Priimsim priimsim. Tikėkimės neteks čia ilgai užsibūti tau ir kuo greičiau sulauksit savo atžalos.
Sheila, gaila , kad HCG per mažas. Tikėkimės kitas kartas bus sėkmingas.
Man mmm diena vėliau normalios atėjo. Dar turėjom vilties, bet ... Dabar bandysim kažką kitokio ir šiaip - tiesiog atsipalaiduoti . Aš savo jau išliūdėjau, dabar jaučiuosi norinti tiesiog eiti pirmyn su teigiamomis mintimis.
QUOTE(Glamour @ 2012 04 09, 18:42)
Sheila, gaila , kad HCG per mažas. Tikėkimės kitas kartas bus sėkmingas.
Man mmm diena vėliau normalios atėjo. Dar turėjom vilties, bet ... Dabar bandysim kažką kitokio ir šiaip - tiesiog atsipalaiduoti . Aš savo jau išliūdėjau, dabar jaučiuosi norinti tiesiog eiti pirmyn su teigiamomis mintimis.
jo labai gaila bet nieko nepadarysi .... tikiuosi kad kitas kartas bus sekmingas...
o del taves tai nu ziauriai gaila bet dziugu kad galvoji pozityviai ir norit eiti i prieki o tai kokie jusu planeliai gal ilsesites nuo stimuliaciju?
sveikos mergickos , su praejusiom velykom visas... linkiu kiekvienai, kuo greiciau isvysti issvajotus II
taigi po virusiuka kiekvienai
QUOTE(urkis @ 2012 04 06, 14:08)
Irmuciuk, as labai daznai apie tave pagalvoju... Net sunku suvokti, koki siauba tu dabar patiri ir kaip tau turetu buti liudna Bet nenukabink nosies, buk optimiste, vaikelis tikrai tikrai ateis. Ateis pas mus visas ir tada visos tos ligos ir nelaimes bus kaip blogas sapnas, kaip isbandymas musu tvirtam pasiryzimui tureti vaiku ir buti laimingomis mamomis
As jau vengiu lankytis cia, nes pats forumo pavadinimas "nesulaukiancioms gandro" automatiskai programuoja tokias neigiamas mintis, todel issikrausciau pas planuojancias
Visom geru ir vaisingu svenciu
As jau vengiu lankytis cia, nes pats forumo pavadinimas "nesulaukiancioms gandro" automatiskai programuoja tokias neigiamas mintis, todel issikrausciau pas planuojancias
Visom geru ir vaisingu svenciu
Sveikos!! Pirmiausiai visas su praejusiom Velykom! Visas palaikau, laikykites, tik kazkaip pertraukos norejosi nuo sm:) tebesinori vis dar, tai pailsesiu:) nu ir kaip smagu bus sulaukti geru naujienu is jusu:)
QUOTE(*Astraja* @ 2012 04 05, 10:47)
Laba, mergytės,
ar priimsit į savo gretas?..
likimas ir man skyrė išbandymą endometrioze... pirmadienį atlikta LP, kurios metu iš abiejų kiaušidžių pašalinta po endo cistą, pagal jų dydį konstatuota III st. endo. dabar bandau susigyvent su šita diagnoze, kuri buvo labai netikėta, vienintelis iš nurodomų endo būdingų požymių man pritaikomas matyt būtų nevaisingumas (apie 3 metus nepavyksta pastoti), per tuos porą metų kai lankomės pas vaisingumo spec. jokių kitų nepastojimo priežasčių nerado, jau buvo pradėta kalbėti apie neaiškios kilmės nevaisingumą, bet gyd. galiausiai nukreipė diagnostinei LP ir ką gi, išlindo yla iš maišo...
dabar skaitinėju endo sąrašėlį, pasirodo endo dar tikrai nėra akligatvis kelyje į
ar priimsit į savo gretas?..
