QUOTE(kristinita @ 2012 05 15, 22:14)
sveikutes, norejau paklaust, rado man endometrioze pirmos stadijos, sake pastot ale tureciau...pirmus abu is pirmo bandymo pastojau, kazi kaip sikart bus...ir dar idomu ar reikia ka papildomai gerti planuojant nestuma del endometriozes?tikiuos nestumas si bruda isgydys
Manau, kad su nedidele endometrioze (ypac, kai jau dukart pastojai ir sekmingai isnesiojai) sekmingai ir vel pastosi
Nestumas bent jau tikrai pristabdo sita bjaurasti. Kazko ypatingo vartoti esant pirmai stadijai nereikia, bet tarkis su savo gydytoja, ji tave geriausiai payista
Del ko tau itare endo ir kaip diagnozavo?
Papildyta:
QUOTE(Mopy @ 2012 05 16, 08:12)
Sveikos merginos, ar priimsit mane? As po laparaskopijos...viskas lyg ir gerai tk rado pavirsutinius nedidelius endometriozes zidinukus..tai db esu baisiai pasimetusi..ar jums del to irgi eme biopsija?ir kaip jums nustatate kurio lygio ta endometrioze..nes nei man sake ka nors nei parasyta ant diagnozes lapo..visiskai nieko..tai kaip suprantu didziausi sansai man yra pastoti po laparaskopijos?ar vis del to reiks dabar gerti kazkokius vaistukus?
Zinoma, kad priimsim
Paprastai arba bent jau daznai biopsija imama, tad nesijaudink. Endo stadija nustatoma pagal zidiniu lokalizacija, ju gyli bei saaugas. Jei tau tik nedaug pavirsiniu zidinuku, tai ir stadija nebus didele
Po laparoskopijos pastoti sansai, pasak stratistikos, tikrai didesni.