Įkraunama...
Įkraunama...

***Endometriozė***

Meskos,

visai skani kava su cinamonu. Man patiko. Girdėjau, kad imunitetą cinamonas stiprina ir bakterijas naikina. mirksiukas.gif

Labai įdomiai parašei dėl geltonkūnio cistos. Ar tau dakataras taip sakė, ar pati išmąstei ? Man gegužės mėnesį operaciją darė dėl to, kad funkcinė cista sulipusi su geltonkūniu buvo ir nepasidavė gydymui, be to ir endo aptvarkyt norėjom. Tą cistą gydėme apie 9 mėn. Tai gal tada buvo kas užkibę unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Triunfante @ 2012 02 19, 14:18)
Isiterpsiu, mano specas jau pirmaji susitikima pasake, kad matuoti BT reikia ne kur kitur, tik TEN.  4u.gif Iseinamoji anga netinka.  4u.gif

pritariu drinks_cheers.gif aš irgi TEN matuoju.
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 17, 22:27)
sakai skambintis is anksto nu gal ir teisi tu  ax.gif as si cikla sakiau darysiu hcg ir nervu nebegadinsiu  schmoll.gif  nes jei vel tie vaiduokliai tai busiu vaiduokliu karaliene  lotuliukas.gif
kazkaip atrodo nesmagu sestadieni brautis bet gal tikrai kokiai mergaitei IUI darys, nu zodziu gerai kad apsvietei 4u.gif aciu  4u.gif

na faina i savo namelius aisku smagu ir pas mama bet namai yra namai thumbup.gif  skaitau ir ar teisingai supratau tu 10cd ir dar teplioja, ar tai normalu g.gif  nes man ir dar siandien(13cd) truputuka bet jau tokiu tamsesniu tepa, manau kad nuo vaistu endo sukruto g.gif
na tik nereikia sau isikalbeti kad nekimba , juk skaitai laimingas istorijas matai kiek visko buna , tad nosi aukstyn. o ims ir naturaliai uzkibs esu skaicius kad po stimuliuotu ciklu pastoja naturaliai  mirksiukas.gif

* Na tam mes ir renkamės čia, kad viena kitai padėtumėm wink.gif
* Tikrai namai yra namai. Namie atrodo, kad netuščiai laikas prabėga. Pasitvarkyt galima ir kokius baldus perstumdyt, daiktams naujų vietų paieškot. Oi namai namučiai. Gera namie thumbup.gif . Vyras instaliacijos dalį atnaujino, tai dabar galėsim tepalinį radiatorių su taimeriu įjungti. Grįšim namo bus šilta. O ir lauke nebe taip šalta.
* Man ilgai teplioja 10-11 cd. Praeitą ciklą dar šiek tiek 12 cd tepliojo, o 13 cd jau IUI buvo. Paskutinėm mmm dienom teplioja šviesiai karamelinės spalvos išskyrom. O šį ciklą mmm išvis beveik neturėjau gryno kraujo blink.gif S stebėjosi, įtarė net polipą, bet man taip visą laiką būdavo nuo pat paauglystės. Dabar teplioja, bet persimaišo su atsirandančiom vaisingom gleivėm. Bet patirtis rodo, kad folikulai bręsta nepaisant tepliojimų. Man buvęs ginius buvo liepęs ND daryt, nors ir teplioja. Bet bepigu jam šnekėt, kai jis ne moteris. Man po tokių ND iškart uždegimas garantuotas, po to kitą dieną išvis į vyrą pažiūrėt nenoriu ir apie ND galvot.
* Vat dėl tų visokių reikia, galiu, negaliu, uždegimai, cistos tai jau man stogas važiuoja. Jaučiuosi kaip neįgali kad būčiau. Tada kai NEVAISINGUMAS UŽKNISA JUODAI, aš padedu galvot, kad jeigu, taip tai nfg, nieko tada man nereik, tik kad galėčiau rami ir sveika gyvent, pradedu galvot, kad galėčiau ir svetimą vaiką augint . Ai dabar juodai pasipreišinimo viskam periodas. Praeis irnesakyk.gif unsure.gif Va išdrįsau garsiai pasakyt, kas man ant dūšios, o tai gniužulas gerklėj stovi jau kurį laiką. Nepykit mergytės už mano neigiamas mintis, nu bet kad jos tokios yra ir tiek. verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 02 19, 14:49)
*  Vat dėl tų visokių reikia, galiu, negaliu, uždegimai, cistos tai jau man stogas važiuoja. Jaučiuosi kaip neįgali kad būčiau. Tada kai NEVAISINGUMAS UŽKNISA JUODAI, aš padedu galvot, kad jeigu, taip tai nfg, nieko tada man nereik, tik kad galėčiau rami ir sveika gyvent, pradedu galvot, kad galėčiau ir svetimą vaiką augint . Ai dabar juodai pasipreišinimo viskam periodas. Praeis  irnesakyk.gif  unsure.gif Va išdrįsau garsiai pasakyt, kas man ant dūšios, o tai gniužulas gerklėj stovi jau kurį laiką. Nepykit mergytės už mano neigiamas mintis, nu bet kad jos tokios yra ir tiek.  verysad.gif  4u.gif

Manau kiekvieną mūsų tokios mintys kankina.
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 02 19, 16:21)
Manau kiekvieną mūsų tokios mintys kankina.