likimas ir man skyrė išbandymą endometrioze... pirmadienį atlikta LP, kurios metu iš abiejų kiaušidžių pašalinta po endo cistą, pagal jų dydį konstatuota III st. endo. dabar bandau susigyvent su šita diagnoze, kuri buvo labai netikėta, vienintelis iš nurodomų endo būdingų požymių man pritaikomas matyt būtų nevaisingumas (apie 3 metus nepavyksta pastoti), per tuos porą metų kai lankomės pas vaisingumo spec. jokių kitų nepastojimo priežasčių nerado, jau buvo pradėta kalbėti apie neaiškios kilmės nevaisingumą, bet gyd. galiausiai nukreipė diagnostinei LP ir ką gi, išlindo yla iš maišo...
dabar skaitinėju endo sąrašėlį, pasirodo endo dar tikrai nėra akligatvis kelyje į
Sveika Būsi dar viena, už kurią laikysim kumščius! Tikrai ne visom ta endo ilgam pastoja kelią Beje, nematė tų cistų prieš tai ultragarsu?
QUOTE(meskute102 @ 2012 04 06, 20:48)
na ka mergaites kurios lauket ziniu... deje deje siandien hcg ir vel ne musu naudai ... pirmasis musu iui nepavyko ... svajones ir viltis pasilieku kitam ciklui....
Prisijungiau, kad tavo naujienas pažiūrėti... Stiprybės einant toliau. Aš žaviuosi tavimi, kad taip nepasiduodi. Aš jau po pirmos nepavykusios stimuliacijos nukabinau nosį ir norą kažką daryti visam mėnesiui Bet dabar susipirkau vėl visą rinkinį medikamentų ateinančiam ciklui, tik nežinau, ar ryšimės
QUOTE(Pilkos akys @ 2012 04 10, 17:42)
Sveika Būsi dar viena, už kurią laikysim kumščius! Tikrai ne visom ta endo ilgam pastoja kelią Beje, nematė tų cistų prieš tai ultragarsu?
Prisijungiau, kad tavo naujienas pažiūrėti... Stiprybės einant toliau. Aš žaviuosi tavimi, kad taip nepasiduodi. Aš jau po pirmos nepavykusios stimuliacijos nukabinau nosį ir norą kažką daryti visam mėnesiui Bet dabar susipirkau vėl visą rinkinį medikamentų ateinančiam ciklui, tik nežinau, ar ryšimės
sveika matai siandien tu susipirkai viska ir as tad pradekim drasiai vel kviestis gandrus kartu , tikrai jie neatsilaikys ir pasiduos
na o as siandien pas gine buvau viskas svaru grazu tad si cikla vel tesim pradetus darbus , tikiuosi bus antroji iui
Nepamenu, kad anksciau butu akis uzkliuvus uz tokios endometriozes sukelimo teorijos: "Cases of endometriosis that clear up successfully after an intensive parasite treatment and result in successful pregnancies are proof enough that even if you do not have a birth defect, you certainly can be the victim of parasites like flukes! "
http://www.naturefre...ometriosis.aspx
http://www.drclark.n...dometriosis.php . Paguglinus ir daugiau yra rasliavu, kad parazitines kirmeles pernesa endometrioidinius audinius ten, kur jiems buti nereiketu. Brrr.
O skaitineti apie tai pradejau tik todel, kad pazistamai viena Kauno kliniku gydytoja itaria endometrioze, nes yra visi budingi pozymiai ir liepe pasidaryti visokius parazitu tyrimus, tarp ju ir toksokarozes, kuria tai pazystamai ir aptiko. Tikrai perklausiau net keleta kartu ar tikrai cia del kirmeliu ja siunte tirtis. Sako, kad taip. Konkreciai su toksokaroze ir endo nieko susijusio neradau, bet va su kitomis (ploksciosiomis? siurbikemis?) yra teoriju, kad susije.
Gal daugiau ka zinote apie tai?
http://www.naturefre...ometriosis.aspx
http://www.drclark.n...dometriosis.php . Paguglinus ir daugiau yra rasliavu, kad parazitines kirmeles pernesa endometrioidinius audinius ten, kur jiems buti nereiketu. Brrr.
