QUOTE(<LaPeLis> @ 2012 04 30, 07:56)
o laparoskopija ne iseitis? ar negimdziusiom nedaro?
Daro visoms LP, bet jos metu pasalinamos cistos/zidiniai/saaugos ir kiti endo padariniai, ligos LP neisgydo, deja endo gali vel atsirasti nors ir kita men po LP...
QUOTE(urkis @ 2012 04 30, 10:41)
Daro visoms LP, bet jos metu pasalinamos cistos/zidiniai/saaugos ir kiti endo padariniai, ligos LP neisgydo, deja endo gali vel atsirasti nors ir kita men po LP...
tai vadinasi turiu susitaikyt kad kiekvienu santykiu metu paplusiu kraujais ir nieko padaryt jau cia negalima?
QUOTE(<LaPeLis> @ 2012 04 30, 10:11)
tai vadinasi turiu susitaikyt kad kiekvienu santykiu metu paplusiu kraujais ir nieko padaryt jau cia negalima?
Na, as ne gydytojas, as negaliu pasakyti kaip tau padeti. Bet kokiu atveju kraujavimas yra blogai, bet gal cia ne vien endo kalta? Pabandyk pasikeisti gine ir nueiti privaciai pas koki gera speca.
Sveikutes seniai bebuvau uzsukus..nes nelabai ka turiu ir papasakoti..pasidariau visus tyrimelius po nesivystancio..Lyg viskas ir normose..tik AFS skaiciukai kelia nerimuka..i normas telpu, bet jie arti ribos..bet cia jau gydytojas paaiskins...gal neverta rupintis..Sulaukiau jau pirmu mm po A..neteplioja..kraujukas raudonas...tas dziugihna..gal sustabde mano liga kazkiek..gal paruose kelia antram sekmingam ..kazkas klause del ginekol..nezinau ar cia sutapimas, bet pastojau ta menesi kai ji vartojau..aisku, kad cia ne panaceja, o grazus sutapimas..bet tas atgbletytes ir toliau gersiu...gal neleis tai bjaurybei geit atsinaujinti:) gaudau Kimberley virusiukus ir linkiu jai su maziuku sveikateles o visoms kitoms-dosniu gandru
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 04 30, 17:36)
gaudau Kimberley virusiukus ir linkiu jai su maziuku sveikateles o visoms kitoms-dosniu gandru
Aciu tau o tau linkiu kuo greciau vel tapti
As irgi geriau Ginekol, gal irgi sutapimas
Praeita savaite su sunum buvom echo , tai turesime broliuka Ciulpe savo pirstuka, o as kaip visada apsiverkiau nuo laimes
Aš tai pradžioj kažkaip imunitetą turiu sustiprinti, visai pabirau. Tikiuosi neteks vėl biuletenio imti. Reiks pabandyti ginekol ir man gal. Dabar jau tiek visko geriu, kad net skrandį skauda
Džiaugiuosi labai dėl Kimberly. Aš irgi tavo vietoj apsižliumbčiau
Džiaugiuosi labai dėl Kimberly. Aš irgi tavo vietoj apsižliumbčiau
Sveikos merginos, paskutinę žinutę rašiau žiemos pradžioj berods...o jau pavasaris eina į pabaigą esu endometriozininkė, lapkričio 17 darė laparoskopiją...išpjovė didelę cistą, paskyrė gydymą diferelinu 3,75mg. tai va susileidau tris ampules... bliiaaammbaaa kokie karščio priepuoliai mane mušdavo..eina sau kaip žiauriai...gerai dar kad žiemą..nes vasarą turbūt būtų dar didesnė kankynė...hormonai visiškai nesiautė, pastovi sausuma, sakiau jausmas kaip būčiau 9 metų, kai dar viskas pofikuški ..vargšas mano vaikis bet nieko, vasario 17 susileidau paskutinę ampulę, tai info lapely rašė, jog susirgti turėčiau po 55-60 dienų. mano paskaičiavimu tai turėjo būti balandžio vidurys. po sirgimo turėjau bėgt pas gydytoją... Bet ŠTAI KUR KLAUSIMAS: kur mano mėnesinės???? aš jų jau pasiilgau.... dariausi net nėštumo testą, bet liniją tik vieną rodė..... Ar kas esate susidūrė su panašia situacija?
