Įkraunama...
Įkraunama...

***Endometriozė***

QUOTE(Aushrine_Bark @ 2012 03 03, 22:47)
aj, tai tuo labiau nera ko bijot  4u.gif  4u.gif  4u.gif
as ir stebiuos is kur pas tave toks perdetas kuklumas ir nedrasumas, na jei nusvylai, tada viskas aisku  4u.gif  4u.gif  4u.gif

sakai kuklumas g.gif na nesu kukli tik labai nebenoriu kad iseitu i viesuma ax.gif na turbut ateis laikas kai ateisu pas jus na bet biskuti dar pasislapstysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 03, 22:53)
sakai kuklumas  g.gif na nesu kukli tik labai nebenoriu kad iseitu i viesuma  ax.gif na turbut ateis laikas kai ateisu pas jus na bet biskuti dar pasislapstysiu 4u.gif

ok, kaip nori 4u.gif isduosiu paslapti ko taip viliojau, norejau pamatyt kokio tu amziaus blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrine_Bark: 03 kovo 2012 - 22:01
QUOTE(Aushrine_Bark @ 2012 03 03, 23:01)
ok, kaip nori  4u.gif isduosiu paslapti ko taip viliojau, norejau pamatyt kokio tu amziaus  blush2.gif  lotuliukas.gif

27m mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 03, 23:03)

mano nuojauta manes nepavede, pajutau, kad labai panasiai bendraujam, neveltui thumbup.gif 84 ar 85 gimimo? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrine_Bark @ 2012 03 03, 23:08)
mano nuojauta manes nepavede, pajutau, kad labai panasiai bendraujam, neveltui  thumbup.gif 84 ar 85 gimimo?  biggrin.gif  4u.gif

84 4u.gif as kazkur skaiciau kad tau maziau nei 30 bet nera labai toli tad primeciau kad mano metu. o tavo dukryte i teti ar i mama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 03, 23:12)
84  4u.gif as kazkur skaiciau kad tau maziau nei 30 bet nera labai toli tad primeciau kad mano metu. o tavo dukryte i teti ar i mama 4u.gif

galejai mano anketoj pasicekavint, metai nurodyti, tai mes isvis bendraamzes tada, greit tavo gimtadienis? ax.gif lotuliukas.gif
mano mazoji panasiausia i vyro drauga ir mano sese... lotuliukas.gif lotuliukas.gif itariu issipilde pasakymai, kad kai laukies kas traukia aki, i ta bus panasus ir ka krikstateviais isrinksi nestumo laikotarpiu, tai i tuos taip pat... mano sese su mano dukryte isvis kaip du vandens lasai, kai mes visos trys bunam, tai visi sako, kad manoji jos dukra, o ne mano... o kai pagimdziau vyro draugo mama iskart pastebejo panasuma i savo sunu, kuriir patys matom... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrine_Bark @ 2012 03 03, 23:19)
galejai mano anketoj pasicekavint, metai nurodyti, tai mes isvis bendraamzes tada, greit tavo gimtadienis?  ax.gif  lotuliukas.gif
mano mazoji panasiausia i vyro drauga ir mano sese...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif itariu issipilde pasakymai, kad kai laukies kas traukia aki, i ta bus panasus ir ka krikstateviais isrinksi nestumo laikotarpiu, tai i tuos taip pat... mano sese su mano dukryte isvis kaip du vandens lasai, kai mes visos trys bunam, tai visi sako, kad manoji jos dukra, o ne mano... o kai pagimdziau vyro draugo mama iskart pastebejo panasuma i savo sunu, kuriir patys matom... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

bet gerai skamba mano dukra panasi i mano vyro drauga lotuliukas.gif lotuliukas.gif as kazkaip pagalvojau kad i teti nu kazkodel taip pgalvojau bet visai pro sali tongue.gif pasicakavijau ir matau kad tavo gimtadienis buvo neperseniausiai ir taip mes benraamzes tik mano gimtadienis spali mirksiukas.gif gali pacicakavit blush2.gif

kazi kaip pilkos akys sekas ? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila102: 03 kovo 2012 - 22:24
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 03, 23:22)
bet gerai skamba mano dukra panasi i mano vyro drauga  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif as kazkaip pagalvojau kad i teti nu kazkodel taip pgalvojau bet visai pro sali  tongue.gif pasicakavijau ir matau kad tavo gimtadienis buvo neperseniausiai ir taip mes benraamzes tik mano gimtadienis spali  mirksiukas.gif

na va tai musu mamas skyre puse metu, kai musu laukese, vadinas reikia, kad ir mudvi skirtu ne daugiau kaip pusmetis thumbup.gif
gerai cian skamba tas mano pasakymas apie vyro drauga, bet jis ramus, nes zino, kad draugas ne mano skonio ir mane trauke tik per nestuma, gal del to, kad irgi pilvotas... kazkas idomaus... lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

QUOTE(sheila102 @ 2012 03 03, 20:10)
na taip hcg noriu daryt 2dpo , kadangi leidausi sprogtukus tai kaip ir 10d gali buti jo likuciu tad 12dpo gausis kitas pirmadienis,, tiesiog oriu paziureti ar bent bus kibimas, as tai jau dabar parinuosi noreciau jau dabar darytis NT  lotuliukas.gif

geras bigsmile.gif kai isjungiau kompa toptelejo mintis, kad tu apie pirmadieni snekejai, tai mano 12 dpo taip pat bus kitas pirmadienis thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Buvau Kaziuke ir nesveikai persalau arba siaip kokia zaraza pagavau doh.gif Matuoju BT ir ji aiskiai per auksta del to. Ar as galiu ja kaip nors perskaiciuoti, na kad matyciau tikslesni vaizda? Nes dabar del to persalimo labai kreive issisove virsun....

Gero likusio savaitgalio visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(urkis @ 2012 03 04, 15:43)
Buvau Kaziuke ir nesveikai persalau arba siaip kokia zaraza pagavau doh.gif Matuoju BT ir ji aiskiai per auksta del to. Ar as galiu ja kaip nors perskaiciuoti, na kad matyciau tikslesni vaizda? Nes dabar del to persalimo labai kreive issisove virsun....

o kurioj vietoj matuoji? g.gif o tu nenori prisijungt prie matuojanciu temperatura temeles? man ten nerealiai patinka ir taip viskas aisku pasidaro smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrine_Bark: 04 kovo 2012 - 14:52
QUOTE(Aushrine_Bark @ 2012 03 04, 14:52)
o kurioj vietoj matuoji?  g.gif o tu nenori prisijungt prie matuojanciu temperatura temeles? man ten nerealiai patinka ir taip viskas aisku pasidaro smile.gif

Matuoju TEN ax.gif O dar tokia temele yra? As kaip is medzio iskritus biggrin.gif ok, pasiskaitinesiu ten smile.gif
Atsakyti