Įkraunama...
Įkraunama...

***Endometriozė***

QUOTE(dulsyte @ 2012 04 12, 14:04)
Labas visoms 4u.gif
na mane turbut prisimenat ax.gif
vakar maciau gandra,ir taip pagalvojau,kad visoms jums kuo greiciau atnestu po stebukliuka wub.gif
todel pavirusuosim mudvi su dukryte jus APCYYYYYYYYYYYYYYY
sekmes visoms ir tikekit viskas bus gerai thumbup.gif  mirksiukas.gif

sėkmės jums 4u.gif gaudau virusiuką gal ir man pasiseks ax.gif

aš su tokiu kalusimu atėjau,ar yra kuriai buvę kad po mėnesinių praėjus kažkur savaitei apie 10 CD pradėjo teplioti šviesiai rudai,man jau antra diena taip vis pateplioja o šian net toks arbatinio šaukštelio dydžio gumulėlis skystas skaidrus-rudas žlebtelėjo ir galvoju kas čia yra g.gif gal kuriai kas nors panašaus buvo nežinau net kurioje temoje teirautis nes kiek skaičiau tai lyg prie endometriozės būna tokie panašūs požymiai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Birmania: 12 balandžio 2012 - 14:16
Sveikos visos 4u.gif

Mes kitą savaitę penktadienį jau su MB pajudam į LV tartis dėl IUI. Kaip laukiu blush2.gif Tikiuosi, kad nesumąstys manęs "gydyti", nepasiduosiu hihihi.gif

QUOTE(Birmania @ 2012 04 12, 14:13)
aš su tokiu kalusimu atėjau,ar yra kuriai buvę kad po mėnesinių praėjus kažkur savaitei apie 10 CD pradėjo teplioti šviesiai rudai,man jau antra diena taip vis pateplioja o šian net toks arbatinio šaukštelio dydžio gumulėlis skystas skaidrus-rudas žlebtelėjo ir galvoju kas čia yra  g.gif gal kuriai kas nors panašaus buvo nežinau net kurioje temoje teirautis nes kiek skaičiau tai lyg prie endometriozės būna tokie panašūs požymiai  g.gif

Man yra buve ne kartą, kad per pačią O patepliodavo rudai, bet nedaug mastau.gif Gal tiesiog nuo mm užsilike kas, nes man po mm kokias 3 dienas šokoladiškai vis teplioja ir teplioja. Vat prieš mm dažnai taip rudai kraujuoju ir krešuliai rudi eina ir tik tada pramuša šviežias kraujas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2012 04 12, 15:04)
Labas visoms 4u.gif
na mane turbut prisimenat ax.gif
vakar maciau gandra,ir taip pagalvojau,kad visoms jums kuo greiciau atnestu po stebukliuka wub.gif
todel pavirusuosim mudvi su dukryte jus APCYYYYYYYYYYYYYYY
sekmes visoms ir tikekit viskas bus gerai thumbup.gif  mirksiukas.gif

Griebiu ir as virusiuka wub.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

su praejusiom sventem ko dar nepasveikinau 4u.gif 4u.gif 4u.gif

*Astraja* ir Fiorella, sveikos prisijungusios, tikiuos, kad ilgai cia neuzsibusit ir supuosit savo brangenybes wub.gif
mane sudomino abieju jusu istorijos, nes abi panasios i manaja... man liepa abejose kiausidese isoperavo po endo cista, jos buvo II stadijos... bet operaves gydytojas pasake, kad jei buciau operavusis KMUK, tai butu liepe iskart planuot leliuka, o jis rekomenduoja puse metu pagert KT, kad viskas pilnai susitvarkytu ir atsistotu i savo vietas... tai va kaip visada, kiek zmoniu- tiek nuomoniu... doh.gif tai jau praejo tie puse metu ir jau trecias ciklas kaip planuojam labai labai tikiuos, kad ilgai neuzgaisim, nes kaip pacios zinot mums visoms su endometrioze brangi kiekviena minute... doh.gif

Atsakyti
QUOTE(^Medeina^ @ 2012 04 12, 20:00)
*Astraja* ir Fiorella, sveikos prisijungusios, tikiuos, kad ilgai cia neuzsibusit ir supuosit savo brangenybes  wub.gif
mane sudomino abieju jusu istorijos, nes abi panasios i manaja... man liepa abejose kiausidese isoperavo po endo cista, jos buvo II stadijos... bet operaves gydytojas pasake, kad jei buciau operavusis KMUK, tai butu liepe iskart planuot leliuka, o jis rekomenduoja puse metu pagert KT, kad viskas pilnai susitvarkytu ir atsistotu i savo vietas... tai va kaip visada, kiek zmoniu- tiek nuomoniu...  doh.gif tai jau praejo tie puse metu ir jau trecias ciklas kaip planuojam labai labai tikiuos, kad ilgai neuzgaisim, nes kaip pacios zinot mums visoms su endometrioze brangi kiekviena minute...  doh.gif

Vat man sakė iškart planuoti ir nieko nelaukti, LV daktariukas irgi jau užsirašė mus ties tuo tikslu, o ir nepasiduočiau gydymui hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2012 04 12, 15:55)
Sveikos visos 4u.gif

