Įkraunama...
Įkraunama...

***Endometriozė***

QUOTE(Amarok @ 2012 02 16, 22:09)
Kazkodel tikiu, kad kai vel pavyks, tai iskart pajusiu  ax.gif
Papildyta:

Kita cikla ir as su BT matavimu prisijungsiu..noriu daugiau apie save informacijos susirinkti..gal tada pavyktu koki stebukleli susiveikti  ax.gif
p.s. ir as i drauges persuosi  biggrin.gif

Saunu, matuosim BT kartu smile.gif
O del tu zinojimu, kad pastojai, tai nelabai pasitikeciau tokiu pojuciu.... as jau gal kokius tris kartus taip "zinojau" lotuliukas.gif Daugiau stengiuos neprisisvajoti neturint irodymu smile.gif

QUOTE(sheila102 @ 2012 02 16, 22:21)
o man merginos kazkodel teplioja svieziu krauju  blink.gif

Gal cia zirniuko isitvirtinimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(urkis @ 2012 02 16, 23:30)

ir as prie jusu jungiuos, nuo rytdienos pradedu matuot smile.gif
Atsakyti
O del tu zinojimu, kad pastojai, tai nelabai pasitikeciau tokiu pojuciu.... as jau gal kokius tris kartus taip "zinojau" lotuliukas.gif Daugiau stengiuos neprisisvajoti neturint irodymu smile.gif

nu kad nelabai schmoll.gif nes man nuo mmm taip ir nepraejo ir siandien tik 12cd. tad nemanau kad zirniukas, kazkodel galvoju apie endo arba uzdegima, nes sake kad zaizdeliu tikrai nera g.gif
Papildyta:
QUOTE(Aushrine_Bark @ 2012 02 17, 00:39)
ir as prie jusu jungiuos, nuo rytdienos pradedu matuot  smile.gif

nu va kaip saunu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 16, 21:48)
nu va kokia saunuole  4u.gif as ir taip darau ,turesiu drauge, kiek zinau ir ziurkyte matuoja  ax.gif

kaip smagu, kad turėsiu kompanija 4u.gif 4u.gif 4u.gif

įkelsiu savo grafiką parodyti. Biškį normalizavosi, nebešokinėja taip bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ziurkyte*: 17 vasario 2012 - 07:42

Butu faina. Bet man ana menesi irgi taip buvo ir nieko... Nu laikom kumstelius thumbup.gif
Prisijungsiu kita cikla prie BT matuokliu thumbup.gif O tai savo gleiviu totaliai nesuprantu si karta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 02 17, 07:38)
kaip smagu, kad turėsiu kompanija  4u.gif  4u.gif  4u.gif

įkelsiu savo grafiką parodyti. Biškį normalizavosi, nebešokinėja taip  bigsmile.gif

user posted image

Oho, kokios pas jus aukstos temperaturos blink.gif
Siandien ryte dariau pirma matavima, tai buvo lygiai 36.0 ir nei is vietos...
Atsakyti
QUOTE(urkis @ 2012 02 17, 09:56)

Pas mane visada aukštos bigsmile.gif Bet gaila kad kai nereikia, visad nukrenta, ir pareina mmm doh.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Sekmingu jums BT matavimu 4u.gif , as nebezaidziu, pamatuoju 2 kartus: iki O ir po O, man uztenka blush2.gif
Mano itarimai del PRL ir nugaros skausmu pasitvirtino, pridaviau 7 DPO krauja, rezultatai:
PRG - 26 (norma 1,7-27)
PRL - 36 (norma 7-33)
Nenusirasiau mato vienetu, bet ir taip matyti, kad skaiciukai virs lipa. Tai gavau 0,5 tabl. Bromocritin. Nezinau ka ir galvoti verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes smile.gif Ir sveika sugrizusi Ausrine_Bark 4u.gif Tikiuosi ilgai neuzsibusi smile.gif
QUOTE(Amarok @ 2012 02 16, 14:09)
Grazi dienele  smile.gif
merginos, turiu klausima. As kiekviena men ovuliacija stebiu testuku pagalba. Va tik si menesi nebezinau kaip interpretuoti. Visada pries pat o testuko juostele taip isryskedavo, kad vos ne tamsiai violetine patapdavo. O vat si cikla, ji kaip ir priklauo po truputi ryskejo ryskejo ir BEVEIK susilygino su kontroline juostele, o po to pradejo vel blankti. Kaip manote ar buvo ovuliacija ar ne? Niekada man taip nebuvo..tai dabar galvoju, kai sako jog ovuliacija nevyksta, tai juosteles visai neryskeja? ar ryskeja, bet nepasiekia reikiamo intensyvumo lyginant su kontroline juostele?

