aciu mergaites uz paguodziancius zodzius
vat as irgi bijau, kad mano nestumas jau bus per didelis, kad salinti ji vaistais...Ryt keliausiu i VK..manau turetu paaisketi daugiau...darysiu taip kaip lieps gydytojai..tik noriu, kad kuo greiciau viskas pasibaigtu..nes nesioti savyje taip laukta kudikeli negyva kazkoks kosmaras...noriu is jo greiciau pabusti...
Glamour, kiek pamenu siandien tavo gimtadienis , tad sveikinu su juo ir linkiu, kad tavo taip trokstamas svajones issipildytu buk laiminga
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 03 21, 10:32)
aciu mergaites uz paguodziancius zodzius
vat as irgi bijau, kad mano nestumas jau bus per didelis, kad salinti ji vaistais...Ryt keliausiu i VK..manau turetu paaisketi daugiau...darysiu taip kaip lieps gydytojai..tik noriu, kad kuo greiciau viskas pasibaigtu..nes nesioti savyje taip laukta kudikeli negyva kazkoks kosmaras...noriu is jo greiciau pabusti...
Kaip kazkas pries tai rase, kad svarbiausia, kad tu zinai, kad gali pastoti ir viskas bus gerai Tikrai viskas susitvarkys. Baisus tie likimo isbandymai, bet tu viska istversi
QUOTE(meskute102 @ 2012 03 21, 11:45)
Glamour, kiek pamenu siandien tavo gimtadienis , tad sveikinu su juo ir linkiu, kad tavo taip trokstamas svajones issipildytu buk laiminga
Jeigu tai tiesa, tai prisidedu prie sveikinimu ir graziu palinkejimu pastoti
O kaip tau paciai, Sheila, sekasi?
QUOTE(urkis @ 2012 03 21, 13:38)
O kaip tau paciai, Sheila, sekasi?
na sveika
man sekasi net nezinau tiliuosi gerai buvau pas gine ir .... ruosiames IUI
QUOTE(meskute102 @ 2012 03 21, 19:29)
na sveika
Tai labai saunu Nenoriu prikarkset, bet jau lauksim taves su
grizau siandien po gydytojos..kaip ir nujauciau-laukia manes abrazija...Palaikykit mergaites kumstukus, kad viskas praeitu taip sklandziai, kaip tik imanoma kad nebut jokiu infekciju...
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 03 22, 23:10)
grizau siandien po gydytojos..kaip ir nujauciau-laukia manes abrazija...Palaikykit mergaites kumstukus, kad viskas praeitu taip sklandziai, kaip tik imanoma kad nebut jokiu infekciju...
Butinai laikysim, mazute! Taisykis sveikata, pailsek ir rudeniop atnesk grazias zinias
irmut butinai laikysim , butinai tikiuosi kad viskas tau praeis neskausmingai ir sklandziai
Labas rytas su mazais nesklandumais jis,tas penktadienio rytas, bet kitaip gal siame gyvenime ir nebuna
Irmuciuk - tu laikykis, issiliudek ir tada jau pirmyn..nepasiduok. Nors vargiai ar imanoma ta telepatija,bet tikiuosi jauti palaikyma ir musu visu, ir mano.. nuosirdziai nuosirdziai nelinkeciau to niekam, bet yra kaip yra..Kaip kazkuri mergaite sake, gali pastoti natur, tikek tuo, tikiu kad pavyks tau vel po pertraukeles
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 03 22, 22:10)
Labai palaikau ir siunciu tau daug linkejimu Tikiu, kad tau tikrai viskas bus gerai, kad ateity bus dar daug dziaugsmo
Prisidedu prie palaikymo komandos
tiesa, zinau, kad antibiotikai ir priesuzdegiminiai negerai, bet siulyciau paprasyti gydytojos, kad israsytu po A..
mano patirtis tokia. israse tik nuo skausmo zvakutes isleidziant, o uzdegimas prisimete...o dar ne is kart supratau, jog uzdegimas, nes anksciau nebuvau turejusi. tai ilgai geriau vaistukus kol issigydziau. pacios a nebijok...
tikiuosi musu visu minys tave pasieks ir laikykis
tiesa, zinau, kad antibiotikai ir priesuzdegiminiai negerai, bet siulyciau paprasyti gydytojos, kad israsytu po A..
mano patirtis tokia. israse tik nuo skausmo zvakutes isleidziant, o uzdegimas prisimete...o dar ne is kart supratau, jog uzdegimas, nes anksciau nebuvau turejusi. tai ilgai geriau vaistukus kol issigydziau. pacios a nebijok...
tikiuosi musu visu minys tave pasieks ir laikykis
Irmut, mes su tavim. Dabar tikriausiai baisiai sunku, bet bus šviesiau, mergyt. Grįžk sveikutė pas mus ir vėl kartu laikysim špygas kišenėse
Kažkur klausė dėl Naltreksono su NaPro. Tai atsakau, kad man pakol kas joks gydymas neskirtas, pirmiausiai reikia bent pora ciklų chart'int Tai dabar ir darau. Manau, kas kovoja su nevaisingumu ir kieno laikas nespaudžia, tai NaPro atrodo kaip puikus dalykas- itin asmeniškas priėjimas prie problemos
Šiandien buvau pas savo stimuliacijas skyrusią gydytoją, ji siūlo dar laukti su tom cistom (dabar veinoj pusėj 2 cm, kitoj iki 3,8 cm) ir man tai geriausia naujiena Sako, jog net IVF bandytų esamoj situacijoj be LP, tad tereikia tik mums su MB apsispręsti. Be to, balandį DE vyriausybė svarstys ir galbūt mažins paciento apmokamą IVF dalį nuo 50 iki 25% trims bandymams.
Kažkur klausė dėl Naltreksono su NaPro. Tai atsakau, kad man pakol kas joks gydymas neskirtas, pirmiausiai reikia bent pora ciklų chart'int Tai dabar ir darau. Manau, kas kovoja su nevaisingumu ir kieno laikas nespaudžia, tai NaPro atrodo kaip puikus dalykas- itin asmeniškas priėjimas prie problemos
Šiandien buvau pas savo stimuliacijas skyrusią gydytoją, ji siūlo dar laukti su tom cistom (dabar veinoj pusėj 2 cm, kitoj iki 3,8 cm) ir man tai geriausia naujiena Sako, jog net IVF bandytų esamoj situacijoj be LP, tad tereikia tik mums su MB apsispręsti. Be to, balandį DE vyriausybė svarstys ir galbūt mažins paciento apmokamą IVF dalį nuo 50 iki 25% trims bandymams.