Įkraunama...
Įkraunama...

***Endometriozė***

aciu mergaites uz paguodziancius zodzius 4u.gif
vat as irgi bijau, kad mano nestumas jau bus per didelis, kad salinti ji vaistais...Ryt keliausiu i VK..manau turetu paaisketi daugiau...darysiu taip kaip lieps gydytojai..tik noriu, kad kuo greiciau viskas pasibaigtu..nes nesioti savyje taip laukta kudikeli negyva kazkoks kosmaras...noriu is jo greiciau pabusti...
Atsakyti
Glamour, kiek pamenu siandien tavo gimtadienis 4u.gif 4u.gif 4u.gif , tad sveikinu su juo ir linkiu, kad tavo taip trokstamas svajones issipildytu happybday.gif buk laiminga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 03 21, 10:32)
aciu mergaites uz paguodziancius zodzius 4u.gif
vat as irgi bijau, kad mano nestumas jau bus per didelis, kad salinti ji vaistais...Ryt keliausiu i VK..manau turetu paaisketi daugiau...darysiu taip kaip lieps gydytojai..tik noriu, kad kuo greiciau viskas pasibaigtu..nes nesioti savyje taip laukta kudikeli negyva kazkoks kosmaras...noriu is jo greiciau pabusti...

Kaip kazkas pries tai rase, kad svarbiausia, kad tu zinai, kad gali pastoti ir viskas bus gerai 4u.gif Tikrai viskas susitvarkys. Baisus tie likimo isbandymai, bet tu viska istversi 4u.gif

QUOTE(meskute102 @ 2012 03 21, 11:45)
Glamour, kiek pamenu siandien tavo gimtadienis  4u.gif  4u.gif  4u.gif , tad sveikinu su juo ir linkiu, kad tavo taip trokstamas svajones issipildytu  happybday.gif buk laiminga  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Jeigu tai tiesa, tai prisidedu prie sveikinimu ir graziu palinkejimu pastoti 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O kaip tau paciai, Sheila, sekasi?
Atsakyti
QUOTE(urkis @ 2012 03 21, 13:38)
O kaip tau paciai, Sheila, sekasi?

na sveika 4u.gif

man sekasi net nezinau tiliuosi gerai buvau pas gine ir .... ruosiames IUI wub.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 03 21, 19:29)
na sveika  4u.gif

man sekasi net nezinau tiliuosi gerai buvau pas gine ir .... ruosiames IUI wub.gif

Tai labai saunu thumbup.gif Nenoriu prikarkset, bet jau lauksim taves su nestuke.gif blush2.gif
Atsakyti
grizau siandien po gydytojos..kaip ir nujauciau-laukia manes abrazija...Palaikykit mergaites kumstukus, kad viskas praeitu taip sklandziai, kaip tik imanoma unsure.gif kad nebut jokiu infekciju...
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 03 22, 23:10)
grizau siandien po gydytojos..kaip ir nujauciau-laukia manes abrazija...Palaikykit mergaites kumstukus, kad viskas praeitu taip sklandziai, kaip tik imanoma unsure.gif kad nebut jokiu infekciju...

Butinai laikysim, mazute! Taisykis sveikata, pailsek ir rudeniop atnesk grazias zinias nestuke.gif
Atsakyti

irmut butinai laikysim , butinai 4u.gif tikiuosi kad viskas tau praeis neskausmingai ir sklandziai 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas 4u.gif su mazais nesklandumais jis,tas penktadienio rytas, bet kitaip gal siame gyvenime ir nebuna ax.gif

Irmuciuk - tu laikykis, issiliudek ir tada jau pirmyn..nepasiduok. Nors vargiai ar imanoma ta telepatija,bet tikiuosi jauti palaikyma ir musu visu, ir mano.. ax.gif nuosirdziai nuosirdziai nelinkeciau to niekam, bet yra kaip yra..Kaip kazkuri mergaite sake, gali pastoti natur, tikek tuo, tikiu kad pavyks tau vel po pertraukeles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 03 22, 22:10)

Labai palaikau ir siunciu tau daug linkejimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tikiu, kad tau tikrai viskas bus gerai, kad ateity bus dar daug dziaugsmo 4u.gif
Atsakyti
Prisidedu prie palaikymo komandos 4u.gif
tiesa, zinau, kad antibiotikai ir priesuzdegiminiai negerai, bet siulyciau paprasyti gydytojos, kad israsytu po A..
mano patirtis tokia. israse tik nuo skausmo zvakutes isleidziant, o uzdegimas prisimete...o dar ne is kart supratau, jog uzdegimas, nes anksciau nebuvau turejusi. tai ilgai geriau vaistukus kol issigydziau. pacios a nebijok...

tikiuosi musu visu minys tave pasieks ir laikykis 4u.gif
Atsakyti
Irmut, mes su tavim. Dabar tikriausiai baisiai sunku, bet bus šviesiau, mergyt. Grįžk sveikutė pas mus ir vėl kartu laikysim špygas kišenėse 4u.gif

Kažkur klausė dėl Naltreksono su NaPro. Tai atsakau, kad man pakol kas joks gydymas neskirtas, pirmiausiai reikia bent pora ciklų chart'int smile.gif Tai dabar ir darau. Manau, kas kovoja su nevaisingumu ir kieno laikas nespaudžia, tai NaPro atrodo kaip puikus dalykas- itin asmeniškas priėjimas prie problemos thumbup.gif

Šiandien buvau pas savo stimuliacijas skyrusią gydytoją, ji siūlo dar laukti su tom cistom (dabar veinoj pusėj 2 cm, kitoj iki 3,8 cm) ir man tai geriausia naujiena smile.gif Sako, jog net IVF bandytų esamoj situacijoj be LP, tad tereikia tik mums su MB apsispręsti. Be to, balandį DE vyriausybė svarstys ir galbūt mažins paciento apmokamą IVF dalį nuo 50 iki 25% trims bandymams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pilkos akys: 23 kovo 2012 - 17:32