Įkraunama...
Įkraunama...

***Endometriozė***

sveikutes 4u.gif

o kaip patikrina ar kaisintakiai pratekami, tik LP budu? g.gif
Atsakyti
Sveika,man tai LP budu patikrino,leidzia kazkoki skysti ir mato ar prateka.
Atsakyti
QUOTE(geguze10 @ 2012 03 27, 12:36)
Sveika,man tai LP budu patikrino,leidzia kazkoki skysti ir mato ar prateka.

supratau, vadinas jei reikes operacija neisvengiama, norsb ir LP, bet jau ne pirma... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrine_Bark @ 2012 03 27, 13:01)
supratau, vadinas jei reikes operacija neisvengiama, norsb ir LP, bet jau ne pirma...  doh.gif

Ne pirma LP? bigsmile.gif ir nenustate pirmos metu ar pratekami?
Atsakyti
QUOTE(geguze10 @ 2012 03 27, 13:09)
Ne pirma LP? bigsmile.gif  ir nenustate pirmos metu ar pratekami?

Ne visada tikrina. Man irgi LP metu netikrino pratekamumo.
Atsakyti
QUOTE(geguze10 @ 2012 03 27, 14:09)
Ne pirma LP? bigsmile.gif  ir nenustate pirmos metu ar pratekami?

buvo operuojamos cistos abejose kiausidese, tai kol nesugijo zaizdos, tai niekas pratejkamumo ir netrikino, LP ne tam skirta buvo wink.gif o dabar ir kyla klausimas ar sugijus neuzsidare praejimai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrine_Bark @ 2012 03 27, 15:34)
buvo operuojamos cistos abejose kiausidese, tai kol nesugijo zaizdos, tai niekas pratejkamumo ir netrikino, LP ne tam skirta buvo wink.gif o dabar ir kyla klausimas ar sugijus neuzsidare praejimai...  g.gif

man kai cista salino, pratekamumo nebutu tikrine, bet as issiprasiau. buvau jau skaicius kazkur, kad nevisada tikrina, tai apsidrausti noredama iskart apie tai su gydytoja pasnekejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrine_Bark @ 2012 03 27, 15:34)
buvo operuojamos cistos abejose kiausidese, tai kol nesugijo zaizdos, tai niekas pratejkamumo ir netrikino, LP ne tam skirta buvo wink.gif o dabar ir kyla klausimas ar sugijus neuzsidare praejimai...  g.gif

mazut gal tau jei reikia tikrint prstekamuma, geriau daryt gimdos nuotrauka, nes LP jau turejai, kam dar bereikalingos narkozes. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 03 27, 18:03)
mazut gal tau jei reikia tikrint prstekamuma, geriau daryt gimdos nuotrauka, nes LP jau turejai, kam dar bereikalingos narkozes. 4u.gif

as cia kolkas tik siaip pasvarsciau, bet gydytojas apie tai jau uzsimine... o kaip daroma ta gimdos nuotrauka? nejaugi ten galima pamatyt ir kiausintakiu pratekamuma??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrine_Bark @ 2012 03 27, 18:07)
as cia kolkas tik siaip pasvarsciau, bet gydytojas apie tai jau uzsimine... o kaip daroma ta gimdos nuotrauka? nejaugi ten galima pamatyt ir kiausintakiu pratekamuma???  blink.gif

jap mergyt mirksiukas.gif tai tokia procedura kai suleidzia kontrastini skysti i gimda ir ziuri ar tas skystis prateka kiausintakiais 4u.gif na tik jos informatyvumas mazesnis apie 70-80% .
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 03 27, 18:13)
jap mergyt  mirksiukas.gif tai tokia procedura kai suleidzia kontrastini skysti i gimda ir ziuri ar tas skystis prateka kiausintakiais  4u.gif na tik jos informatyvumas mazesnis apie 70-80% .

pritariu, geriau jau nuotrauka 4u.gif

merginos, sakykit, gal kuriai teko susidurti su issipletusiu kiausintakiu?
as siandien nuejau i vk. galvojom iui uz ragu stverti..o man pasake, kad gali buti, jog pas mane vienas kiausintakis issipletes..ir jokio iui nedarys. sake kita cikla po mm ateiti ir atsinesti visu tyrimu kopijas..taip ir nesupratau ar jis tikrai issipletes ar tik itaria g.gif bet taip neramu pasidare..gak kuriai teko su tuo susidurti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarok: 27 kovo 2012 - 18:19
QUOTE(Amarok @ 2012 03 27, 19:18)
pritariu, geriau jau nuotrauka 4u.gif

merginos, sakykit, gal kuriai teko susidurti su issipletusiu kiausintakiu?
as siandien nuejau i vk. galvojom iui uz ragu stverti..o man pasake, kad gali buti, jog pas mane vienas kiausintakis issipletes..ir jokio iui nedarys. sake kita cikla po mm ateiti ir atsinesti visu tyrimu kopijas..taip ir nesupratau ar jis tikrai issipletes ar tik itaria  g.gif bet taip neramu pasidare..gak kuriai teko su tuo susidurti?  g.gif

oho kazi tikrai ka tai reiskia g.gif as niekad apie tai negirdejau schmoll.gif
Atsakyti