Pritariu. Mane nezinia irgi labai vargina. Emiau galvoti, kad gal reiketu nustatyti termina po kurio imti galvoti apie isivaikinima g.gif Juk tiek vaikuciu kuriems reikia tevu, kurie visiskai nieko sioj zemej neturi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Triunfante @ 2012 02 19, 15:18)
Isiterpsiu, mano specas jau pirmaji susitikima pasake, kad matuoti BT reikia ne kur kitur, tik TEN.  4u.gif Iseinamoji anga netinka.  4u.gif

na tikrai nesigincyjukur reikia matuot as tik knygoje apie tai skaiciau nes man mono vaisin gine sake isvis matuoti neverta, reikia myletis kas antra diena, nes tai ivaro ctreso ir neleidzia atsipalaiduoti. bet as vistiek matuoju, na o jei sakot kad ten netinka tada reiks kita cikla matuot maksty. tik o jus per mmm ir matuojat ar tas dienas praleidziat?
na siandien mano ciklas jau naujas prasidejo doh.gif beje si karta drauges labai jau pasiskubino siandien turetu buti 15cd doh.gif kazkas baisaus siandien tik pirma tablete dufo, jauciu jau rytoj reikia nebegert nes jau kaip ir mmm atejo cool.gif rytoj leksiu pas gine nu nuotaika siaubinga ..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 19, 19:27)
na tikrai nesigincyjukur reikia matuot as tik knygoje apie tai skaiciau nes man mono vaisin gine sake isvis matuoti neverta, reikia myletis kas antra diena, nes tai ivaro ctreso ir neleidzia atsipalaiduoti. bet as vistiek matuoju, na o jei sakot kad ten netinka tada reiks kita cikla matuot maksty. tik o jus per mmm ir matuojat ar tas dienas praleidziat?
na siandien mano ciklas jau naujas prasidejo  doh.gif  beje si karta drauges labai jau pasiskubino siandien turetu buti 15cd  doh.gif kazkas baisaus siandien tik pirma tablete dufo, jauciu jau rytoj reikia nebegert nes jau kaip ir mmm atejo  cool.gif  rytoj leksiu pas gine nu nuotaika siaubinga ..... verysad.gif

*kaip pirmaji leliuka planavom, tai ir stengemes dazniau myletis, bet tada vyras pradejo skustis, kad jam tai pasidaro kai darbas, o nebe malonumas... doh.gif lotuliukas.gif sikart maloninames ir maloninsimes tik tada kai tikrai to noresim, na nebent dar specialiai stengsiuos isprovokuot, kai matysiu, kad vaisingos dienos arteja thumbup.gif
* man irgi buvo keistoka matuot makstyje per mmm, bet jei reikia nuo pirmos ciklo dienos, tai ner ko priestaraut ismanantiems savo darba smile.gif
* man tik pora kartu taip buvo per visa sirgimo mmm istorija, kad toks trumpas ciklas butu, bet tokiais atvejais gydytoja iskart atidziau ziuredavo kame bedos... g.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 19, 19:27)
na siandien mano ciklas jau naujas prasidejo  doh.gif  beje si karta drauges labai jau pasiskubino siandien turetu buti 15cd  doh.gif kazkas baisaus siandien tik pirma tablete dufo, jauciu jau rytoj reikia nebegert nes jau kaip ir mmm atejo  cool.gif  rytoj leksiu pas gine nu nuotaika siaubinga ..... verysad.gif

nu ir pasiankstino jis pas tave doh.gif o as maniau, kad nauja cikla pradesiu anksciau us tave 4 dienom g.gif
Papildyta:
QUOTE(Glamour @ 2012 02 19, 15:49)
*  Vat dėl tų visokių reikia, galiu, negaliu, uždegimai, cistos tai jau man stogas važiuoja. Jaučiuosi kaip neįgali kad būčiau. Tada kai NEVAISINGUMAS UŽKNISA JUODAI, aš padedu galvot, kad jeigu, taip tai nfg, nieko tada man nereik, tik kad galėčiau rami ir sveika gyvent, pradedu galvot, kad galėčiau ir svetimą vaiką augint . Ai dabar juodai pasipreišinimo viskam periodas. Praeis  irnesakyk.gif  unsure.gif Va išdrįsau garsiai pasakyt, kas man ant dūšios, o tai gniužulas gerklėj stovi jau kurį laiką. Nepykit mergytės už mano neigiamas mintis, nu bet kad jos tokios yra ir tiek.  verysad.gif  4u.gif

tokiu visokiu minciu mums visoms buna..man mazdaug karta i du menesius..depresija uzpuola, psichuoti pradedu, ant vyro saukiu... doh.gif po to atsiprasineju, geda buna blush2.gif gerai, kad jis pas mane supratingas, palaiko..kitaip stogas nuciuoztu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2012 02 19, 15:58)
Pritariu. Mane nezinia irgi labai vargina. Emiau galvoti, kad gal reiketu nustatyti termina po kurio imti galvoti apie isivaikinima  g.gif Juk tiek vaikuciu kuriems reikia tevu, kurie visiskai nieko sioj zemej neturi  verysad.gif

