Įkraunama...
Įkraunama...

***Endometriozė***

QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 03 17, 17:36)
taip ir bus, brangioji  4u.gif mano širdis jaučia, kad šis ciklas bus tavo  bigsmile.gif

kaip laikaisi ziurkyte jau seniai taves nemaciau. 4u.gif ar dar matuoji BT kaip sekasi . kas pas jus naujo tikiuosi nereikes tau LP. labai tikiuosi kad jums pavyks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 17, 16:38)
kaip laikaisi ziurkyte jau seniai taves nemaciau.  4u.gif ar dar matuoji BT kaip sekasi . kas pas jus naujo tikiuosi nereikes tau LP. labai tikiuosi kad jums pavyks 4u.gif

gerai laikausi lotuliukas.gif 4u.gif Žinok nematuoju nei BT, nei skaičiuoju nieko, ilsimės truputį nuo planavimų biggrin.gif Nes jau stogas buvo pradėjęs važiuoti nuo to laukimo dvi savaites po O. Atsigavau, tai kai sulauksiu mmm dabar gal vėl bandysim nesisaugoti. O gal dar mėn pailsėsiu.
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 03 17, 17:54)
gerai laikausi  lotuliukas.gif  4u.gif Žinok nematuoju nei BT, nei skaičiuoju nieko, ilsimės truputį nuo planavimų biggrin.gif Nes jau stogas buvo pradėjęs važiuoti nuo to laukimo dvi savaites po O. Atsigavau, tai kai sulauksiu mmm dabar gal vėl bandysim nesisaugoti. O gal dar mėn pailsėsiu.

isikro labai gerai jus darot saunuoliai thumbup.gif pamatysi kai maziausiai tikesites paims ir uzkibs 4u.gif
jauciu visos panos FB'e ane blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 17, 17:57)
isikro labai gerai jus darot saunuoliai  thumbup.gif pamatysi kai maziausiai tikesites paims ir uzkibs 4u.gif
jauciu visos panos FB'e ane blush2.gif

ne visos blush2.gif
mes irgi si cikla nieko neskaiciuojam, nematuojam..ilsimes, tai ir neturiu ka pasakoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2012 03 17, 19:59)
ne visos  blush2.gif
mes irgi si cikla nieko neskaiciuojam, nematuojam..ilsimes, tai ir neturiu ka pasakoti  ax.gif

o amarok ir jus atsipalaidavot saunuoliai. thumbup.gif na o kas pas jus naujo , kokie planai po poilsio jei nepavyktu nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,

Svarbiausia tikėti, kad pavyks pastoti. Tai pagelbėja, nors statistika deja na mūsų naudai. Aš irgi galvojau, kad mano situacija bloga, nes IV stadija, bet vis tiek gyvenimas nesustoja. Natūraliai gal ir nepastosiu, bet vilties neprarandu, nes kokia tada prasmė stimuliuotis ir kažką toliau daryti, jei netiki, kad pavyks?
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 17, 01:15)
na buk gerute primink man kaip jusu istorija  blush2.gif  blush2.gif  4u.gif

Mano istorija tokia, kad birželį turėjau LP, gavau 4 stadiją ir leido pusmetį planuoti natūraliai, bet vėl užaugo didelė endo cista, tai po pusmečio (griodį) vėl LP buvo. Dabar planuojam IVF. Būtume startavę kovo mėn, bet susirgau, tai nusikėlė.
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2012 03 17, 21:25)
Sveikos mergaitės,

Svarbiausia tikėti, kad pavyks pastoti. Tai pagelbėja, nors statistika deja na mūsų naudai. Aš irgi galvojau, kad mano situacija bloga, nes IV stadija, bet vis tiek gyvenimas nesustoja. Natūraliai gal ir nepastosiu, bet vilties neprarandu, nes kokia tada prasmė stimuliuotis ir kažką toliau daryti, jei netiki, kad pavyks?

