Įkraunama...
Įkraunama...

***Endometriozė***

QUOTE(Aushrine_Bark @ 2012 02 26, 23:42)
eina sau... o as cia apie 10 menesiu kalbu... atsiprasau visu... tikiuosi niekas neuzpyko...
jus nerealios saunuoles visos, kad taip ilgai neprarandat vilties ir nenuleidziat ranku  4u.gif  4u.gif  4u.gif linkiu visoms, kad sie 2012 metai visoms butu vaisngi  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mergyt tikrai ne tau tai taikiau net tokios minties nebubo mirksiukas.gif visos laukiam vienos ilgiau kitos trumpiau, bet vistiek laukiam. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 26, 23:05)
na suprantu tai kad reikia atsipaliduoti, bet kol vyksta stimuliacijos tikrai neiseis atsipalaiduoti  schmoll.gif

Sutinku su tavim. Kiek įtampos sukuria vien tai, kad reikia laiku vaistus suvartoti, ciklo dienas skaičiuoti... O apie kita net nekalbu.

QUOTE(Aushrine_Bark @ 2012 02 26, 23:42)
eina sau... o as cia apie 10 menesiu kalbu... atsiprasau visu... tikiuosi niekas neuzpyko...
jus nerealios saunuoles visos, kad taip ilgai neprarandat vilties ir nenuleidziat ranku  4u.gif  4u.gif  4u.gif linkiu visoms, kad sie 2012 metai visoms butu vaisngi  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na kai kada ir dešimt mėnesių yra milžiniškas laiko tarpas, nes nėštumas trunka tik devynis mėnesius. Kai pradedi taip galvoti, tai labai liūdna darosi. Mes planuojam jau daugiau nei dvejus metus, tačiau diagnozę "endo" išgirdau tik 2011 birželį. Tą dieną mano gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis, nes pradėjau džiaugtis, kad... gyvenu. O iki to, kad negyvenčiau, trūko labai nedaug, nes esu labai pakanti skausmui, ir kai skausmas plėšė per pusę dar svarsčiau į ligoninę važiuot ar ne doh.gif (man trūko endo cista, kurią nieko neįtardama auginau kelerius metus) Aišku kartais norisi nuleisti rankas, ašarų prūdai būna (bet kas kart vis mažiau) po eilinės nesėkmės, bet vis tiek stojiesi ir eini link to tikslo. Padarysiu viską, kad turėčiau savo mažylį wub.gif ir man nesvarbu, kad kiti egoiste išvadins biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 26, 22:24)
matau urki  4u.gif jkaip laikaisi  4u.gif

Laba diena 4u.gif
Buvom su vyru isvyke atostogauti porai dieneliu, pataisyti mano dvasine sveikata, nes jau stogas vaziavo i visas puses smile.gif
Pasidariau likusius hormonus ir vos nuo kedes nenukritau. Mano FSH yra 13,8 blink.gif Is pradziu buvo toks gerokas sokas, po to pradejau galvoti placiau. Nu niekaip nepatikesiu, kad man tokiuose metuose senka kiausidziu rezervas... Akivaizdu, kad su hormonais kazkas negerai, nes mano E2 yra gerokai zemiau normos, skydliaukes hormonai taip pat per dideli. Zodziu, hormonai daro ka nori... Sekantis planas - vizitas pas endokrinologa ir 3 men borovaja matka kursas. Tada ziuresiu, ka siulys endokrinologas. Dabar tikslas nr. 1 tampa ne pastojimas, o sveikatos sutvarkymas. Tikiuosi su endokrinologo pagalba tai pavyks padaryti.
Gine man sake, kad toks FSH yra normalu blink.gif , kad progesteronas 19,25 irgi yra normalu blink.gif ir kad be reikalo as ismeciau pinigus, nes man jokiu tyrimu nereikejo blink.gif Po tokiu zodziu taip ir likau abstulbus...
Po to vizito pas gine is karto susidejom daigtus ir ispylem atostogu. Pailsejau, mintys susideliojo ir tikiuosi, kad pavyks sureguliuoti tuos hormonus.
Vienintele gera naujiena, kad mano cista dingo. Net neabejoju, kad cia del borovaja matka zoles, nes daugiau tikrai nieko nedariau, o ji eme ir dingo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(Dormeja @ 2012 02 26, 18:57)
Kažin kaip Kimberley  nestuke.gif  sekasi  bigsmile.gif

