QUOTE(fenk-ju @ 2012 02 17, 17:29)
Tai nuplauks tas debesiukas nuo musu rajono kada nors tikrai..
As vakar ant to piktumo prisileidau karsta vonia, prisipyliau drusku ir pasikaitinau...
Ir siandien kavos puoda isgeriau su sokolado plyta
Zodziu visai nesisaugau
Labas rytas! Va va, idomu kaip atsilieps, arba ne sitie nukrypimai nuo endo dietos
Nes as kava tai geriu beveik aksdien, na silpna,bet kava, dar vakar gavau patarima, kad i kava idejus ziupsneli cinamono, istraukia nuodus
Papildyta:
QUOTE(Glamour @ 2012 02 17, 22:10)
Gal aš vis dar naivi, bet turiu kruopelytę vilties, kad gal ir natūraliai gausis
Bet jau pradeda baisu darytis, nes turėjom gražią stimuliaciją ir puikią 2IUI ir niekas nekibo
Glamour, nieko tu ne naivi..Tikrai uzkibs, pamatysi, tik va sunku atspet kuricikla
AS gi 6 men su ov skatinimu buvau, nieks neuzkibo, na viena kart su geltonkunio cista po mm atejau, vadinas kibo bet neprikibo, o paskui sau kai jau visas reikalas pamirstas buvo dar po keliu men eme ir uzkibo..Tai manau kad labai net imanoma..simtai istoriju kai po IUI ir IVF uzkimba natur, nors proceduru ne viena ir ne dvi..
Papildyta:
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 17, 22:27)
na tik nereikia sau isikalbeti kad nekimba , juk skaitai laimingas istorijas matai kiek visko buna , tad nosi aukstyn. o ims ir naturaliai uzkibs esu skaicius kad po stimuliuotu ciklu pastoja naturaliai
man patinka tavo nusiteikimas