QUOTE(Čilytė @ 2012 05 03, 11:21)
.. Bet ŠTAI KUR KLAUSIMAS: kur mano mėnesinės???? aš jų jau pasiilgau.... dariausi net nėštumo testą, bet liniją tik vieną rodė..... Ar kas esate susidūrė su panašia situacija?
LAbuka,
O tu tempas matavaisi? O gleiviu stebejimu neuzsiimi? Tai duotu tau labai daug duomenu apie tai kas pas tave vyksta...
LAbuka, neaaa temperatūros nesimatavau... nežinau pirmą sykį su tokiais dalykais susiduriu tai .... nelabai tuose dalykuose suprantu, dabar galvoju skambint savo gydytojai ir sakyt kaip yra, bet tai kaip biiijauuu.... net skambinti o su išskyrom tai..nu kol veikė tas diferelinas tai jų išvis nebuvo... o dabar va jau kokias porą savaičių yra atsiradusios tokios normalios baltos "nepurvinos", nu "standart" ryte daugiau, per dieną ramiai... apskritai kai jų išvis nebuvo, dabar atrodo , kad yra .... reik pasidomėt, pasieškot informacijos..gal teisingai sakai, ačiū už mintį
QUOTE(Čilytė @ 2012 05 03, 11:21)
Sveikos merginos, paskutinę žinutę rašiau žiemos pradžioj berods...o jau pavasaris eina į pabaigą esu endometriozininkė, lapkričio 17 darė laparoskopiją...išpjovė didelę cistą, paskyrė gydymą diferelinu 3,75mg. tai va susileidau tris ampules... bliiaaammbaaa kokie karščio priepuoliai mane mušdavo..eina sau kaip žiauriai...gerai dar kad žiemą..nes vasarą turbūt būtų dar didesnė kankynė...hormonai visiškai nesiautė, pastovi sausuma, sakiau jausmas kaip būčiau 9 metų, kai dar viskas pofikuški ..vargšas mano vaikis bet nieko, vasario 17 susileidau paskutinę ampulę, tai info lapely rašė, jog susirgti turėčiau po 55-60 dienų. mano paskaičiavimu tai turėjo būti balandžio vidurys. po sirgimo turėjau bėgt pas gydytoją... Bet ŠTAI KUR KLAUSIMAS: kur mano mėnesinės???? aš jų jau pasiilgau.... dariausi net nėštumo testą, bet liniją tik vieną rodė..... Ar kas esate susidūrė su panašia situacija?
Labas,
man prasidejo po 86 dienu po paskutinio durio, ir kiek pamenu, kad as skaiciau, kad po 3 men turi prasideti, tai dar turi siek tiek laiko
QUOTE(Pilkos akys @ 2012 04 24, 20:39)
Isties, jei jau priejote prie to, kad itarimai labai stiprus ir reikalas eina link LP (kuri yra veinintelis patvirtinantis metodas), tada tikrai atsiliepimai apie Vanaga geri, kuris Krikscioniskuose dirba.
Aciu uz informacija. Konsultavausi jau su keliais ginekologais- vieni teigia kad i endo nepanasu, kita daktare is kart siule laparoskopija, o dar kita pasake kad tai gali buti endo bet atseit jos nieko daryti kaip ir nereikia, o as esu jau visai pasimetusi...Kol kas nera nevaisingumo problemos, bet vargina kiti endo simptomai, ir kuo toliau tuo blogiau O kaip papulti pas mineta daktara? Ar su siuntimu ten kreiptis ar privaciai kazkaip tartis?