomendavo, kaip gera specialyste, bet nusivyliau, nepaeme net tepinelio, nors atejau su tam tikrai nusiskundimais. Labai skubedama apziurejo, pasake, kad viskas gerai ir viso gero. Veliau apsilankiau pas V. Navickiene (deja, bet jau nebedirba sioje poliklinikoje), tikrai nuostabi gydytoja. Labai ruspestinga ir demesinga, atliko visus butinus tyrimus, rado negalavimu priezasti ir paskyre gydyma.

Kur Navickiene dabar dirba ir koks jos vardas? Pagal pavarde nerandu tokios.
Atsakyti
Gal galit pakomentuoti, kokios dabar apytiksles kainos pas Karpenko? Konsultacija, echoskopija ir pan.bendrieji tyrimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 08 21, 10:51)
Kur Navickiene dabar dirba ir koks jos vardas? Pagal pavarde nerandu tokios.

Viktorija Navickiene, kur dirba, deja, nezinau verysad.gif

QUOTE(Caridian @ 2012 08 21, 12:27)
Gal galit pakomentuoti, kokios dabar apytiksles kainos pas Karpenko? Konsultacija, echoskopija ir pan.bendrieji tyrimai smile.gif

Mano mama lankosi, tai uz konsultacija+echoskopija+tepineli moka ~200 lt.
Tik pas ja eiles nemazos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueberry(: @ 2012 07 10, 19:56)
Sveiki, gal turit kokių atsiliepimų apie mergaičių ginekologes Vilniuje, kurių specializacija būtent su nepilnametėm ? Kiek žinau tokių yra tik kelios ax.gif

Antakalnio poliklinikoje Rita Luksiene
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 08 21, 11:38)
Viktorija Navickiene, kur dirba, deja, nezinau  verysad.gif
Mano mama lankosi, tai uz konsultacija+echoskopija+tepineli moka ~200 lt.
Tik pas ja eiles nemazos  smile.gif

Tuo vakar isitikinau paskambinus ten biggrin.gif nuo sios dienos menesiui i prieki (bet man reikejo uzrasymo vakare,diena yra vietu).
Atsakyti