Sutinku. Tikrai yra daug vaiku, kurie niekam nereikalingi ir kuriems reikia meiles ir seimos dabar. As esu uz ivaikinima ne tik tada, kai pora negali tureti biologiniu vaiku, bet ir tada, kai tokiu turi smile.gif

QUOTE(sheila102 @ 2012 02 19, 18:27)

Man pries pora metu, kai buvo keli ciklai super trumpi (15-16CD), tai tos menesines po ju buvo tokios visiskai negausios, labiau kaip tepimas, o ne normalios menesines. O pas tave jau normaliai kraujas pramuse?

QUOTE(Aushrine_Bark @ 2012 02 19, 18:47)
* man irgi buvo keistoka matuot makstyje per mmm, bet jei reikia nuo pirmos ciklo dienos, tai ner ko priestaraut ismanantiems savo darba smile.gif

Na nezinau nezinau... As nematavau per mmm makstyje temp. Visu pirma neisivaizduoju kokia poza tada reiktu ja matuoti, kad visa kraujais neapsitaskyciau, o visu antra bijau uznesti kokia infekcija tomis dienomis i maksti. Juk butent del infekcijos pavojaus ir myletis per mm negalima...
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 19, 18:27)

Aš bt matuoju ne todėl, kad žinočiau, kada ND daryti, o tiesiog įdomu. Seniau mauodavau tik prieš pat o, ir po jos. Dabar liepė gyd visą ciklą matuoti, kad matytusi, kaip pasikeitė ciklas po persileidimo. Per pačias mmm nematavau. schmoll.gif

O varge koks trumpas pas teve ciklas. blink.gif Pas mane niekada tokio nebuvo, trumpiausias buvęs 27 d. tik va šį ciklą jaučiu mėmės pareis ant dienų, nors šiandien tik 21 CD, vakar radau lašelį mažą kraijo ant įkloto, šiandien vėl kelis lašelius.
Papildyta:
Sheila, o tu berods minėjai, kad pas tave anksti labai O buvo g.gif O jei tau ne mmm.....o implantacinis pakraujavimas blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 02 19, 20:19)
O varge koks trumpas pas teve ciklas.  blink.gif Pas mane niekada tokio nebuvo, trumpiausias buvęs 27 d. tik va šį ciklą jaučiu mėmės pareis ant dienų, nors šiandien tik 21 CD, vakar radau lašelį mažą kraijo ant įkloto, šiandien vėl kelis lašelius.
Papildyta:
Sheila, o tu berods minėjai, kad pas tave anksti labai O buvo  g.gif O jei tau ne mmm.....o implantacinis pakraujavimas  blush2.gif  4u.gif

na ankstyva o 10cd sake kad jau ivyko, na ta diena tai ir sviezio kraujo buvo, o del implantacinio kraujavimo tai ir as pagalvojau kai dar tik patepe, bet as jau sakyciau kraujuoju na gal dar ne taip kaip per mmm bet jau paketu reikia. beje mano mmm si cikla tokios labai negausios buvo matyt neisbego visas kraujas lotuliukas.gif na pas tave tai gali buti implantacinis pakraujavimas nes tik keli lasiukai , o man g.gif nezinau tikiuos rytoj gauti atsakyma blush2.gif
beje merginos ar mano liniuotej matos mano BT ar ne? kazkaip nesugebu pasidaryti jos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(urkis @ 2012 02 19, 19:57)
Na nezinau nezinau... As nematavau per mmm makstyje temp. Visu pirma neisivaizduoju kokia poza tada reiktu ja matuoti, kad visa kraujais neapsitaskyciau, o visu antra bijau uznesti kokia infekcija tomis dienomis i maksti. Juk butent del infekcijos pavojaus ir myletis per mm negalima...

graziai pro paketo krasteli... biggrin.gif sutinku, kad infekciju pavojus gal ir yra... g.gif na nieko si cikla stebesiu kaip stebiu, kai susitiksim su gydytoju butinai uzklausiu del tu pavoju smile.gif

QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 02 19, 20:19)
Sheila, o tu berods minėjai, kad pas tave anksti labai O buvo  g.gif O jei tau ne mmm.....o implantacinis pakraujavimas  blush2.gif  4u.gif

va va labai geras pastebejimas, tikekimes, kad taip ir bus... wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti