QUOTE(ahh @ 2012 03 16, 21:53)
Sveikute, ne, as norejau pasakyt, kad gal jums uztenka tik stimuliaciju, be IUI nes maniau kad IUI verta daryt tik tom pas ka problemos su gimdos kakleliu (pvz. operuotas) arba sperma silpna.
o jei pvz nepasiseka su stimuliacijom tai tada IVF iskarto. Nors pati suprantu kad cia labai sunku apsispresti del IVF. maniskis pvz. kol kas kategoriskai pries IVF. nors dar rimtai apie tai ir nekalbejom. Pati mastau kad jei ka, tai irgi IUI darytumem, o paskui tik IVF. Taip lengviau viska palaipsniui daryt.Tikiuos to neprireiks
Ir as nenorejau pristi savo nuomones tik taip garsiai masciau, kazin ar visom verta daryt IUI.
siandien mano mintys kazkokios padrikos rytoj einam daryt spermograma gero vakaro visom
Papildyta:
aj, ir dar pameni, as gi statau kad tu pastosi si cikla tai kad IUI jums nesviecia
o jei pvz nepasiseka su stimuliacijom tai tada IVF iskarto. Nors pati suprantu kad cia labai sunku apsispresti del IVF. maniskis pvz. kol kas kategoriskai pries IVF. nors dar rimtai apie tai ir nekalbejom. Pati mastau kad jei ka, tai irgi IUI darytumem, o paskui tik IVF. Taip lengviau viska palaipsniui daryt.Tikiuos to neprireiks
Ir as nenorejau pristi savo nuomones tik taip garsiai masciau, kazin ar visom verta daryt IUI.
siandien mano mintys kazkokios padrikos rytoj einam daryt spermograma gero vakaro visom
Papildyta:
aj, ir dar pameni, as gi statau kad tu pastosi si cikla tai kad IUI jums nesviecia
sakai statai sekmes rytoj kad turtas butu superinis
Papildyta:
QUOTE(meskos @ 2012 03 16, 20:59)
Labas Sheila -nepergyvenk tu taip. aplamai visi daro kaip jiems geriau ir patogiau..Svarbu gi atrasti savo taktika su gyd ir savo recepta, visu jis skirtingas.. Kas sake,kad endo blogai su pastojimu, prisiminkit Irmuciuka su IV endo ir vienais ND ( Irmuciuk tau linkejimai ) Be to, kas is viso iki 30, tai ar jau tikrai verta ta IVF daryti kaip pati pirma dalyka, jei kaip Sheila tau ir hormonai ok, ir TB turtas ok....As manau ne..Pas mane endo II, o pastojau natur po stimuliaciju praejus keliems men..Kitos pastoja per stimuliacijas, daugiau foliu,daugiau sansu.. taip kad, individualu..Jei TB sutinka IUI tai kazkada kai jau nuspresit ir padarysit..Cia gi ne tablete isgerti, neiseina taip op ir nusprendziau:)
oi aciu meskos uz palaikyma ir padrasinima beje dabar man irmuciukas didziausias pavizdys kazkaip atsirado vilciu ir didesnis tikejimas.
na o jus mergaites gal buvot kada stimuliuotos su Clostilbegyt ir Menopur ? kazi kaip sie vaistukai as pasitikiu daktare bet zinot kaip rupi kiekviena smulkmena