QUOTE(ahh @ 2012 03 15, 16:06)
O IUI daro irgi su stimuliacijom? kaip suprantu IUI tai cia tas pats kaip stimuliacija tik kad sperma ipurskia sutartu laiku.
Maniau IUI verta darytis tik tom, kurios turi bedu pvz. su kakleliu arba spera prastoka.
tarkim Sheila, jei tavo nepastojimo problema yra endo ar kazkas su O ar verta IUI? as neikalbineju,tik taip garsiai mastau. Aisku sunku iskarto eiti prie IVF
bet manau pries tai reiketu apsvarstyti viska rimtai kas butu geriau jums.
Sekmes visom
sveikos merginos
vakar nebeuzsukau parsyt tik paskaiciau. bet zinokit kaip gera girdeti kad visos turim planu
tik kiekvienai linkiu, kad reiktu igyvendint kuo mazesne ju dali .
Ahh, na zinok as vakar vaziuojant pas S perskaiciau tavo zinute , tai visa vakara ir visa diena dar siandien apie tai mastau. kazkaip nelabai tave supratau. tai tu nori pasakyti , kad jei pas mane nera problemu su O , tai neverta bandyti stimuliaciju?
zinai as rinkciausi ir kita kelia jei tik jis toks butu, deje nevaisingumas nera gydomas niekaip kitaip kaip stimuliuojant. yra paprasta stimuliacija, kurios metu uzaugina daugiau foliu ir taip padideja galimybe pastoti, bet naturaliai
ir kiek tokiu pavyko, na zinoma tai yra antoji gydymo stadija. zinoma pirmiasiai reikia susitvarkyti hormonus jei jie netvarkoje, issitirti skydliauke ir vyro sperma tai sakyciau pati pirmoji gydymo stadija. trecioje gydymo stadijoje prieinama prie IUI su stimuliacijom, taip pat jas galima dayti ir naturaliame cikle. na pati sudetingiausia tuo paciu ir brangiausia yra IVF . manau kiekviena seima iskart apie ja negalvoja, kad ir kaip nesiseka susilaukti savo mazyliu neisbande pries tai mano vardintu. tik vieni ilgiau visa tai bando kiti trumpiau bet vistiek visi bando pastoti kuo naturaliau ir isleidziant maziau pinigu ir saugojant savo sveikata.
visa diena masciau as turiu tuos pinigus skirtus IVF , ir galvoju ar dabar rysciausi tai procedurai
siuo metu tikrai ne, na tikrai ne , kazkaip nesijauciu tam dar pasiruosusi , nes ten labai svarbus pasiruosimas reikia prieti prie tos minties . kazkaip bijociau kad tiek mazai bandem paparsatesnem priemonem sulaukti gandru. nezinau gal as tave ir nuvyliau kad taip galvoju, bet siai dienai mano planuose stimuliacijos , kita men turbut jau iui bandysim ir tik metu gale pradesim galvoti apie IVF ar dar laukti ar jau bandyti.
beto mano nepastojimas labiau priskiriamas prie neaiskios kilmes , nes endo kaip ir pati S sako nera tokia didele kad ji tau trukdytu. zinoma gali itakoti bet mano kad tai nera pagrindine priezastis. sake buvo keli mazi zidinukai ant gimdos raisciu ir istikro tai net nesiekia pirmos stadijos, tad pilnai galejo nerasyti kad tai endo, bet kad rado tai ir patvirtino ta diagnoze. vyro sperma gera , kiti hormonai jau sutvarkyti mano , ir kai ziema isoperavo polipa tai jau ir S tikejosi kad pastosim.
bet aciu Ahh uz tavo rupesti, ir garsius pasvarstymus as juos dar karta permasciau ir musu atsakymas siai dienai butu neigiamas del IVF.
beje merginos man pakeite vaistus ir si stimuliacija turbut bus paskutine ir galvosim apie IUI. o gali visko buti kad ir si cikla sumastysim