O skaitineti apie tai pradejau tik todel, kad pazistamai viena Kauno kliniku gydytoja itaria endometrioze, nes yra visi budingi pozymiai ir liepe pasidaryti visokius parazitu tyrimus, tarp ju ir toksokarozes, kuria tai pazystamai ir aptiko. Tikrai perklausiau net keleta kartu ar tikrai cia del kirmeliu ja siunte tirtis. Sako, kad taip. Konkreciai su toksokaroze ir endo nieko susijusio neradau, bet va su kitomis (ploksciosiomis? siurbikemis?) yra teoriju, kad susije.
Gal daugiau ka zinote apie tai?
QUOTE(vegele @ 2012 04 10, 12:04)
sveikos mergickos , su praejusiom velykom visas... linkiu kiekvienai, kuo greiciau isvysti issvajotus II
vingele griebiu tavo virusiuka ir glaudziu siltai siltai
na o kaip jus gyvenat kaip tavo mazasis pilvelio gyventojas gal jau zinot kas pas jus apsigyveno
QUOTE(meskute102 @ 2012 04 10, 23:25)
vingele griebiu tavo virusiuka ir glaudziu siltai siltai
na o kaip jus gyvenat kaip tavo mazasis pilvelio gyventojas gal jau zinot kas pas jus apsigyveno
mes jau nuo velyku atostogaujam , pasiemiau kasmetines atostogas, o jas prates jau dekretines... taigi niekaip dar negaliu susitaikyt, kad tiek laiko nebusiu darbe..
pilvo gyventojas kiekviena diena vis intensyviau spardo man pilva, nezinau kas cia jam uzejo bet jau keleta dienu is eiles apie 7 ryto iszadindamas mane surengia sokiu vakareli po kuriu jau niekaip negaliu uzmigt...
paskutine echo buvo vasario menesi, taciau savo lyties pilvo gyventojas nepanoro mums atskleisti (uzsidenge su kojite) ka gi laukiam sekancio susitikimo...
vakar beskaitinedama foruma labai nuliudau del Irmuciuko, tiesiog sirdis plysta kai pagalvoju.. stiprybes tau brangioji...
ačiū stengiuosi mąstyt pozityviai...
prieš porą mėn. gyd. echoskopuodama atkreipė dėmesį į kažkokius darinukus abiejose kiaušidėse, tada pirmą kartą išgirdau endo sąvoką, nes ji užsiminė, kad tai panašu į endo cistas... iki tol po stimuliacijų esu turėjusi keletą cistelių, bet jos su mmm gražiai pasišalindavo, o va šitos niekur nedingo, tik pamažu augo, tai gyd. ir ėmė įtarinėti, dėl to ir gavau siuntimą LP... po jos paaiškėjo, kad manoji gyd. buvo teisi.
Papildyta:
...Aš jau po pirmos nepavykusios stimuliacijos nukabinau nosį ir norą kažką daryti visam mėnesiui Bet dabar susipirkau vėl visą rinkinį medikamentų ateinančiam ciklui, tik nežinau, ar ryšimės
suprantu tavo jausmus turėjau 2 nesėkmingas IUI, buvo žiauriai sunku, ypatingai po antrosios, kai, gyd. žodžiais, viskas buvo idealu... iškarto sulaukus mmm lindo mintys, kad trečio IUI nebus, bet dabar pamažu vėl pradedam apie jį mąstyti, nes laikas nenumaldomai bėga, o noras susilaukti savo mažyliuko už viską stipresnis
linkiu pasiryžti antrajai IUI ir kad ji jūsų šeimai atneštų taip laukiamą rezultatą
sveikos naujos mergaites labai tikiuosi kad ilgai cia neuzsibusit ir greit sulauksit geru ziniu is gandru o pas mus tik virusiuku paskleist ateisit
Labas visoms
na mane turbut prisimenat
vakar maciau gandra,ir taip pagalvojau,kad visoms jums kuo greiciau atnestu po stebukliuka
todel pavirusuosim mudvi su dukryte jus APCYYYYYYYYYYYYYYY
sekmes visoms ir tikekit viskas bus gerai
na mane turbut prisimenat
vakar maciau gandra,ir taip pagalvojau,kad visoms jums kuo greiciau atnestu po stebukliuka
todel pavirusuosim mudvi su dukryte jus APCYYYYYYYYYYYYYYY
sekmes visoms ir tikekit viskas bus gerai