Įkraunama...
Įkraunama...

***Endometriozė***

QUOTE(sheila102 @ 2012 02 18, 12:10)
na man gine ir nieko nesake  g.gif tik cia skaiciau, kad butu geriau vengti kavos, sokolado, granatu, sojos (o jos pilna daugelyje produktu), pirciu, karstu voniu, tamponu daugiau nebepamenu  blush2.gif mes cia rudeni didele diskusija buvom surengusios 4u.gif einu paieskot ko ten buvau prisirasius del saugumo ko galima ko nelabai  4u.gif

sokoladas ir granatai bei pirtys man aktualu cia, labai megstu... vajej... doh.gif
na dar labiau pasiurpink, laukiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fenk-ju @ 2012 02 17, 17:29)
Tai nuplauks tas debesiukas nuo musu rajono kada nors tikrai.. smile.gif
As vakar ant to piktumo prisileidau karsta vonia, prisipyliau drusku ir pasikaitinau... smile.gif Ir siandien kavos puoda isgeriau su sokolado plyta biggrin.gif Zodziu visai nesisaugau  ax.gif

Labas rytas! Va va, idomu kaip atsilieps, arba ne sitie nukrypimai nuo endo dietos g.gif Nes as kava tai geriu beveik aksdien, na silpna,bet kava, dar vakar gavau patarima, kad i kava idejus ziupsneli cinamono, istraukia nuodus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Glamour @ 2012 02 17, 22:10)
Gal aš vis dar naivi, bet turiu kruopelytę vilties, kad gal ir natūraliai gausis  ax.gif Bet jau pradeda baisu darytis, nes turėjom gražią stimuliaciją ir puikią 2IUI ir niekas nekibo sad.gif

Glamour, nieko tu ne naivi..Tikrai uzkibs, pamatysi, tik va sunku atspet kuricikla ax.gif AS gi 6 men su ov skatinimu buvau, nieks neuzkibo, na viena kart su geltonkunio cista po mm atejau, vadinas kibo bet neprikibo, o paskui sau kai jau visas reikalas pamirstas buvo dar po keliu men eme ir uzkibo..Tai manau kad labai net imanoma..simtai istoriju kai po IUI ir IVF uzkimba natur, nors proceduru ne viena ir ne dvi..
Papildyta:
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 17, 22:27)
na tik nereikia sau isikalbeti kad nekimba , juk skaitai laimingas istorijas matai kiek visko buna , tad nosi aukstyn. o ims ir naturaliai uzkibs esu skaicius kad po stimuliuotu ciklu pastoja naturaliai  mirksiukas.gif

thumbup.gif man patinka tavo nusiteikimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 18, 10:07)
sveika na BT tai tikrai ne pazastyje matuojama, as tai pirmus men matavau po liezuviu, bet labai zemos pa mane budavo, tad dabar matuoju dupcej  blush2.gif

As skaiciau, kad dregme matavimo vietoj duoda netikslius rezultatus. O jus kaip nors "apsaugot" termometra nuo dregmes "ten"? blush2.gif Na pvz i koki nusausinta prezervatyva ivilkti termometro galiuka ar pan? blush2.gif Siaubas, kaip geda to klaust doh.gif
Atsakyti
QUOTE(urkis @ 2012 02 18, 13:08)
As skaiciau, kad dregme matavimo vietoj duoda netikslius rezultatus. O jus kaip nors "apsaugot" termometra nuo dregmes "ten"? blush2.gif Na pvz i koki nusausinta prezervatyva ivilkti termometro galiuka ar pan? blush2.gif Siaubas, kaip geda to klaust doh.gif

bet kad ir patartina matuot tik ten kur dregna... apie jokius apvalkalus niekur net neužsiminama, ar aplamai imanoma pamatuot su apvalkalu? g.gif
Atsakyti

..o as nematau del ko dregme turetu keisti temperatura g.gif juk tiek gimdos sieneliu, tiek isskyru temperatura buna vienoda..juk ten viskas uzdara ir skersvejai nepucia, kurie galetu greitai numusti temperatura isskyru g.gif ..na cia tik pamastymas, apie temp kaklelyje ax.gif
o del voniu karstu ir pirciu, tai man gydytoja prisake, kad jokiu budu negalima piknaudziauti. Nes jei atsiras kokia cista, tai karstis stipriai pagreitins ju augima doh.gif
Atsakyti

na zinok as tai negirdejau to schmoll.gif , skaiciau kad reikia matuoti geriausia maksty, iseinamoj angoj , arba po liezuviu, bet tai nelabai tikslu nes labai veikia visokios infekcijos kas labai budinga saltuoju laikotarpiu. dabar bandau prisimint kodel pazasty netinka, va ten kazakas su prakaitu man atrodo g.gif kai rasiu info tada pasisakysiu nes dabar spelioti nenoriu nes dar nusikalbesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Na as skaiciau apie matavimus ir parasyta buvo, kad dregme turi itakos tam, bet gal teisingai Amarok sake, gal tai negalioja vietoms, kurios nera vejo perpuciamos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(urkis @ 2012 02 18, 13:47)
, gal tai negalioja vietoms, kurios nera vejo perpuciamos ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 17, 21:45)
kazi kaip musu irmuciukui nu taip neramu pradingo, labai tikiuos kad jiems viskas labai gerai  blush2.gif

beje ziurkyte kaip laikosi lauraz ar ji negris pas mus ? jau pasiilgau jos  blush2.gif

|rmučiukui viskas gerai 4u.gif lauraz taip pat. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 02 18, 16:36)
|rmučiukui viskas gerai  4u.gif lauraz taip pat.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

nu tai saunu girdeti 4u.gif
Atsakyti
SUSIMAKALVAU VISAI berašydama meskos atsakymą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 19 vasario 2012 - 14:21
Isiterpsiu, mano specas jau pirmaji susitikima pasake, kad matuoti BT reikia ne kur kitur, tik TEN. 4u.gif Iseinamoji anga netinka. 4u.gif
Atsakyti