Aciu blush2.gif augam po truputi (aciu D) wub.gif
nepamirsau as jusu , kiekviena darbo diena skaitau kaip gyvenate 4u.gif
Turbut man irgi laaaaabai pasiseke ( tiesiog stebuklas), iskart kai is III st. po 6 metu perejau i I, kiausintkiai praeinami laisvai, nors funkcionuojanti kiauside tik desine, o kai jau naturaliai tapau nestuke.gif isvis is fantastikos srities wub.gif nors ir stimuliaciju turejau
Stebuklu tikrai buna wub.gif siunciu jums visom virusiukus 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

QUOTE(tildushka @ 2012 02 27, 11:49)
Na kai kada ir dešimt mėnesių yra milžiniškas laiko tarpas, nes nėštumas trunka tik devynis mėnesius. Kai pradedi taip galvoti, tai labai liūdna darosi. Mes planuojam jau daugiau nei dvejus metus, tačiau diagnozę "endo" išgirdau tik 2011 birželį. Tą dieną mano gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis, nes pradėjau džiaugtis, kad... gyvenu. O iki to, kad negyvenčiau, trūko labai nedaug, nes esu labai pakanti skausmui, ir kai skausmas plėšė per pusę dar svarsčiau į ligoninę važiuot ar ne doh.gif (man trūko endo cista, kurią nieko neįtardama auginau kelerius metus) Aišku kartais norisi nuleisti rankas, ašarų prūdai būna (bet kas kart vis mažiau) po eilinės nesėkmės, bet vis tiek stojiesi ir eini link to tikslo. Padarysiu viską, kad turėčiau savo mažylį wub.gif ir man nesvarbu, kad kiti egoiste išvadins biggrin.gif

eina sau... is pradziu sokas buvo, kai perskaiciau, kad dar laiku suzinojai apie endo, isisgandau, kad jos gali i kapus nuvaryt ir tik velaiu supratau kodel taip galejo atsitikt... tada tu tikrai stipriai uzsigrudinus jei net iki to reikejo prieit ir ikit ol kentei, as senai buciau visus kabinetus ismaisius... nors ir man budavo, kad paskaudedavo viena sona apacioje, bet labai demesio nekreipiau, bet manau, kad mano skausmai pries tavuosius menkniekis... unsure.gif aciu Dievui, kad viskas gerai baiges 4u.gif nepabijokim ir nepatingekim dazniau kabinetu duris pavarstyt 4u.gif 4u.gif 4u.gif po tokios istorijos isvis baisu pasidare kaip uzsileist gali... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(kimberley7 @ 2012 02 27, 12:44)
Sveikos  smile.gif
Aciu  blush2.gif augam po truputi (aciu D)  wub.gif
Turbut man irgi laaaaabai pasiseke ( tiesiog stebuklas), iskart kai is III st. po 6 metu perejau i I, kiausintkiai praeinami laisvai, nors funkcionuojanti kiauside tik desine, o kai jau naturaliai tapau  nestuke.gif isvis is fantastikos srities  wub.gif nors ir stimuliaciju turejau
Stebuklu tikrai buna  wub.gif siunciu jums visom virusiukus  2.gif  2.gif  2.gif

