QUOTE(Vaiva91 @ 2012 07 11, 22:05)
Gal galėtumėt pagelbėt?
Man reiktų greitai susirasti ginekologą/ę Antakalny ar Žirmūnuos. Labai reikia konsultacijos (su ligonine ir poliklinika tikriausiai neišdegs).
Būtų gerai, kad neužsiplėštų už konsultaciją ir apžiūrą 100+lt, nes viso labo studentė esu... Būsiu labai dėkinga už pagalbą.
Man reiktų greitai susirasti ginekologą/ę Antakalny ar Žirmūnuos. Labai reikia konsultacijos (su ligonine ir poliklinika tikriausiai neišdegs).
Būtų gerai, kad neužsiplėštų už konsultaciją ir apžiūrą 100+lt, nes viso labo studentė esu... Būsiu labai dėkinga už pagalbą.
Oficiali ginekologo konsultacija ligoninėje, kai moteris be siuntimo - 100 lt 80 cnt (konsultacija ir echoskopija).
QUOTE(Jasper @ 2012 07 12, 19:38)
Oficiali ginekologo konsultacija ligoninėje, kai moteris be siuntimo - 100 lt 80 cnt (konsultacija ir echoskopija).
Kur čia taip? Galima ten nuėjus prašytis, kad apžiūrėtų ar pasiskambint ir užsirašyt?
QUOTE(Sherbet @ 2012 07 24, 14:25)
Kur čia taip? Galima ten nuėjus prašytis, kad apžiūrėtų ar pasiskambint ir užsirašyt?
Visose ligoninėse. Galima nueiti ir paprašyti ginekologo konsultacijos.
Sveikos,
gal galit pasidalinti patirtimi apie gyd. V. Žebrauskienę?
Ačiū
gal galit pasidalinti patirtimi apie gyd. V. Žebrauskienę?
Ačiū
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 05 03, 13:15)
Man ja rekomendavo, kaip gera specialyste, bet nusivyliau, nepaeme net tepinelio, nors atejau su tam tikrai nusiskundimais. Labai skubedama apziurejo, pasake, kad viskas gerai ir viso gero. Veliau apsilankiau pas V. Navickiene (deja, bet jau nebedirba sioje poliklinikoje), tikrai nuostabi gydytoja. Labai ruspestinga ir demesinga, atliko visus butinus tyrimus, rado negalavimu priezasti ir paskyre gydyma.
Kur Navickiene dabar dirba ir koks jos vardas? Pagal pavarde nerandu tokios.
Gal galit pakomentuoti, kokios dabar apytiksles kainos pas Karpenko? Konsultacija, echoskopija ir pan.bendrieji tyrimai
QUOTE(Caridian @ 2012 08 21, 10:51)
Kur Navickiene dabar dirba ir koks jos vardas? Pagal pavarde nerandu tokios.
Viktorija Navickiene, kur dirba, deja, nezinau
QUOTE(Caridian @ 2012 08 21, 12:27)
Gal galit pakomentuoti, kokios dabar apytiksles kainos pas Karpenko? Konsultacija, echoskopija ir pan.bendrieji tyrimai
Mano mama lankosi, tai uz konsultacija+echoskopija+tepineli moka ~200 lt.
Tik pas ja eiles nemazos
QUOTE(Blueberry(: @ 2012 07 10, 19:56)
Sveiki, gal turit kokių atsiliepimų apie mergaičių ginekologes Vilniuje, kurių specializacija būtent su nepilnametėm ? Kiek žinau tokių yra tik kelios
Antakalnio poliklinikoje Rita Luksiene
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 08 21, 11:38)
Viktorija Navickiene, kur dirba, deja, nezinau
Tik pas ja eiles nemazos
Tik pas ja eiles nemazos
Tuo vakar isitikinau paskambinus ten nuo sios dienos menesiui i prieki (bet man reikejo uzrasymo vakare,diena yra vietu).