QUOTE(urkis @ 2012 03 07, 22:37)
Kur Sheila dingo?
nedingo skaitau skaitau ...
irmuciuk tau tik ramybes palinkesiu nes jos siuo metu matau truksta
bet jauciu kokio grozio tavo zirniuko nuotraukyte
mano kolege siuo metu laukiasi ir greit i dekreta iseina, tai ji vis man parodo nuotraukytes nes kai eina kiekviena men tai vis didesni sir didesnis jos maziusnebetelpa nuotraukose greit ir tau taip bus
irmuse dziugu kad nusprendei nebesidaryti tos 4LP , as tai tikrai jos dabar nedaryciau .
naujokes sveikos
kol, LP nepadare visos turekit vilties kad tai tik pozymiai ir neprisikalbekit sau ligu
pavydziu tokio nestumo kaip mano kolegei, nei ji zino kokie gali buti blogumai nei ka tiesiog jei liepia pasidaryti slapima pasidaro , reikia pasidaryti genetini- pasidaro, reikia skydliauke -pasidaro , reikia vaisiaus vandenu-pasidaro ir svarbiausia nesuka galvos ir tiki kad jiems bus TIK GERAI. as tai vis paskaitineju paskaitineju ir jau kas negerai pasakau kad i tai atkreiptu demesi nuejus ginei pasakytu ir pan. tai ji pasiklauso bet matyt nesupranta kodel taip stresuoju
bet va ta ramybe ir uztikrintumas tai tikrai jai tik i nauda
todel irmuciuk tau to ir palinkesiu kad kuo maziau galvotum apie blogus dalykus o tik ruostumei kambari savo mazyliui , glostytum pilvuka ir jaustumeis rami net ir stresinese situacijose
niu ka man dar labai rupi kaip pilkos akys gyvena, akzkaip va ji tai pradingo
ziurkyte ir nebeuzsuka , idomu kaip glamour laikosi
taip pat amorak, beje ir kokytes net tarp skaitanciu nebematau
dngo paneles nu ka reiks paieska skelbt
meskos ir retai pasirodo
kazi kaip musu nestukes kitos tikrai idomu kaip vegelei , pasislepusi, kimberly, viltele, gal kuri zinot kaip jos laikosi
na o mes tai laukime labai tikim kad viskas bus gerai , bet protas nelabai nori sutikti bet sirdis tiki
kazkaip jokiu pozymiu
papuliai vietoj bet jauciu jie net sumazejo o turejo padideti.... tad laukiam kitos savaites
beje urki imesk grafikeli pasigrozet
Jeigu gali apie tai svajoti, vadinasi, gali ir padaryti. Waltas Disney