mergytes..grizau po savaitgalio skaityti geru naujienu...o cia bac... Visoms uz I ir vaiduoklius
dabar lauksim kito menesiuko:) gandrai jau bus sugrize..tikimybiu bus daugiau:)
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 12, 21:44)
oi aciu uz balionelius megyt , laukiu dabar mmm ir tada registruojuos pas S nenoriu pertrauku ir vel stimuliacija nu nebent kas butu negerai... bet nuo ryto dufo nebegrsiu ir manau mmm turetu ateiti iki ketvirtadienio, o penktadieni noreciau pas S.
o ka jus planuojat ? ar be planu
o ka jus planuojat ? ar be planu
Aiskutis
Na as kol kas be plano si cikla, nes turiu eiti pas endokrinologa po 2 sav ir is esmes labai daug kas priklausys nuo to, ka ji pasakys man ir kokius vaistus skirs. O kitas ciklas jau gali buti kardinaliai kitoks
QUOTE(nagla-nachale @ 2012 03 13, 08:28)
Labs ryts
Urki, kiek ginė aiškino, padės kaip tik tuos hormonus man tie vaistukai sutvarkyt, ten hormoninės tabletėlės, bet ne kontraceptinės. Pradėsiu gert pirmą mm dieną, kuri turi pareit ant dienų
Sheila Teisingai, laikykitės, nepasiduokit Būčiau aš Lt, tai irgi nežaisčiau su visokiais vaistukais, imčiau jautį už ragų
O man niekada NT nevaiduokliavo...
Urki, kiek ginė aiškino, padės kaip tik tuos hormonus man tie vaistukai sutvarkyt, ten hormoninės tabletėlės, bet ne kontraceptinės. Pradėsiu gert pirmą mm dieną, kuri turi pareit ant dienų
Sheila Teisingai, laikykitės, nepasiduokit Būčiau aš Lt, tai irgi nežaisčiau su visokiais vaistukais, imčiau jautį už ragų
O man niekada NT nevaiduokliavo...
Tu matai kaip.... O man del tu paciu problemu kaip tau pasiule gerti folio rugsti Ir nepaisant to, kad tie skaiciukai mano yra net bblogesni nei tavo, man sake, kad cia viskas normaliai, kol FSH neuzkilo iki 20...
Todel tavo sita zinute padejo paskutini taska mano apsisprendime keisti gine. Kadangi noriu eiti as privacia, nes akivaizdu, kad poliklinikos gydytoja negali man skirti pakankamai demesio, tai uzsirasysiu i vaisingumo klinika, nors dar ir liko man laiko iki metu nepastojimo, bet nebenoriu daugiau blaskytis. Kodel tureciau laukti, jei man nevyksta ovuliacija... kokia prasme tada is tokio laukimo.
Sveikos mergytės. Gaila, kad nepavyko . Bet kelkit nosytes aukščiau, gerai
O mums irgi nepavyko - trečia stimuliacija. Su V nusprendėm padaryti pertrauką nuo stimuliacijų (o gal ta pertrauka ir bus sėkminga ).
O mums irgi nepavyko - trečia stimuliacija. Su V nusprendėm padaryti pertrauką nuo stimuliacijų (o gal ta pertrauka ir bus sėkminga ).
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 12, 21:06)
sveikos
na o as siandien pilna vilciui pasidariau hcg deje atsakymas neigiamas ... o vakar ir vel vaiduokliavo NT su vyru apsidziaugem sakom galu gale atejo svente ir i musu kiema, bet siandien tvojausi nuo debesu zemen ... taigi antroji stimuliacija vel nepavyko...tai nusprendziau kad nebetikesiu jokiais NT... paliudesiu paliudesiu pabliausiu ir vel kilsim kovon del savo maziuko
na o as siandien pilna vilciui pasidariau hcg deje atsakymas neigiamas ... o vakar ir vel vaiduokliavo NT su vyru apsidziaugem sakom galu gale atejo svente ir i musu kiema, bet siandien tvojausi nuo debesu zemen ... taigi antroji stimuliacija vel nepavyko...tai nusprendziau kad nebetikesiu jokiais NT... paliudesiu paliudesiu pabliausiu ir vel kilsim kovon del savo maziuko
Vaje, Sheila, laikykis O aš tau kompaniją palaikysiu, nes mano Mmmm šiandien parsivilko. Nežinau, ko griebsimės dabar :S Ryt važiuojam pas NaPro užsiimančią gydytoją, žiūrėsim ką ji siūlys. Man kartais norisi visgi pasiryžti IVF
Labarytis
Meskos, nea, čia ne kontraceptikas, jį vartojant galima ir pastoti, tik parašyta, kad pastojus reikia iš kart nutraukti.