Mano istorija tokia, kad birželį turėjau LP, gavau 4 stadiją ir leido pusmetį planuoti natūraliai, bet vėl užaugo didelė endo cista, tai po pusmečio (griodį) vėl LP buvo. Dabar planuojam IVF. Būtume startavę kovo mėn, bet susirgau, tai nusikėlė.

drinks_cheers.gif su tavo zodziais reikia tiketi blush2.gif

aisku tai dabar jau balandi darysit ar dar biskuti nukelsit? o jus LT ar LV lankotes?
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 17, 20:01)
o amarok ir jus atsipalaidavot saunuoliai. thumbup.gif  na o kas pas jus naujo , kokie planai po poilsio jei nepavyktu  nestuke.gif

na, gal dar viena menesiuka tada ilsesiuosi, o jei jau jausiuosi pasiruosusi, tai gal ir iui pabandysim..na laikas parodys..kol kas banifacijaus atostogos vacation1.gif .. na bent jau savaitgali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2012 03 18, 00:21)
na, gal dar viena menesiuka tada ilsesiuosi, o jei jau jausiuosi pasiruosusi, tai gal ir iui pabandysim..na laikas parodys..kol kas banifacijaus atostogos vacation1.gif .. na bent jau savaitgali  biggrin.gif

zinok siandien as kazkokia keista negaliu nulipti nuo SM'o doh.gif net pati savim stebiuosi blush2.gif tai man reikia apie ta paskaityti , tai man reikia paziureti kaip tai mergaitei sekasi, nu zodziu kazkokia sm-ine mergaite. gerai kad vyro nebuvo namie o tai buciau be kailiuko jau blush2.gif o bonifacijaus atostogos gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 17, 23:10)
aisku tai dabar jau balandi darysit ar dar biskuti nukelsit? o jus LT ar LV lankotes?

Turėtume balandį daryt, tai reikia stengtis imunitetą pasistiprinti, nes dažnokai sergu. Mes LT VK pasirinkom.
Tiesa, jūs tikit kokias nors ženklais? Kai kuriuos įvykius kartais nujaučiu, kartais susapnuoju... Va pvz., suabejojau ar startuoti su IVF, ar dar ne. Rezultatas - susirgau doh.gif

QUOTE(Amarok @ 2012 03 18, 00:21)
na, gal dar viena menesiuka tada ilsesiuosi, o jei jau jausiuosi pasiruosusi, tai gal ir iui pabandysim..na laikas parodys..kol kas banifacijaus atostogos vacation1.gif .. na bent jau savaitgali  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Prieš stimuliacijas svarbu būti pasiruošus, nors vaikai ateina tada, kai jie nori. Gi daug mergaičių pastojo tada, kai atrodė tikrai neįmanoma, tai linkiu per tas Bonifacijaus atostogas nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2012 03 18, 00:49)
Turėtume balandį daryt, tai reikia stengtis imunitetą pasistiprinti, nes dažnokai sergu. Mes LT VK pasirinkom.
Tiesa, jūs tikit kokias nors ženklais? Kai kuriuos įvykius kartais nujaučiu, kartais susapnuoju... Va pvz., suabejojau ar startuoti su IVF, ar dar ne. Rezultatas - susirgau doh.gif
drinks_cheers.gif

as tai tikiu blush2.gif bet as dazniau sapnuoju ir is sapnu sprendziu ka reikia daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2012 03 18, 00:49)
drinks_cheers.gif
Prieš stimuliacijas svarbu būti pasiruošus, nors vaikai ateina tada, kai jie nori. Gi daug mergaičių pastojo tada, kai atrodė tikrai neįmanoma, tai linkiu per tas Bonifacijaus atostogas nestuke.gif

Dekui smile.gif na bet si cikla is kailio del to nesinerem(ilsejausi nuo tos pastovios itampos), tai daug vilciu neturiu, jog pavyks schmoll.gif na bet kazkodel tikiu, jog iui duos rezultatu ax.gif
O apie ivf dar negalvojam. Kadangi pirma karta mums savaime pavyko(deja neilgam..), tai tikiu, jog si karta tereikia sik tiek pagalbos ax.gif mano vyro turtas sunkiai skystejantis, tai itariu, jog ir tame gali nesekmes faktorius slypeti. Na, o as pati su 3st endo..tai irgi pliuso neprideda. Tai bandysim Meskauskiene is VK pasikliauti g.gif sunkiai nusprendem i ka kreipsimes, bet dabar kai jau nusprendem, bus lengviau startuoti smile.gif
O pas kokia gyd. jus darysites IVF? Mes i VK zygiuosim kovo paskutinem dienom ax.gif
Atsakyti