Sveikos mergytes
Ir sveika sugrizusi
Ausrine_Bark Tikiuosi ilgai neuzsibusi
QUOTE(Amarok @ 2012 02 16, 14:09)
Grazi dienele
merginos, turiu klausima. As kiekviena men ovuliacija stebiu testuku pagalba. Va tik si menesi nebezinau kaip interpretuoti. Visada pries pat o testuko juostele taip isryskedavo, kad vos ne tamsiai violetine patapdavo. O vat si cikla, ji kaip ir priklauo po truputi ryskejo ryskejo ir BEVEIK susilygino su kontroline juostele, o po to pradejo vel blankti. Kaip manote ar buvo ovuliacija ar ne? Niekada man taip nebuvo..tai dabar galvoju, kai sako jog ovuliacija nevyksta, tai juosteles visai neryskeja? ar ryskeja, bet nepasiekia reikiamo intensyvumo lyginant su kontroline juostele?
Man niekada OT testas nera parodes grazios ryskios juosteles, o O vyksta. Gal slapimas buna praskiestas, reikia pries testa negerti nieko 2 val. O as vasara dariausi, tai niekaip neisbudavau negerusi... Dabar gal reiks vel pazaisti, turiu keleta uzsilikusiu..
QUOTE(urkis @ 2012 02 16, 23:42)
Kai konsultavausi su savo gine, tai ji sake, kad sergant endo ir norint nustatyti O, gleiviu stebejimas nera pats patikimiausias budas, nes esant endo isskyru ir taip pagauseja. Patare vien gleivem nepasikliauti.
Siam ciklui as pasiruosiau is esmes: prisipirkau OT, nusipirkau nauja elekrtonini termometra ir stebesiu gleives
Na, as abejoju tokia nuomone, nes kiekvienai turbut skirtingai
Pas mane endo 3 st. o po vaisingu dienu ir pries jas, buna grazu ir sausa, na nebent jei koks uzdegimas buna tai tada pasirodo...
QUOTE(urkis @ 2012 02 17, 11:56)
Oho, kokios pas jus aukstos temperaturos
Siandien ryte dariau pirma matavima, tai buvo lygiai 36.0 ir nei is vietos...
Tai gal skiriasi matavimo vieta? Nes nuo matavimo vietos irgi priklauso temp aukstis. zinau tikrai kad iseinamosios angos ir pazasties temperaturos skiriasi ~0.2 lapisnio.
As irgi buvau ciklo pradzioj matuotis temperatura, bet kazkaip vel uzplauke juodas debesis, tai nieko nebenoriu... Na nebent dauzyti galva i siena.. O dar net ne PMS..
QUOTE(DruiDe @ 2012 02 17, 12:17)
Labas rytas.
Sekmingu jums BT matavimu
, as nebezaidziu, pamatuoju 2 kartus: iki O ir po O, man uztenka
Mano itarimai del PRL ir nugaros skausmu pasitvirtino, pridaviau 7 DPO krauja, rezultatai:
PRG - 26 (norma 1,7-27)
PRL - 36 (norma 7-33)
Nenusirasiau mato vienetu, bet ir taip matyti, kad skaiciukai virs lipa. Tai gavau 0,5 tabl. Bromocritin. Nezinau ka ir galvoti
As su tokiais rezultatais dar neskubeciau gerti vaistu. PRL padidejes labai nezymiai. Gal buvau pasinervinus, gal turejai lyt. santykiu pries tyrimus. Gali buti ir del to padidejes siek tiek PRL.