Urki, džiaugiuosi, kad paskatinau permainoms, tikiuosi jos bus vaisingos
Pilkos akys -
Meskos, nea, čia ne kontraceptikas, jį vartojant galima ir pastoti, tik parašyta, kad pastojus reikia iš kart nutraukti.
Pilkos akys -
Balioncikai visoms sulaukusioms memiu, gavusioms neigiamus HCG ir klaidingus vaiduoklius
As irgi sulaukiau memiu. Bandysim toliau...
Papildyta:
urki, kaip bebutu keista, man ta pati, kad 20 blogai sake mane operaves docentas, kuriuo visais kitais klausimais pasitikiu... Cia gal koks senos mokyklos poziuris?
Papildyta:
QUOTE(urkis @ 2012 03 13, 13:12)
Tu matai kaip.... O man del tu paciu problemu kaip tau pasiule gerti folio rugsti Ir nepaisant to, kad tie skaiciukai mano yra net bblogesni nei tavo, man sake, kad cia viskas normaliai, kol FSH neuzkilo iki 20...
Todel tavo sita zinute padejo paskutini taska mano apsisprendime keisti gine. Kadangi noriu eiti as privacia, nes akivaizdu, kad poliklinikos gydytoja negali man skirti pakankamai demesio, tai uzsirasysiu i vaisingumo klinika, nors dar ir liko man laiko iki metu nepastojimo, bet nebenoriu daugiau blaskytis. Kodel tureciau laukti, jei man nevyksta ovuliacija... kokia prasme tada is tokio laukimo.
urki, kaip bebutu keista, man ta pati, kad 20 blogai sake mane operaves docentas, kuriuo visais kitais klausimais pasitikiu... Cia gal koks senos mokyklos poziuris?
Na taip, kazkokios nevaisingos savaites dabar, visos mm sulauke... Tikesimes, kitas ciklas kazkam bus sekmingas
O, kad tavo zodziai Dievui i ausi
Balionas uz menesines
Man yra minejusi gine, kad sergant endo labai issireguliuoja visi hormonai. Tai gal ta FSH uzkilima jie ir laiko kaip "hormonu issireguliavima" ir kol neuzkilo iki 20, tol nieko nesiulo daryti. Nors man tai irgi keista labai... Ypac del to, kad yra gi duotos normos. Tai kaip gali buti normalu, jeigu aiskiai virsyja normas?
QUOTE(nagla-nachale @ 2012 03 14, 07:50)
O, kad tavo zodziai Dievui i ausi
QUOTE(malvina @ 2012 03 14, 18:46)
Balioncikai visoms sulaukusioms memiu, gavusioms neigiamus HCG ir klaidingus vaiduoklius
Papildyta:
Papildyta:
Balionas uz menesines
Man yra minejusi gine, kad sergant endo labai issireguliuoja visi hormonai. Tai gal ta FSH uzkilima jie ir laiko kaip "hormonu issireguliavima" ir kol neuzkilo iki 20, tol nieko nesiulo daryti. Nors man tai irgi keista labai... Ypac del to, kad yra gi duotos normos. Tai kaip gali buti normalu, jeigu aiskiai virsyja normas?
QUOTE(Pilkos akys @ 2012 03 13, 22:56)
Vaje, Sheila, laikykis O aš tau kompaniją palaikysiu, nes mano Mmmm šiandien parsivilko. Nežinau, ko griebsimės dabar :S Ryt važiuojam pas NaPro užsiimančią gydytoją, žiūrėsim ką ji siūlys. Man kartais norisi visgi pasiryžti IVF
ir tu niu kaip gaila ... as dar mmm nesulaukiau bet manau kad jos pakeliui BT krenta o rytoj jau lekiu pas S tai jau noreciau sirgti, penktadieni negali jai seminaras o kitai savaitei manau kad jau bus per velu paskui kartosis kaip pirma karta...
na o del IVF tam tikrai reikia ryztis as manau kad ir man sunku butu bet sakiau jei reiks eisiu iki galo. kazkaip MB sakiau jei per siuos metus nepavyks turbut kitus metus reiktu pradet su IVF nes taip galima laukti ir amzinybe
Papildyta:
QUOTE(malvina @ 2012 03 14, 19:46)
dormeja, malvina niu bet tikrai kad visos supuolem i kruva galeju juk nors vienai pasisekti....
