Įkraunama...
Įkraunama...

***Endometriozė***

QUOTE(Amarok @ 2012 03 27, 18:18)
pritariu, geriau jau nuotrauka 4u.gif

merginos, sakykit, gal kuriai teko susidurti su issipletusiu kiausintakiu?
as siandien nuejau i vk. galvojom iui uz ragu stverti..o man pasake, kad gali buti, jog pas mane vienas kiausintakis issipletes..ir jokio iui nedarys. sake kita cikla po mm ateiti ir atsinesti visu tyrimu kopijas..taip ir nesupratau ar jis tikrai issipletes ar tik itaria  g.gif bet taip neramu pasidare..gak kuriai teko su tuo susidurti?  g.gif

Galbūt turėjo omeny hydrosalpinx? Apie šią patologiją tikrai rasi internete kur paskaityti įv. kalbomis. O kada tau daryta GN arba LP? Ar buvo apie kiaušintakių pakitimus kas užsiminta? Aš spaudžiu kumščius, kad ne tas būtų turėta omeny arba kad nepasitvirtintų!
Atsakyti
QUOTE(Pilkos akys @ 2012 03 27, 20:17)
Galbūt turėjo omeny hydrosalpinx? Apie šią patologiją tikrai rasi internete kur paskaityti įv. kalbomis. O kada tau daryta GN arba LP? Ar buvo apie kiaušintakių pakitimus kas užsiminta? Aš spaudžiu kumščius, kad ne tas būtų turėta omeny arba kad nepasitvirtintų!

as ir labai tikiuosi 4u.gif

o kaip pati pilkos akys laikaisi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 03 27, 19:22)
as ir labai tikiuosi  4u.gif

o kaip pati pilkos akys laikaisi? 4u.gif

Mes tai chart'inam pagal NaPro šį mėnesį. Kadangi pirmas mėnuo, tai reiškia- jokių išdykavimų, tai jau taaaip pasiilgom, vėl kaip draugystės pradžioj vienas dėl kito svaigstam- geras pokytis po ND pagal grafiką wub.gif O toliau net nežinau, ką darysim... Arba IVF, arba stimuliuotis darkart bandysim, arba toliau su NaPro. Bet man su tais NaPro tempais per baisu laukti, kol pavyks. Bet pildyti tuos "chart'us" labai smagu, azartas dar gilesnio savo organizmo pažinimo pagauna. Ir nepatikėsi, kiek ten tų įmanomų gleivių potipių ir savybių, kiekvieną vakarą reikia pasukti savo blond galvą, kurias gi rašyti biggrin.gif

O kaip pati???
Atsakyti
QUOTE(Pilkos akys @ 2012 03 27, 20:32)
Mes tai chart'inam pagal NaPro šį mėnesį. Kadangi pirmas mėnuo, tai reiškia- jokių išdykavimų, tai jau taaaip pasiilgom, vėl kaip draugystės pradžioj vienas dėl kito svaigstam- geras pokytis po ND pagal grafiką  wub.gif O toliau net nežinau, ką darysim... Arba IVF, arba stimuliuotis darkart bandysim, arba toliau su NaPro. Bet man su tais NaPro tempais per baisu laukti, kol pavyks. Bet pildyti tuos "chart'us" labai smagu, azartas dar gilesnio savo organizmo pažinimo pagauna. Ir nepatikėsi, kiek ten tų įmanomų gleivių potipių ir savybių, kiekvieną vakarą reikia pasukti savo blond galvą, kurias gi rašyti  biggrin.gif

O kaip pati???

jo jo man tu gleiviu atskirimas tai doh.gif na bet gal pailsesit atsigausit ir tada visu pajegumu kibsit i darbus mirksiukas.gif

na o kad pas mus naujo g.gif mes po IUI wub.gif vakar apturejom sita reikaliuka , tai dabar laukiam geru , TIK geru rezultatu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilkos akys @ 2012 03 27, 20:17)

neminejo tokio termino schmoll.gif
man lp spali daryta. sake vienas kaiusintakis puikiai prateka, kitas siek tiek vangiai pildesi, bet taip pat buvo pratekamas. sake paremontavo ir dabar veiks gerai. Man cista salino. Apie jokius kiausintaki pakitimus nieko nesake schmoll.gif
sake viskas gerai ten pas mane g.gif
Atsakyti
Kažin kaip Lauraz laikosi? Senai begirdėta, bematyta.
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 03 27, 20:50)
jo jo man tu gleiviu atskirimas tai  doh.gif na bet gal pailsesit atsigausit ir tada visu pajegumu kibsit i darbus mirksiukas.gif

na o kad pas mus naujo  g.gif mes po IUI  wub.gif vakar apturejom sita reikaliuka , tai dabar laukiam geru , TIK geru rezultatu  blush2.gif

