Įkraunama...
Įkraunama...

***Endometriozė***

QUOTE(sheila102 @ 2012 02 13, 19:52)
beje dabar galvoju g.gif  mes metus laiko gal ir daugiau isvis neskaiciavom  nei O (tiesa pasakius net nelabai ka apie ja zinojau blush2.gif ), nei dariau OT tik smagiai  smileysex.gif bet va nieko, tad pradejom skaiciuot vel nieko, o dabar tikiuos kad stimuliaciju uzteks , nu ziuresim  ax.gif

vat aš apie tą patį galvoju, nes apie O sužinojau tik prieš LP, kai sužinojau kad galiu turėti problemų blush2.gif o kiek laiko mėgavomės kasdien, ir nieko. taip kad tikrai nepasakysi, kad dabar nepastoju nes per daug galvoju, ir pan.

Laukiu rytojaus. Nu esu įsitikinus, kad Bt dar pas mane kils, ir O bus įvykusi. Negali gi kūnas apgauti. beto dariau šiandien OT, tai ryškiai teigiamas. Galbūt tiesiog šį ciklą O bus ne 14 dieną, o vėliau.

Reiks vyrą šiandien naktį įdarbinti. gal meilėsdienos naktį žiurniukas užkibs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 02 13, 21:34)
Laukiu rytojaus. Nu esu įsitikinus, kad Bt dar pas mane kils, ir O bus įvykusi. Negali gi kūnas apgauti. beto dariau šiandien OT, tai ryškiai teigiamas. Galbūt tiesiog šį ciklą O bus ne 14 dieną, o vėliau.

Reiks vyrą šiandien naktį įdarbinti. gal meilėsdienos naktį žiurniukas užkibs  wub.gif

na jei siandien OT ryskus tai rytoj BT turetu kilt ax.gif smagiu ND 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 13, 21:09)
na jei siandien OT ryskus tai rytoj BT turetu kilt  ax.gif smagiu ND  4u.gif

ryškutėlis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 02 13, 14:03)
As gyvuoju galima pasakyti gerai:) po tu apziuru mane biski patepliojo..ner ko noret-3 per savaite... pradejau gert dufa, magni..dabar lyg viskas gerai...uztat ir nezinau ka del rytojaus daryti...gyd.nori daryt echo..kad matyti kaip ta puslyte gimdoje paaugo...ar matosi trynio maiselis jau...ar leist daryt echo..ar palikt viska likimo valiai...man nieko neskauda...jei but tikrai negimdinis, tai jau gal butu ir skausmai apsireiske..tai va tokioj nezinioj db esu.. g.gif bijau as tu makalavimu po vidu...

Turiu pazistama, kuriai buvo negimdinis, tai jai savaite po nepasirodziusiu mmm (ji net nezinojo, kad laukiasi, galvojo, kad tiesiog mmm veluoja) labai stipriai pradejo kraujuoti tiesiog kaip is kibiro ir nezmoniski skausmai uzejo. Taip kad Irmuciuk, ramiai gyvenk ir dziaukis savo padetim ax.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Pagaliau sulaukiau siandien savuju thumbup.gif
Norejau paklausti, likusius hormonus LH, FSH, E2 reikia daryti 3-4 menesiniu diena?
O jei gersiu Duphastona, ar jis labai itakos progesterono tyrima?
Ir jei man nevyko O, ar iskaityti si cikla i planavimo staza? Nes is tikruju koks cia planavimas, tas pats kas apsisaugojimo priemones naudot, kai O nevyksta...
Dekoju uz atsakymus 4u.gif

Ir visas su meiles diena wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 02 13, 14:53)
drinks_cheers.gif ir man tas pats  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mes, tikriausiai, visos ne tik endo, bet dar ir šitą ligą turim biggrin.gif

QUOTE(sheila102 @ 2012 02 13, 19:52)
, o dabar tikiuos kad stimuliaciju uzteks , nu ziuresim  ax.gif

Mes šiandien startuojam su injekcijom. Jau dabar laibai įdomu, ką priauginsim smile.gif

