Įkraunama...
Įkraunama...

***Endometriozė***

QUOTE(ahh @ 2012 03 16, 21:53)
Sveikute, ne, as norejau pasakyt, kad gal jums uztenka tik stimuliaciju, be IUI  ax.gif  nes maniau kad IUI verta daryt tik  tom pas ka problemos su gimdos kakleliu (pvz. operuotas) arba sperma silpna.
o jei pvz nepasiseka su stimuliacijom tai tada IVF iskarto. Nors pati suprantu kad cia labai sunku apsispresti del IVF. maniskis pvz. kol kas kategoriskai pries IVF. nors dar rimtai apie tai ir nekalbejom. Pati mastau kad jei ka, tai irgi IUI darytumem, o paskui tik IVF. Taip lengviau viska palaipsniui daryt.Tikiuos to neprireiks  unsure.gif
Ir as nenorejau pristi savo nuomones  blush2.gif  tik taip garsiai masciau, kazin ar visom verta daryt IUI.
siandien mano mintys kazkokios padrikos  smile.gif  rytoj einam daryt spermograma  ax.gif  gero vakaro visom  4u.gif
Papildyta:
aj, ir dar smile.gif pameni, as gi statau kad tu pastosi si cikla  tongue.gif  tai kad IUI jums nesviecia  4u.gif

sakai statai blush2.gif sekmes rytoj kad turtas butu superinis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(meskos @ 2012 03 16, 20:59)
Labas smile.gif Sheila -nepergyvenk tu taip. aplamai visi daro kaip jiems geriau ir patogiau..Svarbu gi atrasti savo taktika su gyd ir savo recepta, visu jis skirtingas.. Kas sake,kad endo blogai su pastojimu, prisiminkit Irmuciuka su IV endo ir vienais ND ( Irmuciuk tau linkejimai 4u.gif smile.gif) Be to, kas is viso iki 30, tai ar jau tikrai verta ta IVF daryti kaip pati pirma dalyka, jei kaip Sheila tau ir hormonai ok, ir TB turtas ok....As manau ne..Pas mane endo II, o pastojau natur po stimuliaciju praejus keliems men..Kitos pastoja per stimuliacijas, daugiau foliu,daugiau sansu.. taip kad, individualu..Jei TB sutinka IUI tai kazkada kai jau nuspresit ir padarysit..Cia gi ne tablete isgerti, neiseina taip op ir nusprendziau:)

oi aciu meskos uz palaikyma ir padrasinima 4u.gif beje dabar man irmuciukas didziausias pavizdys 4u.gif kazkaip atsirado vilciu ir didesnis tikejimas.

na o jus mergaites gal buvot kada stimuliuotos su Clostilbegyt ir Menopur ? kazi kaip sie vaistukai g.gif as pasitikiu daktare bet zinot kaip rupi kiekviena smulkmena blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2012 03 16, 00:53)
IUI daro ir stimuliuotam cikle ir natūraliam, taip pat kaip ir stimuliacijos pabaiga galima arba su IUI, arba darant ND. O IUI metu grikiukai suleidžiami į gimdą prie kiaušintakių ir taip sumažėja atkarpa iki tikslo. To pakanka, kad rezultatas būtų nestuke.gif O IVF tikrai nėra gėris, nes hormonų dozės milžiniškos (vietoj vieno folio reikia užauginti 5-10), žymiai labiau nukenčia sveikata, komplikacijų didesnė tikimybė, be to brangu. Kitas dalykas, kad turint endo IVF dažniausiai siūloma ilga schema, kad kiaušidės pailsėtų, o tai papildomi hormonai ir "linksmybės".

o jus daret IUI ? kazkaip nepamenu blush2.gif

beje mergaites siandien darbe pro langa maciau du skrendancius gandrus bigsmile.gif o dar bendradarbe (ji iseina i dekreta treciadieni) sako dabar tavo eile tai taip per sirdute perejo cool.gif , kazkaip prisiminiau kad ir Pasislepus vaziuojant i LV mate gandrus, nu zodziu prisisvaigus iki ausu galiuku blush2.gif o dar ir vaistuku pirkau virusuotu , mergaitei liko nes pastojo ir dar kita mergaite atsius virusuotus NT wub.gif nu dabar turi pasisekti blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila102: 16 kovo 2012 - 23:46
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 17, 00:40)
o jus daret IUI ? kazkaip nepamenu  blush2.gif

beje mergaites siandien darbe pro langa maciau du skrendancius gandrus bigsmile.gif o dar bendradarbe (ji iseina i dekreta treciadieni) sako dabar tavo eile tai taip per sirdute perejo cool.gif , kazkaip prisiminiau kad ir Pasislepus vaziuojant i LV mate gandrus, nu zodziu prisisvaigus iki ausu galiuku  blush2.gif o dar ir vaistuku pirkau virusuotu , mergaitei liko nes pastojo ir dar kita mergaite atsius virusuotus NT  wub.gif nu dabar turi pasisekti  blush2.gif

