Įkraunama...
Įkraunama...

***Endometriozė***

QUOTE(meskos @ 2012 03 03, 11:17)
O kresulio nebesimato visai, pasisalino per mm jisai, ir mm pirmos po persileidimo sitos, gausios buvo tikrai, matyt ir isbego jis, taip kad trukdziu neliko ax.gif

Tai ne ateinanti pirmadieni o dar kita HCG?  g.gif  As kol kas rami, bijau tik kad ciklo pabaigoj nepradeciau  "parintis" smile.gifsmile.gif

matai ryte labai skubejau i darba tad perskaiciau paskubomis. bet tavo zinios tai labai geros nebera kresuliu nu tada ramia sirdim galit planuoti thumbup.gif
na taip hcg noriu daryt 2dpo , kadangi leidausi sprogtukus tai kaip ir 10d gali buti jo likuciu tad 12dpo gausis kitas pirmadienis,, tiesiog oriu paziureti ar bent bus kibimas, as tai jau dabar parinuosi noreciau jau dabar darytis NT lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Aushrine_Bark @ 2012 03 03, 13:09)
sveikutes  4u.gif

dabar apsitrauksiu visiskai, bet paklausiu, kas yra HCG?  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif kraujo tyrimas ar klystu?

kraujo tyrimas kuris parodo ar yra nestumas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 03, 20:10)
matai ryte labai skubejau i darba tad perskaiciau paskubomis. bet tavo zinios tai labai geros nebera kresuliu nu tada ramia sirdim galit planuoti  thumbup.gif
na taip hcg noriu daryt 2dpo , kadangi leidausi sprogtukus tai kaip ir 10d gali buti jo likuciu tad 12dpo gausis kitas pirmadienis,, tiesiog oriu paziureti ar bent bus kibimas, as tai jau dabar parinuosi noreciau jau dabar darytis NT  lotuliukas.gif

tai tu kraujo tyrima del nestumo jau nori daryt 2dpo, teisingai supratau? biggrin.gif o imanoma, kad taip ankti kazka parodytu jei kaiusinelis buvo apvaisintas, bet taip anksti jis dar neisitvirtines ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 03, 20:10)
matai ryte labai skubejau i darba tad perskaiciau paskubomis. bet tavo zinios tai labai geros nebera kresuliu nu tada ramia sirdim galit planuoti  thumbup.gif
na taip hcg noriu daryt 2dpo , kadangi leidausi sprogtukus tai kaip ir 10d gali buti jo likuciu tad 12dpo gausis kitas pirmadienis,, tiesiog oriu paziureti ar bent bus kibimas, as tai jau dabar parinuosi noreciau jau dabar darytis NT  lotuliukas.gif
Papildyta:
kraujo tyrimas kuris parodo ar yra nestumas  4u.gif

oi ryskai taisausi ne 2dpo o 12dpo blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Aushrine_Bark @ 2012 03 03, 20:22)
tai tu kraujo tyrima del nestumo jau nori daryt 2dpo, teisingai supratau?  biggrin.gif o imanoma, kad taip ankti kazka parodytu jei kaiusinelis buvo apvaisintas, bet taip anksti jis dar neisitvirtines ar ne?  g.gif

2dpo tikrai nieko neparodytu , nes hcg daromas, bent man taip aiskino sesute, 7dpo ansciausiai man reikejo kai guliausi lp todel dariau 8dpo ir aisku buvo neigiamas aciu kad mane pataisei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 03, 20:25)
oi ryskai taisausi ne 2dpo o 12dpo  blush2.gif
Papildyta:
2dpo tikrai nieko neparodytu , nes hcg daromas, bent man taip aiskino sesute, 7dpo ansciausiai man reikejo kai guliausi lp todel dariau 8dpo ir aisku buvo neigiamas aciu kad mane pataisei  4u.gif

visada prasom smile.gif as pati labai nustebau kaip tas imanoma.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrine_Bark @ 2012 03 03, 21:01)
visada prasom smile.gif as pati labai nustebau kaip tas imanoma..  lotuliukas.gif

visad norejau paklaust nuotrauka tavo mergytes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 03, 21:05)
visad norejau paklaust nuotrauka tavo mergytes blush2.gif

tai ko tik dabar isdrysai, iskart reikejo klaust wink.gif auksciau nosi, zuiki mirksiukas.gif taip, maniskes, tik dar mazesnes, daugiau nei pries metus fotografuota smile.gif o taves FB endo grupelej nera? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrine_Bark @ 2012 03 03, 22:00)
tai ko tik dabar isdrysai, iskart reikejo klaust wink.gif auksciau nosi, zuiki  mirksiukas.gif taip, maniskes, tik dar mazesnes, daugiau nei pries metus fotografuota smile.gif o taves FB endo grupelej nera?  4u.gif

niu labai grazi mergaite wub.gif
nea nera blush2.gif kazkaip nedrasu , o jei ten sutiksiu kokiu pazistamu mergaiciu, tiesiog esu nusvilusi, todel nelabai ryztuosi jungtis, gal kada veliau ... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 03, 22:05)
nea nera blush2.gif kazkaip nedrasu , o jei ten sutiksiu kokiu pazistamu mergaiciu, tiesiog esu nusvilusi, todel nelabai ryztuosi jungtis, gal kada veliau ...  4u.gif

dekui uz komplimenta 4u.gif
gali placiau i az papasakoti wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 03, 22:05)
nea nera blush2.gif kazkaip nedrasu , o jei ten sutiksiu kokiu pazistamu mergaiciu, tiesiog esu nusvilusi, todel nelabai ryztuosi jungtis, gal kada veliau ...  4u.gif

Sveikos 4u.gif Sheila - o gal tu ryzkis del FB, arba ilisk kaip nors dirstelt ten, patiks ( kazkaip manau:)) ir liksi..As jau kelias dienas masciau, kad tu ten laaabai pas mus tiktum:)..Manau is pradziu visom ten apsiprast reikia, na juk po slapyvardziu kiekviena kitaip vaizda susidarom, o ten jau 'gyvos' mergaites, viskas tikriau:)
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 03 03, 22:16)
Sveikos 4u.gif Sheila - o gal tu ryzkis del FB, arba ilisk kaip nors dirstelt ten, patiks ( kazkaip manau:)) ir liksi..As jau kelias dienas masciau, kad tu ten laaabai pas mus tiktum:)..Manau is pradziu visom ten apsiprast reikia, na juk po slapyvardziu kiekviena kitaip vaizda susidarom, o ten jau 'gyvos' mergaites, viskas tikriau:)

pritariu 100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 03 03, 22:16)

oi jus mane gundot 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Aushrine_Bark @ 2012 03 03, 22:07)
dekui uz komplimenta  4u.gif
gali placiau i az papasakoti wink.gif  4u.gif

nera ka pasakot tai nesusije su SM 'u , tiesiog nusvilau nuo vadinamu draugu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 03, 22:30)
oi jus mane gundot 4u.gif
Papildyta:
nera ka pasakot tai nesusije su SM 'u , tiesiog nusvilau nuo vadinamu draugu blush2.gif

aj, tai tuo labiau nera ko bijot 4u.gif 4u.gif 4u.gif
as ir stebiuos is kur pas tave toks perdetas kuklumas ir nedrasumas, na jei nusvylai, tada viskas aisku 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti