Įkraunama...
Įkraunama...

***Endometriozė***

QUOTE(Aushrine_Bark @ 2012 03 09, 17:17)
o tu testuko dar nenori pasidaryt?  bigsmile.gif pagal tavo grafika tau O ivyko 11cd, tai dabar jau 14 DPO ir dar rimtai nesergi ir nereiks pergyvent ar kazkas negerai, gal yra tam labai rimta priezastis  wub.gif plius tavo temperatura labai menkai pakritus, ji siaip labai ausktai laikosi palyginus su priesovuliacine temperatura smile.gif

Dariausi pirma testuka vakar - parode vaiduokli. Na, nenustebau, nes pas mane tu vaiduokliu pilna kolekcija biggrin.gif Siandien jau buvo grieztai neigiamas. Testai tos pacios firmos ir is tos pacios partijos (patikrinau). Nesuprantu, kaip tokia nesamone galejo but, bet visgi labiau linkstu prie to, kad jis neigiamas.
Temp gali buti aukstoka, nes as Duphastona geriu... Na siandien isgeriau paskutine tab, tai ziuresim kaip bus ryt/poryt, bet vilciu tikrai nepuoseleju schmoll.gif

QUOTE(dulsyte @ 2012 03 09, 18:16)
sveikos mergytes na jei mane kas cia dar pamena  ax.gif ,atejau pasidziaugti,vasario 12 diena mums paaagaliau po ilgo laukimo gime stebukliukas vardu Rugile.sverem 3,350 ugis 50.gimdymas buvo ziauriai sunkus ir ilgas,bet finalas laabai laimingas.noriu ir jums ipusti vilties,niekada nenuleiskite ranku ir nepraraskite tikejimo.mes ilgai laukeme,bet sulaukeme.linkiu jums kuo greiciau susilaukti savo angeliuku,patikekite,kad ir kaip kartais butu tamsu,visada isiziebia ir sviesos kibirkstele.tikekite,ir laime aplankys. 4u.gif  mirksiukas.gif

Sveika 4u.gif Aciu, kad iputei geru veju i sita tema ir uz visus grazius palinkejimus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(urkis @ 2012 03 09, 21:44)
Dariausi pirma testuka vakar - parode vaiduokli. Na, nenustebau, nes pas mane tu vaiduokliu pilna kolekcija biggrin.gif Siandien jau buvo grieztai neigiamas. Testai tos pacios firmos ir is tos pacios partijos (patikrinau). Nesuprantu, kaip tokia nesamone galejo but, bet visgi labiau linkstu prie to, kad jis neigiamas.
Temp gali buti aukstoka, nes as Duphastona geriu... Na siandien isgeriau paskutine tab, tai ziuresim kaip bus ryt/poryt, bet vilciu tikrai nepuoseleju schmoll.gif
Sveika 4u.gif Aciu, kad iputei geru veju i sita tema ir uz visus grazius palinkejimus wub.gif

hmmm... tikrai idomi situacija, na lauksim rytdienos ir tada ziuresim kas ir kaip 4u.gif
beje BT matuotojos labai taves laukia, siandien apie tave kalbejom, gali pasiskaityt 19 temos priespaskutiniuose puslapiuose nes usklausiau del stat... tai pasiskaityk ka jos ten rase wink.gif
Atsakyti
Ačiū, Dulsyte, už geras žinias. Prisimenu tave iš anksčiau. Džiugu, kad jau supuoji savo stebuklą. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 09 kovo 2012 - 22:07
QUOTE(dulsyte @ 2012 03 09, 19:16)
sveikos mergytes na jei mane kas cia dar pamena  ax.gif ,atejau pasidziaugti,vasario 12 diena mums paaagaliau po ilgo laukimo gime stebukliukas vardu Rugile.sverem 3,350 ugis 50.gimdymas buvo ziauriai sunkus ir ilgas,bet finalas laabai laimingas.noriu ir jums ipusti vilties,niekada nenuleiskite ranku ir nepraraskite tikejimo.mes ilgai laukeme,bet sulaukeme.linkiu jums kuo greiciau susilaukti savo angeliuku,patikekite,kad ir kaip kartais butu tamsu,visada isiziebia ir sviesos kibirkstele.tikekite,ir laime aplankys. 4u.gif  mirksiukas.gif