Pamatysi, tikrai pasiseks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 03 15, 10:06)
Sveikos  4u.gif  4u.gif As su kava pas jus ir su nukabinta nosim zemyn..PMS veikia turbut biggrin.gif ir MB nervina vel.. jau kuri laika nenervino, tai vat ir galvoju, PMS, MB, PMS.. nu ne kas biggrin.gif O gal cia kad saulute pasislepus  g.gif
Sheila - viena pazistama pastojo nesenai su stimulaicijom, pas ja ciklas  buvo issireguliaves siek tiek, ir endo ji neturi, bet cia gal maziau itakojo, gal tiesiog buvo sekminga stimuliacija ir berods trecia..O esme tame, kad jas daro max 6 ( nebent nori toliau grezti pinigelius:) arba pati prasai nes nenori IUi ir pan.). O max 6 del to, kad stimuliacijos ir vaistai sitie, kazkiek ataugina endo, na tikrai ne taip greit ir ne tiek daug, bet po truputeli, po truputeli..Negasdinu, bet pasilaikyk tu endo dietu, ko negalima valgyt, kad dar labaiu neskatintu..Be to, labai daznas atvejis, kai daro stimuliacijas, o pastoja po ju kazkada.. nu kaip ir mano atveju buvo..Zodziu, laaaaabai tiketina, kad tau su stimuliacijoms taip pat pavyks 4u.gif o del IUI, na irgi gyd sako realiai per 3 ( max per 6) taip pat jau turi pavykti, jei ne tada IVF..Linkiu kad neprireiktu 4u.gif  ir tavo kelinta stimuliacija dabar bus? tai va kad ji ir butu sekmniga 4u.gif
Papildyta:
Kaip sekes pas NaPro gyd?? kaip idomu ka sake g.gif  Gal kokiu geru naujienu?  4u.gif

jap man ir labai idomu kaip sekasi pilkos akys , gal atbeks papasakoti kaip ten su tuo NaPro gydymu. g.gif

o mano si dabartine 3 stimuliacija na mes skaiciuojam ir ta nevykusia 14d cikla. as ir labai daug prisiskaiciau kad po stimuliaciju pastoja naturaliai . istikro jau nebesitikim kad mums pavyks be gydytoju pagalbos . tad pinigelius taupom taupom ... bet tikim kad mums tikrai pavyks na gal reiks palaukti bet pavyks ax.gif , juk kiek cia buvo mergaiciu ir daugelis mergaiciu is senbuviu , jeigu ne visos jau supuoja savo mazylius. 4u.gif

na o kaip tavo nuotaika ? TB nebenervina blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(tildushka @ 2012 03 17, 00:52)
Pamatysi, tikrai pasiseks mirksiukas.gif

tikiuosi blush2.gif

na buk gerute primink man kaip jusu istorija blush2.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 16, 18:38)
sveika 4u.gif tu gali pasiklausineti mergaiciu LPskyrelyje nes ten visos sviezios ir gal daugiau papasakos. na pvz kai man dar LP tai as neemiau biuletenio. bet maziausiai duoda savaitei. ziurint ka daro ir ka randa sedeti galesi tikrai tik pradzioj man labai pecius maude bet cia nuo duju tad bent man tai Lp praejo labai sklandziai ir greitai. kiek suprantu tu darysi jurininkuose tai ten naujos sviezios palatos jausise kaip sanatorijoj ir manau kad biuleteni turesi maziausiai savaitei. mirksiukas.gif

Ačiū, Sheila, parašysiu i LP skyrelį, pati tik šįryt pamačiau, kad yra tokia temutė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 03 17, 11:54)
Ačiū, Sheila, parašysiu i LP skyrelį, pati tik šįryt pamačiau, kad yra tokia temutė doh.gif

labai tikiuosi kad po LP cia nereikes grizti 4u.gif
Atsakyti
[quote=sheila102,2012 03 17, 01:15]
jap man ir labai idomu kaip sekasi pilkos akys , gal atbeks papasakoti kaip ten su tuo NaPro gydymu. g.gif

o mano si dabartine 3 stimuliacija na mes skaiciuojam ir ta nevykusia 14d cikla. as ir labai daug prisiskaiciau kad po stimuliaciju pastoja naturaliai . istikro jau nebesitikim kad mums pavyks be gydytoju pagalbos . tad pinigelius taupom taupom ... bet tikim kad mums tikrai pavyks na gal reiks palaukti bet pavyks ax.gif , juk kiek cia buvo mergaiciu ir daugelis mergaiciu is senbuviu , jeigu ne visos jau supuoja savo mazylius. 4u.gif
na o kaip tavo nuotaika ? TB nebenervina blush2.gif

Labas rytas 4u.gif Sheila aciu kad klausi, ax.gif nuotaika kaip nuotaika, tai geriau tai blogiau, zodziu moteriska blush2.gif Po pirmu mm po P kazkaip jau geriau, vien laukimas nieko nedarant nelabai man..kai jau net ir natur nebegali planuot ax.gif O siaip tai va laukiu ant dienu mm, tikrai pareis, nes ir skauda labai jau viska, ir antibus geriau, zodziu dar mesenesiuka kita as nieko labai nedarysiu, teks dar kartot leukocitus eit tikrint, jie pas mane per viena cikla nelabai issigydo..su jais net ir IUI nedarytu beje..Tai tada lapkriti taip ir buvo, IUI nedare, supykus emiau ir pastojau taip biggrin.gif Va ko nesitikejau, tai kad buna visko.. ax.gif Zodziu gyveni ir mokaisi ax.gif
Beje , to antro vaisto nezinau, ta clost pati per stimulaicijas turejau, man buvo viskas su juo ok..