Irmuciuk, aš tai tavo vietoj palaukčiau truputį. Juk pūslytę gimdoje matė, hormonas auga gražiai, teplioti neteplioja, sakudėti neskauda. Viskas kalba prieš negimdinį. Bet, žinoma, klausyk širdies 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilkos akys @ 2012 02 14, 12:27)
Mes, tikriausiai, visos ne tik endo, bet dar ir šitą ligą turim  biggrin.gif
Mes šiandien startuojam su injekcijom. Jau dabar laibai įdomu, ką priauginsim smile.gif

drinks_cheers.gif

Sėkmės 4u.gif Laukiame gerų rezultatų wub.gif
Atsakyti
Sheila, labai laukiam, ką tau šiandien echo parodys ir laikom kumščius 4u.gif
Atsakyti
[quote=urkis,2012 02 14, 13:12]
Laba diena 4u.gif
Pagaliau sulaukiau siandien savuju thumbup.gif
Norejau paklausti, likusius hormonus LH, FSH, E2 reikia daryti 3-4 menesiniu diena?
O jei gersiu Duphastona, ar jis labai itakos progesterono tyrima?
Ir jei man nevyko O, ar iskaityti si cikla i planavimo staza? Nes is tikruju koks cia planavimas, tas pats kas apsisaugojimo priemones naudot, kai O nevyksta...

Sveikos 4u.gif
3-4c.d. tuo shormonus darytis reikia, viskas teisingai, jei gersi duphastona, tai PRG tyrimas bus netikslus visiskai, nes duphas padidina rodiklius. Be to, negalima pries O ji gerti, zinai? O ciklas deja bet kuris issikaiciuoja i staza..taip ir ziuri dakatai bendra staza, kiek nepavykusiu ciklu..
Papildyta:
[quote=Pilkos akys,2012 02 14, 13:27]
Mes, tikriausiai, visos ne tik endo, bet dar ir šitą ligą turim biggrin.gif

Laikom kumscius:)
Papildyta:
Mergaites, ka manot, jei kol vyras komandiruotej nuvarysiu ir nusipirksiu salia sunio dar ir katina biggrin.gif senia norejau, bet del visu toksiplazmoziu bijojau.. nors maza turejau ne viena, gal ir tai prasirgus jau.. ax.gif Zodziu man cia dabar tokia staigia mintis kilo, aisku cia jau vel stadija kokia tai nekokia galvoj doh.gif bet as apie katina svaigstu jau kokie 5 metai.. nu jei jo suo neuzvaikys...
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 02 14, 12:45)
Sveikos 4u.gif
3-4c.d. tuo shormonus darytis reikia, viskas teisingai, jei gersi duphastona, tai PRG tyrimas bus netikslus visiskai, nes duphas padidina rodiklius. Be to, negalima pries O ji gerti, zinai? O ciklas deja bet kuris issikaiciuoja i staza..taip ir ziuri dakatai bendra staza, kiek nepavykusiu ciklu..

Dupha geriau nuo 16 iki 25 CD, kaip tik man gaunasi po visu O ir vaisingu dienu. Tada pasidarysiu tuos tyrimus ir kitai savaitei jau uzsirasiau pas gine, ziuresiu ka siulys, ar toliau Dupha gerti, ar padaryti pertrauka ir pasekti progesterona.

QUOTE(meskos @ 2012 02 14, 12:49)
Mergaites, ka manot, jei kol vyras komandiruotej nuvarysiu ir nusipirksiu salia sunio dar ir katina biggrin.gif senia norejau, bet del visu toksiplazmoziu bijojau.. nors maza turejau ne viena, gal ir tai prasirgus jau.. ax.gif Zodziu man cia dabar tokia staigia mintis kilo, aisku cia jau vel stadija kokia tai nekokia galvoj doh.gif  bet as apie katina svaigstu jau kokie 5 metai.. nu jei jo suo neuzvaikys...