kaip smagu, kad pas mus toks stebuklas apsilanke wub.gif iskart manau daug optimizmo inesei visoms, labai tau aciu wub.gif wub.gif
lengvo nesiojimo ir dazniau pasilankyk, labai smalsu kaip sekasi musu nestukems 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(urkis @ 2012 02 27, 12:36)
Laba diena 4u.gif
Buvom su vyru isvyke atostogauti porai dieneliu, pataisyti mano dvasine sveikata, nes jau stogas vaziavo i visas puses smile.gif
Pasidariau likusius hormonus ir vos nuo kedes nenukritau. Mano FSH yra 13,8 blink.gif Is pradziu buvo toks gerokas sokas, po to pradejau galvoti placiau. Nu niekaip nepatikesiu, kad man tokiuose metuose senka kiausidziu rezervas... Akivaizdu, kad su hormonais kazkas negerai, ...
Po to vizito pas gine is karto susidejom daigtus ir ispylem atostogu. Pailsejau, mintys susideliojo ir tikiuosi, kad pavyks sureguliuoti tuos hormonus.
Vienintele gera naujiena, kad mano cista dingo. Net neabejoju, kad cia del borovaja matka zoles, nes daugiau tikrai nieko nedariau, o ji eme ir dingo thumbup.gif

thumbup.gif kaip smagu biskuti tikiuosi atsiputet 4u.gif
na ta arbata daug kas geria manau tikrai nepamaisys, o del cistos saunu mergyt mirksiukas.gif
bet del tavo gines tai as stipriai suabejociau nu zionoma ji ne mano bet jei pasakyti kad tavo progesteronas geras ir kad FSH nieko blogo tai tikrai ji ne specas. man po 14d ciklo ir fsh iskart uzkilo is 6 iskart pakilo iki 8. o skaiciau kad nuo 10 nelabai patariama net stimuliuotis blink.gif tai ziuresiu kaip kita cikla nes labai idomu g.gif skydliauke sakai sustreikavo o gal tu si men labai stipriu isgyvenimu ir stresu apturejai nu negali viskas taip blogai buti doh.gif o kada eisi pas endokrinologa blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(kimberley7 @ 2012 02 27, 12:44)
Sveikos  smile.gif
Aciu  blush2.gif augam po truputi (aciu D)  wub.gif
Turbut man irgi laaaaabai pasiseke ( tiesiog stebuklas), iskart kai is III st. po 6 metu perejau i I, kiausintkiai praeinami laisvai, nors funkcionuojanti kiauside tik desine, o kai jau naturaliai tapau  nestuke.gif isvis is fantastikos srities  wub.gif nors ir stimuliaciju turejau
Stebuklu tikrai buna  wub.gif siunciu jums visom virusiukus  2.gif  2.gif  2.gif

nu bet kaip jus merginos mus ikvepiat ir irmuciukas ir tu naturaliai niu saunuoliai blush2.gif o as griebiu tuos virusiukus gaudau istiestomis rankomis 4u.gif
Atsakyti
Urkis, o gal kokia klaida tavo tyrimuose, gal po mėnesio pasikartok kitoj laboratorijoj.
Sheila, aš vis dar čia, niekur nedingau bigsmile.gif Jau su ND aprimom. MB dantis taisosi, o aš gavau siuntimą reabilitacinėm procedūrom( dėl sprando skausmų) masažui, mankštai, elktros procedūrom. Tai reabilituojuosi visomis prasmėmis mirksiukas.gif Dar bręstu į Palangą važiuoti bent konsultacijai pas akupunktūristę planavimo klausimais, bet dar abejoju.
Atsakyti
QUOTE(Aushrine_Bark @ 2012 02 27, 14:58)
sveikutes  4u.gif
eina sau... is pradziu sokas buvo, kai perskaiciau, kad dar laiku suzinojai apie endo, isisgandau, kad jos gali i kapus nuvaryt ir tik velaiu supratau kodel taip galejo atsitikt... tada tu tikrai stipriai uzsigrudinus jei net iki to reikejo prieit ir ikit ol kentei, as senai buciau visus kabinetus ismaisius... nors ir man budavo, kad paskaudedavo viena sona apacioje, bet labai demesio nekreipiau, bet manau, kad mano skausmai pries tavuosius menkniekis...  unsure.gif aciu Dievui, kad viskas gerai baiges  4u.gif nepabijokim ir nepatingekim dazniau kabinetu duris pavarstyt  4u.gif  4u.gif  4u.gif po tokios istorijos isvis baisu pasidare kaip uzsileist gali...  doh.gif