P.S. Del MB atrodo viskas geriau, parejo tada mm, susideliojo viskas i vietas, tik dabar labai daug dirba, mazai miega jis, tai vakar va net nekalbinau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskos: 17 kovo 2012 - 12:08
QUOTE(meskos @ 2012 03 17, 13:07)
Labas rytas 4u.gif Sheila aciu kad klausi,  ax.gif nuotaika kaip nuotaika, tai geriau tai blogiau, zodziu moteriska  blush2.gif Po pirmu mm po P kazkaip jau geriau, vien laukimas nieko nedarant nelabai man..kai jau net ir natur nebegali planuot ax.gif O siaip tai va laukiu ant dienu mm, tikrai pareis, nes ir skauda labai jau viska, ir antibus geriau, zodziu dar mesenesiuka kita as nieko labai nedarysiu, teks dar kartot leukocitus eit tikrint, jie pas mane per viena cikla nelabai issigydo..su jais net ir IUI nedarytu beje..Tai tada lapkriti taip ir buvo, IUI nedare, supykus emiau ir pastojau taip biggrin.gif Va ko nesitikejau, tai kad buna visko.. ax.gif Zodziu gyveni ir mokaisi ax.gif
Beje , to antro vaisto nezinau, ta clost pati per stimulaicijas turejau, man buvo viskas su juo ok..

P.S. Del MB atrodo viskas geriau, parejo tada mm, susideliojo viskas i vietas, tik dabar labai daug dirba, mazai miega jis, tai vakar va net nekalbinau  biggrin.gif

matai vyras stengiasi uzdirbti kuo daugiau pinigeliu ruosiasi nestuke.gif zino kad paskui tie pinigeliai greitai iseina. jo as paskaitau IUi naujienas nes kazkaip tam ruosiuosi tai vis ilendu paskaitau kas ir kaip tai maciau ta tavo poasaki ir zinok man jis superinis mirksiukas.gif
"IUI nedare, supykus emiau ir pastojau taip biggrin.gif " thumbup.gif man taip nuotaika pakele. as ir gyvensiu tokia fraze kaip tavo tik dadesiu nenorejo mazylis ateiti vienas tai griebsim is kart du blush2.gif

eje del to antro vaistuko tai kiek skaiciau jis LT neparduodamas tik nezinau kodel , bet mano gine sake kad jis labai fainas. kadani pasitikiu ja tai ir tikiu tik labai norejau pakalbint mergaites kurios su juo stimuliavosi nes idomu kas ir kaip blush2.gif mane smalsumas zudo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila102: 17 kovo 2012 - 12:15
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 17, 10:57)
labai tikiuosi kad po LP cia nereikes grizti  4u.gif

Ačiū, Sheila, tu angelas mirksiukas.gif Matyt, ne be reikalo aš ir nicką susigalvojau Jautruolė, nes išties esu perdėtai jautri, tuoj nervinuosi ar puolu į ašaras, prisigalvoju visokių baisybių (o gal jų ir nėra blush2.gif ).MB burbuliuoja, sako, su tokia silpna nervine sistema tu nepastosi, aš ir pati tą žinau, bet nevaisingumas taip užvaldė mano mintis, kad tapau kažkokia paranojike ir verkšlenančia moterimi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 03 17, 13:42)
Ačiū, Sheila, tu angelas mirksiukas.gif Matyt, ne be reikalo aš ir nicką susigalvojau Jautruolė, nes išties esu perdėtai jautri, tuoj nervinuosi ar puolu į ašaras, prisigalvoju visokių baisybių (o gal jų ir nėra blush2.gif ).MB burbuliuoja, sako, su tokia silpna nervine sistema tu nepastosi, aš ir pati tą žinau, bet nevaisingumas taip užvaldė mano mintis, kad tapau kažkokia paranojike ir verkšlenančia moterimi blink.gif

manau kad visos mes paverkiam kai nepasiseka kai isgirstam ne tai ka norejom , bet mes moterys ir viska pakelsim ir istversim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 17, 12:44)
manau kad visos mes paverkiam kai nepasiseka kai isgirstam ne tai ka norejom , bet mes moterys ir viska pakelsim ir istversim mirksiukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 16, 23:40)
beje mergaites siandien darbe pro langa maciau du skrendancius gandrus bigsmile.gif o dar bendradarbe (ji iseina i dekreta treciadieni) sako dabar tavo eile 

taip ir bus, brangioji 4u.gif mano širdis jaučia, kad šis ciklas bus tavo bigsmile.gif
Atsakyti