kaip saunu, kad pas mus su tokiomis geromis ziniomis atejai clap.gif
palinkesiu, kad jusu saulyte augtu stipri, sveika, didele, laiminga ir leistu teveliams issimiegoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarok: 10 kovo 2012 - 12:07
Labukas, mergaitės 4u.gif
Pagaliau ir aš parsibeldžiau iš Lietuvos.
Liepė ginė pasidaryti du hormonų testukus, ciklo pradžioj ir prieš galą, kol kas turiu tik pirmo testuko rezultatus, pagal juos FSH - 11,6, o E2 - 75,5, tai kaip aiškino ginė, vienas per aukštas, kitas- per žemas, todėl greičiausiai man net nevyksta ovuliacija ir be reikalo vargom pusantrų metų.. Išrašė tris mėnesius pagerti Novofem, bet anotacijoje parašyta, kad nelabai gerai jis turint endometriozę.. Gal kuri susidūrusi gali pakomentuoti visą mano situaciją?
Baliončikai visom planuojančiom ir kovojančiom su endo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nagla-nachale @ 2012 03 12, 17:59)
Labukas, mergaitės  4u.gif
Pagaliau ir aš parsibeldžiau iš Lietuvos.
Liepė ginė pasidaryti du hormonų testukus, ciklo pradžioj ir prieš galą, kol kas turiu tik pirmo testuko rezultatus, pagal juos FSH - 11,6, o E2 - 75,5, tai kaip aiškino ginė, vienas per aukštas, kitas- per žemas, todėl greičiausiai man net nevyksta ovuliacija ir be reikalo vargom pusantrų metų.. Išrašė tris mėnesius pagerti Novofem, bet anotacijoje parašyta, kad nelabai gerai jis turint endometriozę.. Gal kuri susidūrusi gali pakomentuoti visą mano situaciją?
Baliončikai visom planuojančiom ir kovojančiom su endo  4u.gif

Sveika 4u.gif
Turiu ir as problemu su sitais hormonais. Mano FSH - 13,8, o E2 - 44,2, taigi jie dar blogesni nei tavo... O man gine sake, kad cia viskas gerai doh.gif blink.gif As taip pat turiu itarimu, kad nevyksta ovuliacija... verysad.gif
Kas cia per vaistukai? Jie konkreciai situos hormonus tvarko?
Idomu, ar situos hormonus gali tvarkyti tik ginekologas, ar ir endokrinologas galetu padeti? g.gif
Zodziu, reikia man keisti ginekologa.

O tau siulyciau pagerti tuos vaistukus, jeigu juos israse. Na, blogiau gi nebus. Endo niekur nedings, tu gersi juos ar ne, o jei pavyks sutvarkyti hormonus ir tau vyks ovuliacija, tuomet bent jau turesi sansa pastoti 4u.gif
Ir jei nuspresi gerti siuos vaistukus, butinai butinai parasyk, koks poveikis gavosi. Nes kaip matau musu situacija labai panasi.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

na o as siandien pilna vilciui pasidariau hcg deje atsakymas neigiamas verysad.gif ... o vakar ir vel vaiduokliavo NT su vyru apsidziaugem sakom galu gale atejo svente ir i musu kiema, bet siandien tvojausi nuo debesu zemen ... taigi antroji stimuliacija vel nepavyko...tai nusprendziau kad nebetikesiu jokiais NT... paliudesiu paliudesiu pabliausiu ir vel kilsim kovon del savo maziuko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila102: 12 kovo 2012 - 21:08
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 12, 21:06)
sveikos 4u.gif

na o as siandien pilna vilciui pasidariau hcg deje atsakymas neigiamas verysad.gif ... o vakar ir vel vaiduokliavo NT su vyru apsidziaugem sakom galu gale atejo svente ir i musu kiema, bet siandien tvojausi nuo debesu zemen ... taigi antroji stimuliacija vel nepavyko...tai nusprendziau kad nebetikesiu jokiais NT... paliudesiu paliudesiu pabliausiu ir vel kilsim kovon del savo maziuko wub.gif

