QUOTE(Pilkos akys @ 2012 02 14, 13:42)
Sheila, labai laukiam, ką tau šiandien echo parodys ir laikom kumščius
zodziu.....
visas visas su sv valentino dienele, saldzios nakties, o ne ND , nes meiles manau tikrai netruksta
na o mes zadejom pasivaiksciot po palanga, nes vazineju i klaipeda is siauliu, tad galvojau romantiskai ...
nu zodziu, bet S nuleido ant zemes siandien 10cd, o O jau praktiskai ivykus
nu zodziu man ir ginei akys ant kaktos
: , praktiskai sis ciklas tikrai nurasytas ND 8cd tai nors tiek , BT vakar pakritus buvo siek tiek nuo 37.1iki 36.9 siandien vel 37.0 nu zodziu mistika, vakar OT dar vaiduokliavo galvojau, kad siandien ryskes deje siandien visai tik seselis
po gines lekem namo, kad dar uztvirtint, sake dar ND siandien ir rytoj butinai. nu zodziu kita cikla jau ne 3-5cd o 1-2 cd ir neveliau , kazkaip stresas man
nu nesitikejau , o dar siandien sviezio kraujo pasirode ,turbut O ivyko. ai nu nervai ima ir tiek
dabar jau tikrai nesitikiu nieko gero. ir isvis keisti man tie ciklai pasidare po tu NT vaiduokliu ciklo gale . dabar 3 ciklas nu keistesnio nera buve, kraujas per O , auksta BT nu zodziu ....
per mmm krutine skauejo ,niekada nera to buve sergu nuo 12m
ir tik pries kelias dienas praejo skausmas, per mmm BT kilo, o nekrito , zodziu mistika ,
tai kai grizom is klaipedos tai po lova ir vartomes
svenciam valentina
nebereikia nei romantiskos vakarienes nieko, bet sirdy kazkaip labai neramu, jutau kad kazkas bus ne taip, taip ir buvo.... tiesiog sapnavau...
grazios sventes mergaites
Jeigu gali apie tai svajoti, vadinasi, gali ir padaryti. Waltas Disney