Man niekada OT testas nera parodes grazios ryskios juosteles, o O vyksta. Gal slapimas buna praskiestas, reikia pries testa negerti nieko 2 val. O as vasara dariausi, tai niekaip neisbudavau negerusi... Dabar gal reiks vel pazaisti, turiu keleta uzsilikusiu..

QUOTE(urkis @ 2012 02 16, 23:42)
Kai konsultavausi su savo gine, tai ji sake, kad sergant endo ir norint nustatyti O, gleiviu stebejimas nera pats patikimiausias budas, nes esant endo isskyru ir taip pagauseja. Patare vien gleivem nepasikliauti.
Siam ciklui as pasiruosiau is esmes: prisipirkau OT, nusipirkau nauja elekrtonini termometra ir stebesiu gleives smile.gif

Na, as abejoju tokia nuomone, nes kiekvienai turbut skirtingai smile.gif Pas mane endo 3 st. o po vaisingu dienu ir pries jas, buna grazu ir sausa, na nebent jei koks uzdegimas buna tai tada pasirodo...

QUOTE(urkis @ 2012 02 17, 11:56)

Tai gal skiriasi matavimo vieta? Nes nuo matavimo vietos irgi priklauso temp aukstis. zinau tikrai kad iseinamosios angos ir pazasties temperaturos skiriasi ~0.2 lapisnio.
As irgi buvau ciklo pradzioj matuotis temperatura, bet kazkaip vel uzplauke juodas debesis, tai nieko nebenoriu... Na nebent dauzyti galva i siena.. O dar net ne PMS.. frusty.gif

QUOTE(DruiDe @ 2012 02 17, 12:17)
Labas rytas.
Sekmingu jums BT matavimu  4u.gif , as nebezaidziu, pamatuoju 2 kartus: iki O ir po O, man uztenka  blush2.gif
Mano itarimai del PRL ir nugaros skausmu pasitvirtino, pridaviau 7 DPO krauja, rezultatai:
PRG - 26 (norma 1,7-27)
PRL - 36 (norma 7-33)
Nenusirasiau mato vienetu, bet ir taip matyti, kad skaiciukai virs lipa. Tai gavau 0,5 tabl. Bromocritin. Nezinau ka ir galvoti  verysad.gif

As su tokiais rezultatais dar neskubeciau gerti vaistu. PRL padidejes labai nezymiai. Gal buvau pasinervinus, gal turejai lyt. santykiu pries tyrimus. Gali buti ir del to padidejes siek tiek PRL. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fenk-ju @ 2012 02 17, 12:15)
As su tokiais rezultatais dar neskubeciau gerti vaistu. PRL padidejes labai nezymiai. Gal buvau pasinervinus, gal turejai lyt. santykiu pries tyrimus. Gali buti ir del to padidejes siek tiek PRL.  4u.gif

Buvau rami, ir be smileysex.gif . Kadangi jau trecia menesi kankina tas ziaurus strenu maudimas, manau PRL streikuoja sistemiskai, o ne del pasaliniu veiksniu smile.gif Geriu vaistukus, dabar ciklo pradzia, kartosiu tyrimus, ziuresiu kaip keiciasi situacija. Aciu uz komentara 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 02 17, 13:49)
Kadangi jau trecia menesi kankina tas ziaurus strenu maudimas, manau PRL streikuoja sistemiskai, o ne del pasaliniu veiksniu  smile.gif

O kaip PRL ir nugaros skausmai susije? g.gif
Atsakyti
[quote=fenk-ju,2012 02 17, 12:15]
As irgi buvau ciklo pradzioj matuotis temperatura, bet kazkaip vel uzplauke juodas debesis, tai nieko nebenoriu... Na nebent dauzyti galva i siena.. O dar net ne PMS.. frusty.gif

Sveikos 4u.gif Galvojau paskaitysiu kaip laiktoes ir lisiu lauk, bet sita Fenk ju fraze uzkabino nerealiai smile.gif Gal mes kur netoli gyvenam, kad ir as i ta pati debesi papuoliau biggrin.gif O siaip tai laikykis, nosi aukstyn, as galvojau prasiblaskyti reikia, ir negalvoti jei nesinori..Ta proga varysiu siandien i pirti .. kaip kad "patariama" endo turetojoms:)smile.gif, o rytoj i suniuku westuku susitikima..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskos: 17 vasario 2012 - 15:33