Mes kitą savaitę penktadienį jau su MB pajudam į LV tartis dėl IUI. Kaip laukiu blush2.gif Tikiuosi, kad nesumąstys manęs "gydyti", nepasiduosiu hihihi.gif
Man yra buve ne kartą, kad per pačią O patepliodavo rudai, bet nedaug mastau.gif Gal tiesiog nuo mm užsilike kas, nes man po mm kokias 3 dienas šokoladiškai vis teplioja ir teplioja. Vat prieš mm dažnai taip rudai kraujuoju ir krešuliai rudi eina ir tik tada pramuša šviežias kraujas.  4u.gif

ačiū už šią nuomonę 4u.gif gal dar atsiras kuriai kažkas panašaus buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 04 12, 14:13)
sėkmės jums  4u.gif gaudau virusiuką gal ir man pasiseks  ax.gif

aš su tokiu kalusimu atėjau,ar yra kuriai buvę kad po mėnesinių praėjus kažkur savaitei apie 10 CD pradėjo teplioti šviesiai rudai,man jau antra diena taip vis pateplioja o šian net toks arbatinio šaukštelio dydžio gumulėlis skystas skaidrus-rudas žlebtelėjo ir galvoju kas čia yra  g.gif gal kuriai kas nors panašaus buvo nežinau net kurioje temoje teirautis nes kiek skaičiau tai lyg prie endometriozės būna tokie panašūs požymiai  g.gif

Man būdavo prieš LP labai dažnai vidury ciklo tepliojimai. Kadangi po LP dingo, tai sieju tuos tepliojimus su endo progresavimu verysad.gif Žinoma, gali būti ir hormoninės priežastys, ovuliacinis patepliojimas, infekcija ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Pilkos akys @ 2012 04 13, 10:58)
Man būdavo prieš LP labai dažnai vidury ciklo tepliojimai. Kadangi po LP dingo, tai sieju tuos tepliojimus su endo progresavimu  verysad.gif Žinoma, gali būti ir hormoninės priežastys, ovuliacinis patepliojimas, infekcija ir pan.

dėkui 4u.gif šiandien jau matau kad labai mažai tyepliojo ir toks šviesėjantis tepliojimas gal čia kokia ovuliacija ir paveikė g.gif
Atsakyti
Labuka mergytės 4u.gif

QUOTE(^Medeina^ @ 2012 04 12, 21:00)
sveikutes  4u.gif

su praejusiom sventem ko dar nepasveikinau  4u.gif  4u.gif  4u.gif

*Astraja* ir Fiorella, sveikos prisijungusios, tikiuos, kad ilgai cia neuzsibusit ir supuosit savo brangenybes  wub.gif
mane sudomino abieju jusu istorijos, nes abi panasios i manaja... man liepa abejose kiausidese isoperavo po endo cista, jos buvo II stadijos... bet operaves gydytojas pasake, kad jei buciau operavusis KMUK, tai butu liepe iskart planuot leliuka, o jis rekomenduoja puse metu pagert KT, kad viskas pilnai susitvarkytu ir atsistotu i savo vietas... tai va kaip visada, kiek zmoniu- tiek nuomoniu...  doh.gif tai jau praejo tie puse metu ir jau trecias ciklas kaip planuojam labai labai tikiuos, kad ilgai neuzgaisim, nes kaip pacios zinot mums visoms su endometrioze brangi kiekviena minute...  doh.gif

na, manosios endo cistos pagal dydį III stadiją man "padovanojo", bet gyd. sėkmingai pavyko jas pašalinti, sakė dabar viskas švaru pas mane... šiaip operavęs gyd. apie jokius gydymus KT ar kt. medikamentais man neminėjo, tiesiog palinkėjo vaisingo planavimo ax.gif , o išraše nurodė, kad tolimesnį gydymą turėtų skirti vaisingumo spec. Kai apsilankiau po LP pas savo gyd., ji labai akcentavo tuos palankiausius pastoti 6 mėn. po LP, sakė pirmiausia sulaukiam mmm ir tada sudėlios planelį (greičiausiai tai bus IUI)... nežinau, kažkaip bijau aš tų KT (niekada nevartojau nes turiu problemų su išsiplėtusiom kojų venom, o tai didina riziką trombozei, kurią KT gali sukelti), bet jeigu gyd. vis tik nutartų skirti kiaušidėm atostogų, tai, manau, pasitikėsiu ja.

^Medeina^, o jūs dabar natur planuojat, ar IUI/IVF bandot? bet kuriuo atveju dideliausios sėkmės jums ir vaisingo rezultato wub.gif
Atsakyti
Merginos, o ką reiškia tie nurodyti balai mastau.gif

Pasiėmiau pagaliau paskaityti ką parašė man išraše. Žiūriu, kad rekomendacija gydymui parašyti kažkokie kaip ir vaistai,bet nė velnio nesuskaitau mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2012 04 13, 16:18)

Pasiėmiau pagaliau paskaityti ką parašė man išraše. Žiūriu, kad rekomendacija gydymui parašyti kažkokie kaip ir vaistai,bet nė velnio nesuskaitau mastau.gif

kas per balai? g.gif

na, mano išraše ties gydymu buvo išrašyti antibiotikai (Amoxiclav), juos reikėjo 5 dienas po LP vartoti... o tu su tuo išrašu pas savo vaisingumo spec. nebuvai? manau, jis tau viską paaiškins 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2012 04 13, 15:18)

Tai, kaip suteikiami balai (pagal AFS/ASRM sistemą), priklauso nuo to, kokiose srityse ir keik gilūs endo židiniai. Tada, priklausomai nuo balų sumos, nustatoma stadija:
1-5 balai: I stadija (minimali)
6-15 balų: II stadija (lengva)
16-40 balų: III stadija (vidutinė)
>40 balų: IV stadija (sunki).

4u.gif
Atsakyti