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 14, 21:20)
na o del IVF tam tikrai reikia ryztis as manau kad ir man sunku butu bet sakiau jei reiks eisiu iki galo. kazkaip MB sakiau jei per siuos metus nepavyks turbut kitus metus reiktu pradet su IVF nes taip galima laukti ir amzinybe
o IUI nenorit pabandyti pries IVF?
sorry kad isiterpiau i jusu pokalbi
QUOTE(ahh @ 2012 03 14, 21:39)
noriu neisiterpei o palaikai pokalbi pirma su stimuliacijom tada iui ir jei nepavyks tada ivf, ir visa tai noreciau per siuos metus. kazkaip galvoju kazi ar verta vien su stimuliacijom ilgai uztrukt, sakau gal kokius 4 ciklus nu gal 5, o paskui su iui gal kokius 4-5 kartus, o jei ir tai nepavyks tada eit prie ivf. .. ir taip jau nemaza suma susidarys
Sveikos merginos,
Balionai visoms, kurios sulaukė mėmių.
Sheila, smagu, kad jau turi veiksmų planą ir linkiu, kad nereiktų prieiti tų brangiųjų procedūrų. O stimuliacijos ir visa kita taip piniginę gręžia, kad baisu, kai pradedi skaičiuot, tai kosmines sumos susidaro.
Balionai visoms, kurios sulaukė mėmių.
Sheila, smagu, kad jau turi veiksmų planą ir linkiu, kad nereiktų prieiti tų brangiųjų procedūrų. O stimuliacijos ir visa kita taip piniginę gręžia, kad baisu, kai pradedi skaičiuot, tai kosmines sumos susidaro.
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 14, 21:49)
noriu neisiterpei o palaikai pokalbi pirma su stimuliacijom tada iui ir jei nepavyks tada ivf, ir visa tai noreciau per siuos metus. kazkaip galvoju kazi ar verta vien su stimuliacijom ilgai uztrukt, sakau gal kokius 4 ciklus nu gal 5, o paskui su iui gal kokius 4-5 kartus, o jei ir tai nepavyks tada eit prie ivf. .. ir taip jau nemaza suma susidarys
Sveikos As su kava pas jus ir su nukabinta nosim zemyn..PMS veikia turbut ir MB nervina vel.. jau kuri laika nenervino, tai vat ir galvoju, PMS, MB, PMS.. nu ne kas O gal cia kad saulute pasislepus
Sheila - viena pazistama pastojo nesenai su stimulaicijom, pas ja ciklas buvo issireguliaves siek tiek, ir endo ji neturi, bet cia gal maziau itakojo, gal tiesiog buvo sekminga stimuliacija ir berods trecia..O esme tame, kad jas daro max 6 ( nebent nori toliau grezti pinigelius:) arba pati prasai nes nenori IUi ir pan.). O max 6 del to, kad stimuliacijos ir vaistai sitie, kazkiek ataugina endo, na tikrai ne taip greit ir ne tiek daug, bet po truputeli, po truputeli..Negasdinu, bet pasilaikyk tu endo dietu, ko negalima valgyt, kad dar labaiu neskatintu..Be to, labai daznas atvejis, kai daro stimuliacijas, o pastoja po ju kazkada.. nu kaip ir mano atveju buvo..Zodziu, laaaaabai tiketina, kad tau su stimuliacijoms taip pat pavyks o del IUI, na irgi gyd sako realiai per 3 ( max per 6) taip pat jau turi pavykti, jei ne tada IVF..Linkiu kad neprireiktu ir tavo kelinta stimuliacija dabar bus? tai va kad ji ir butu sekmniga
Papildyta:
QUOTE(Pilkos akys @ 2012 03 13, 22:56)
Kaip sekes pas NaPro gyd?? kaip idomu ka sake Gal kokiu geru naujienu?