Kaip jus? Gi laikau kumscius iki nutirpimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilkos akys @ 2012 04 04, 23:23)
Kaip jus? Gi laikau kumscius iki nutirpimo biggrin.gif

wub.gif aciu uz kumstukus o mes vis dar laukime ax.gif
Kaip pati laikaisi 4u.gif
Atsakyti
Laba, mergytės,
ar priimsit į savo gretas?.. ax.gif
likimas ir man skyrė išbandymą endometrioze... verysad.gif pirmadienį atlikta LP, kurios metu iš abiejų kiaušidžių pašalinta po endo cistą, pagal jų dydį konstatuota III st. endo. dabar bandau susigyvent su šita diagnoze, kuri buvo labai netikėta, vienintelis iš nurodomų endo būdingų požymių man pritaikomas matyt būtų nevaisingumas (apie 3 metus nepavyksta pastoti), per tuos porą metų kai lankomės pas vaisingumo spec. jokių kitų nepastojimo priežasčių nerado, jau buvo pradėta kalbėti apie neaiškios kilmės nevaisingumą, bet gyd. galiausiai nukreipė diagnostinei LP ir ką gi, išlindo yla iš maišo...

dabar skaitinėju endo sąrašėlį, pasirodo endo dar tikrai nėra akligatvis kelyje į nestuke.gif smile.gif

Atsakyti
QUOTE(*Astraja* @ 2012 04 05, 11:47)
Laba, mergytės,
ar priimsit į savo gretas?..  ax.gif
likimas ir man skyrė išbandymą endometrioze... verysad.gif pirmadienį atlikta LP, kurios metu iš abiejų kiaušidžių pašalinta po endo cistą, pagal jų dydį konstatuota III st. endo. dabar bandau susigyvent su šita diagnoze, kuri buvo labai netikėta, vienintelis iš nurodomų endo būdingų požymių man pritaikomas matyt būtų nevaisingumas (apie 3 metus nepavyksta pastoti), per tuos porą metų kai lankomės pas vaisingumo spec. jokių kitų nepastojimo priežasčių nerado, jau buvo pradėta kalbėti apie neaiškios kilmės nevaisingumą, bet gyd. galiausiai nukreipė diagnostinei LP ir ką gi, išlindo yla iš maišo...

dabar skaitinėju endo sąrašėlį, pasirodo endo dar tikrai nėra akligatvis kelyje į  nestuke.gif smile.gif

sveika Astraja 4u.gif gaila, kad tenka jungtis i sita buri 4u.gif o koki gydyma skyre po LP? o kad kliutis nera, tai tikrai..as pati su 4 st buvau pagavus zirniuka..tik gaila, kad sikarta jis nenorejo pas mane pasilikti... unsure.gif bet kitas kartas bus tikrai sekmingas wub.gif to ir tau linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 04 05, 11:59)
sveika Astraja 4u.gif gaila, kad tenka jungtis i sita buri 4u.gif o koki gydyma skyre po LP? o kad kliutis nera, tai tikrai..as pati su 4 st buvau pagavus zirniuka..tik gaila, kad sikarta jis nenorejo pas mane pasilikti... unsure.gif  bet kitas kartas bus tikrai sekmingas wub.gif to ir tau linkiu 4u.gif

4u.gif
išraše ties gydymu nurodyta "gydymas vasingumo klinikose", tai kiek suprantu, gydymo planą skirs mano vaisingumo gyd., pas kurią iki šiol lankiausi...
tik užmiršau operavusio gyd. paklausti kaip gi su tuo planavimu po op. doh.gif , vis tik narkozė, dar man išrašė 5 dienas pagerti antibiotikus... kažin ar nuo naujo ciklo bus galima tęsti planavimą g.gif gal kuri turit patirties šiuo klausimu? ax.gif

irmuciukasss, labai užjaučiu dėl tavo pabėgusio žirniuko 4u.gif bet, žvelgiant optimistiškai, tai tik dar kartą įrodo, kad ši liga įveikiama ir kad mūsų svajonės tapti nestuke.gif gali virsti realybe, ko ir linkiu visoms likimo sesėms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Astraja*: 05 balandžio 2012 - 11:36
QUOTE(*Astraja* @ 2012 04 05, 12:35)
4u.gif
išraše ties gydymu nurodyta "gydymas vasingumo klinikose", tai kiek suprantu, gydymo planą skirs mano vaisingumo gyd., pas kurią iki šiol lankiausi...
tik užmiršau operavusio gyd. paklausti kaip gi su tuo planavimu po op.  doh.gif , vis tik narkozė, dar man išrašė 5 dienas pagerti antibiotikus... kažin ar nuo naujo ciklo bus galima tęsti planavimą  g.gif gal kuri turit patirties šiuo klausimu?  ax.gif

irmuciukasss, labai užjaučiu dėl tavo pabėgusio žirniuko  4u.gif bet, žvelgiant optimistiškai, tai tik dar kartą įrodo, kad ši liga įveikiama ir kad mūsų svajonės tapti  nestuke.gif  gali virsti realybe, ko ir linkiu visoms likimo sesėms  4u.gif

Na manau daugiau aptarsit su savo gydytoja smile.gif o seip manau planuoti galima kau nuo kito ciklo..Man buvo paskirtas diferelinas 3 menesiam..bet surizikavau jo nesileisti ir iskart pradejom bandyti...praejus 4 men po Lp pastojau...tik gaila, kad taip baigesi
angel_sadangel.gif nebuvo dienos kada neverkciau..ilgiuosi savo maziuko..nors zinau, kad jau niekada jis nesugris... verysad.gif
Atsakyti