Imk balioneli 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Zinok man irgi vel vaiduokliavo testukas pries sitas mmm. Ir as jais nebetikiu schmoll.gif Is vis kai pamatau vaiduokli jis mane dar labiau sunervina nei tiesiog neigiamas NT.
Ka planuoji daryti si cikla? Stimuliuosies vel ar pertraukele darysi?
Atsakyti
QUOTE(urkis @ 2012 03 12, 22:15)
Imk balioneli 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Zinok man irgi vel vaiduokliavo testukas pries sitas mmm. Ir as jais nebetikiu schmoll.gif Is vis kai pamatau vaiduokli jis mane dar labiau sunervina nei tiesiog neigiamas NT.
Ka planuoji daryti si cikla? Stimuliuosies vel ar pertraukele darysi?

oi aciu uz balionelius megyt ax.gif , laukiu dabar mmm ir tada registruojuos pas S nenoriu pertrauku ir vel stimuliacija nu nebent kas butu negerai... bet nuo ryto dufo nebegrsiu ir manau mmm turetu ateiti iki ketvirtadienio, o penktadieni noreciau pas S. blush2.gif

o ka jus planuojat ? ar be planu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila102: 12 kovo 2012 - 21:45
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 12, 22:06)
sveikos 4u.gif

Mergyt, imk krūvą 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nu tikrai nervina tie NT, kai rodo vaiduoklius, nors nestuke.gif nėr...
Atsakyti
Labs ryts 4u.gif
Urki, kiek ginė aiškino, padės kaip tik tuos hormonus man tie vaistukai sutvarkyt, ten hormoninės tabletėlės, bet ne kontraceptinės. Pradėsiu gert pirmą mm dieną, kuri turi pareit ant dienų rolleyes.gif
Sheila 4u.gif 4u.gif Teisingai, laikykitės, nepasiduokit drinks_cheers.gif Būčiau aš Lt, tai irgi nežaisčiau su visokiais vaistukais, imčiau jautį už ragų ax.gif
O man niekada NT nevaiduokliavo...
Atsakyti
QUOTE(nagla-nachale @ 2012 03 13, 09:28)
Labs ryts  4u.gif
Urki, kiek ginė aiškino, padės kaip tik tuos hormonus man tie vaistukai sutvarkyt, ten hormoninės tabletėlės, bet ne kontraceptinės. Pradėsiu gert pirmą mm dieną, kuri turi pareit ant dienų  rolleyes.gif
Sheila  4u.gif  4u.gif Teisingai, laikykitės, nepasiduokit drinks_cheers.gif  Būčiau aš Lt, tai irgi nežaisčiau su visokiais vaistukais, imčiau jautį už ragų  ax.gif
O man niekada NT nevaiduokliavo...

Labas rytas 4u.gif Po teisybei ilindau paskaityti jusu visu ir Sheilos naujienu ax.gif
Sheila -jamk 4u.gif 4u.gif , teisingai sakei - pabliaunam ir vel i prieki..O del plano pagalvok..aisku jei tik antra stimuliacija, bandyk dar trecia gal, nes stimuliaciju seka IUI..pagal gyd taktikas..
Nachale -ar geriant tuos tavo vaistus galima planuoti nestuke.gif , ar kaip su kontraceptikais taip ir cia apsisaugojimas?
O man siandien paskutine antibu diena, memes po savaites, biski maziau..Kaip sunku laukti ju kai neplanuoji ax.gif seniau maniau kad sunku kai planuoji ir nebuna rezultatu.. bet turbut sunkiau kai negali nieko del to daryti ir jautiesi visai tada beviltiskai..Zodziu sunku ir tas, ir tas manau..mergaites, kokie jums NT vaiduokliuoja? Man irgi nera buve, aisku as nedarydavau kas men ju, tik su itarimais, bet ir tai jie man nerodydavo nieko, parode tik kraujas o mm diena vaiduoklis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskos: 13 kovo 2012 - 09:12