Na viskas priklauso nuo to, kokia pas tave suns veisle, ar jis agresyvus. Jei viskas su suniu tvarkoj, tai why not? biggrin.gif Pati turiu 7 gyvunus, nors gyvenu bute, ir labai myliu visus gyvunelius. O nenori ne pirkti, o paimti is kokios gyvunu globos organizacijos ir taip isgelbeti gyvuneli?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urkis: 14 vasario 2012 - 12:55
Sveikos mergytės 4u.gif
Senokai čia buvau...norėjosi pabėgti ir nuo Endo ir nuo savęs...netoli tepabėgau biggrin.gif Nuo gruodžio esu klimaksinė, liko porą sav ir vaistų poveikis turėtų pradėti silpti. Jei kas atsimenat, tai pas man buvo neaiškios kilmės beprotiški skausmai du kart per mėn, tai sukėlus menopauzę jie nepasikartojo, bet dabar baimė atsirado, kad baigsis vaistų poveikis, pargįš ir jie...brrr...
Tiesa pasakius atėjau pasidalinti su jumis nauju Endo gydymo/kontroliavimo būdu, kuriuo pradėsiu gydytis jau nuo ryt. Yra toks vaistas Naltrexone, juo pirmiausia buvo gydoma alkoholio ir narkotikų "lomkės". Bet atlikti tyrimai parodė, kad mažos Naltrexon'o dozės gydo (stabdo, kontroliuoja, sumažina) įv autoimuninių ligų progresiją, jų tarpe yra ir Endo. Jis veikia suaktyvindamas imuninę sistemą, tokiu būdu ji kur kas geriau kovoja su įv organizme esančiom ligom. Šis vaistas taip pat skiriamas sergantiems vėžiu, ŽIV ir AIDS, išsėtine skleroze, ir prie daug kitų ligų. Jei kas griebiatės šiaudo, kaip aš, išbandykite šį vaistą, jei kas nenorite (vėl gi kaip aš) būti hormoninių tablečių vergu - bandykite, domėkitės, ieškokite...kaip sako - išeitis VISADA yra, reikia tik ją rasti mirksiukas.gif
Tiesa kai šis vaistas skiriamas gydyt Endo, jis derinamas su Omega 3 bei vit D papildais, bei dieta (turint endo reiktų atsisakyti cukraus, pieno produktų ir kviečių). Būtinai pasidalinsiu kaip man sekasi. Tos kurios susidomėjote metu kelis linkus angl kalba:

Kas tas Naltrexon'as
Apie gydymą
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2012 02 14, 14:36)
Sveikos mergytės  4u.gif
Senokai čia buvau...norėjosi pabėgti ir nuo Endo ir nuo savęs...netoli tepabėgau  biggrin.gif Nuo gruodžio esu klimaksinė, liko porą sav ir vaistų poveikis turėtų pradėti silpti. Jei kas atsimenat, tai pas man buvo neaiškios kilmės beprotiški skausmai du kart per mėn, tai sukėlus menopauzę jie nepasikartojo, bet dabar baimė atsirado, kad baigsis vaistų poveikis, pargįš ir jie...brrr...
Tiesa pasakius atėjau pasidalinti su jumis nauju Endo gydymo/kontroliavimo būdu, kuriuo pradėsiu gydytis jau nuo ryt. Yra toks vaistas Naltrexone, juo pirmiausia buvo gydoma alkoholio ir narkotikų "lomkės". Bet atlikti tyrimai parodė, kad mažos Naltrexon'o dozės gydo (stabdo, kontroliuoja, sumažina) įv autoimuninių ligų progresiją, jų tarpe yra ir Endo. Jis veikia suaktyvindamas imuninę sistemą, tokiu būdu ji kur kas geriau kovoja su įv organizme esančiom ligom. Šis vaistas taip pat skiriamas sergantiems vėžiu, ŽIV ir AIDS, išsėtine skleroze, ir prie daug kitų ligų. Jei kas griebiatės šiaudo, kaip aš, išbandykite šį vaistą, jei kas nenorite (vėl gi kaip aš) būti hormoninių tablečių vergu - bandykite, domėkitės, ieškokite...kaip sako - išeitis VISADA yra, reikia tik ją rasti  mirksiukas.gif
Tiesa kai šis vaistas skiriamas gydyt Endo, jis derinamas su Omega 3 bei vit D papildais, bei dieta (turint endo reiktų atsisakyti cukraus, pieno produktų ir kviečių). Būtinai pasidalinsiu kaip man sekasi. Tos kurios susidomėjote metu kelis linkus angl kalba:

Kas tas Naltrexon'as
Apie gydymą

Reiks vakare pasiskaitineti.. http://www.vaistai.l...
O kam nors yra skirtas gydymas enzimais??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taskelis: 14 vasario 2012 - 14:37