mergaites gal kas ginekol vartojo ?? kokie atsiliepimai ????
QUOTE(gitana36 @ 2012 04 22, 19:18)
Sveika, as naudojau ne GINEKOl bet kita draze su vienasale uzgina. Tai man tais menesiais kada geriau, tepliojimu buvo minimaliai.
O dabar prie reikalo. Ilindau merginos su kovos draugem informacija pasidalint :
Gal kada cia jau pasakojau kad mes su MV lankom tokius ale NSP kursus, bet ten yra napro technologiju pagrindu. Tai vat, dabar mes jau 5 ciklus stebejomes pagal ta medziaga ir pildem lenteles ir t.t. ir musu mokytoja vaziavo i savo kursu uzbaigima bei konsultavosi del musu atvejo su zinovais. Taigi mums teks dar kruvas tyrimu pasidaryti ir t.t.
Vat ko as nezinojau ir kas man naujiena, kad taip kaip moterims rekomenduojama planuojant NUOLAT gerti folio rugsti, ta 400mg i diena, taip VYRAMS REKOMENDUOJAMA GERTI KOFERMENTA Q10, 200mg i diena! Beda kad lietuvoje tokios "koncentracijos" nera, tai mes db ieskosim kaip ir is kur parsisiusti. Dar viena naujiena, kad Airijoj vyrams skiriami vitaminai ne tie musu kazkokie, o FERTILITY PLUS, jie apie 30 svaru kainuoja 90 tableciu, tiaig zymiai pigiau gaunasi. Irgi meginsim gauti, jei kam reikes, duokit zinot.
Beje, MB spermos tyrimai buvo ypatingi tuom kad pas jis rado leukocitu per daug. Tai tokiu atveju uzsieny yra skiriami is karto 6 savaiciu nestipriu antibu kursai, nes paselis daznai nepagauna bacilos, kaip labai gali buti kad mums nutiko, tai kartosim tyrima ir g.b kad gers MB antibus. Vat, viska papasakojau. Gal kam kas naudingo bus
Papildyta:
QUOTE(rence* @ 2012 04 18, 22:01)
Pas koki ginekologa patartute lankytis ir tirtis itariant endometrioze, gal kuris labiau domisi sia liga? Domina Kaunas. Busiu dekinga
Kaune labai stiprus gydytojas yra Povilas Vanagas, bet jis yra chirurgas. O endo ir yra nustatoma tik chirurginiu budu
QUOTE(gitana36 @ 2012 04 22, 19:18)
Ar ne Irmuciukas naudojo tą ciklą , kai pastojo
QUOTE(Glamour @ 2012 04 24, 01:20)
Ar ne Irmuciukas naudojo tą ciklą , kai pastojo
Jei neklystu tai taip As irgi po LP naudojau iki (4 men.) Barovaja matka lasus, arbata, Ginekol ir vitamina A+E
QUOTE(rence* @ 2012 04 18, 21:01)
Pas koki ginekologa patartute lankytis ir tirtis itariant endometrioze, gal kuris labiau domisi sia liga? Domina Kaunas. Busiu dekinga
Isties, jei jau priejote prie to, kad itarimai labai stiprus ir reikalas eina link LP (kuri yra veinintelis patvirtinantis metodas), tada tikrai atsiliepimai apie Vanaga geri, kuris Krikscioniskuose dirba.
QUOTE(kimberley7 @ 2012 04 24, 11:27)
Jei neklystu tai taip As irgi po LP naudojau iki (4 men.) Barovaja matka lasus, arbata, Ginekol ir vitamina A+E
O kur ju galima nusipirkti?
QUOTE(taskelis @ 2012 04 25, 11:00)
O kur ju galima nusipirkti?
Man atveze ir Rusijos, mamos bendradarbis buvo ten komandiruotej ( ziauriai pasiseke ), bet zinau mergaites perka Kalvariju turguje, Vilniuje
QUOTE(kimberley7 @ 2012 04 25, 10:39)
Man atveze ir Rusijos, mamos bendradarbis buvo ten komandiruotej ( ziauriai pasiseke ), bet zinau mergaites perka Kalvariju turguje, Vilniuje
Aciu, reiks i turgu saut
QUOTE(<LaPeLis> @ 2012 04 27, 08:41)
Sveikutės, domina gera ginekologė Vilniuje dėl tos pačios ligos? Esu buvusi santariškėse Pas Meiluvienę ar kažkas panašaus, bet man jos paskirtas gydimas KT nepadeda... pradėjau rimtai nerimauti...
Tai, kad endo is viso nera pagydoma, ji tik apslopinama. Ir kaip tavo organizmas reaguoja - ar augina endo toliau, ar ne, cia kiekvienai individualiai. Gydytojas cia niekuo detas, bandyk pakeisti mityba, panaudoti homeopatiniu gydymo budu. O siaip geriausias endo gydymo budas -
QUOTE(urkis @ 2012 04 27, 11:39)
Tai, kad endo is viso nera pagydoma, ji tik apslopinama. Ir kaip tavo organizmas reaguoja - ar augina endo toliau, ar ne, cia kiekvienai individualiai. Gydytojas cia niekuo detas, bandyk pakeisti mityba, panaudoti homeopatiniu gydymo budu. O siaip geriausias endo gydymo budas -
nu dar nepasiruošę esam, kažkaip norėčiau tada patarimo iš profesionalo dėl nors prislopinimo, nes KT negelbsti man šiuo klausimu, kaip kraujuoju taip...
QUOTE(<LaPeLis> @ 2012 04 27, 14:35)
nu dar nepasiruošę esam, kažkaip norėčiau tada patarimo iš profesionalo dėl nors prislopinimo, nes KT negelbsti man šiuo klausimu, kaip kraujuoju taip...
Kiek as esu gydytoju perejus, Vilniuj, niekas ties endo nespecializuojasi. Sakau, gali pasidometi netradicine medicina.