Kiekvienos istorija yra skirtinga ir patirtis taip pat skiriasi. Manoji pirma LP su tokiu prieskoniu, nes niekas net neįtarė endo, nes netepliojo rudai, be to turėjau kitas diagnozes: sutrikusi kepenų funkcija ir policistinės kiaušidės, kurios paaiškino visas kitas problemas. Taigi negalima teigti, kad nevaikščiojau pas gydytojus ax.gif Tiesiog aš atrodau pakankamai vaikiškai, kad būtų galima įtarti šitokią baisybę mano pilve betūnančią blush2.gif Tada gavau IV stadiją ir gydymą duphastonu, bet tuo skruzdėliuko nuotykiai nesibaigė. Dabar laukiu IVF ir tikiuosi laimingos pabaigos nes trečios LP nenoriu...

Urkis, tikrai nesąmonė su tokiais rezultatais. FSH per aukštas, PRL per mažas. Gal rimtai klaida kokia? Aš tai nugriūčiau tokius rezultatus pamačius 4u.gif
kimberley7, dar kartą sveikinu su stebuklu 4u.gif Lengvo ir sklandaus nešiojimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 27, 21:22)
thumbup.gif kaip smagu biskuti tikiuosi atsiputet  4u.gif
na ta arbata daug kas geria manau tikrai nepamaisys, o del cistos saunu mergyt  mirksiukas.gif
bet del tavo gines tai as stipriai suabejociau nu zionoma ji ne mano bet jei pasakyti kad tavo progesteronas geras ir kad FSH nieko blogo tai tikrai ji ne specas. man po 14d ciklo ir fsh iskart uzkilo is 6 iskart pakilo iki 8. o skaiciau kad nuo 10 nelabai patariama net stimuliuotis blink.gif tai ziuresiu kaip kita cikla nes labai idomu  g.gif skydliauke sakai sustreikavo o gal tu si men labai stipriu isgyvenimu ir stresu apturejai nu negali viskas taip blogai buti doh.gif o kada eisi pas endokrinologa blush2.gif

As siaip kazkur skaiciau, kad prie endo labai hormonai issireguliuoja ir nebuna pastovus, gali sokineti. Bet taip tik vienoj vietoj buvau radus parasyta, tai nezinau, ar cia rimtai, ar kazkieno svaigalai smile.gif Tai gal cia ir pas tave dar nieko blogo smile.gif
Del gines tai as pagalvojau, gal ji taip pasake, nes norejo, kad as apsiraminciau, nes toks gaunasi kaip ligu ieskojimas ir stresas, o tokioj busenoj vaikai nepasigamina... Na rezerve dar turiu 6 men, jeigu per kokius 3 men nieko nesigauna, tai tada su vyru kreipiames i vaisingumo klinika. Bet taip norisi tiketi, kad jos neprireiks..... verysad.gif
Pas endokrinologa turiu lapeli tik kovo galui. Nezmoniskos eiles musu poliklinikoj... Bandysiu gal aksciau isiprasyti, gal priims smile.gif Stresiuko tai turejau nemazai pastaruosius menesius, gal ir tai itakojo kazkiek.

QUOTE(Glamour @ 2012 02 27, 22:45)
Urkis, o gal kokia klaida tavo tyrimuose, gal po mėnesio pasikartok kitoj laboratorijoj.

Butinai kartosiu, tik manau ne si cikla, o kai iesiu pas endokrinologa, nes vis tiek sius mane kartot skydliauke, tai viska iskarto padarysiu. Ar klaida tai nezinau... Siaip dariausi gana patikimoj laboratorijoj... Nu ziuresim smile.gif

QUOTE(tildushka @ 2012 02 28, 00:33)
Urkis, tikrai nesąmonė su tokiais rezultatais. FSH per aukštas, PRL per mažas. Gal rimtai klaida kokia? Aš tai nugriūčiau tokius rezultatus pamačius 4u.gif

Tai jau tikrai, as pati ir nugriuvau ir isterikavau visa diena biggrin.gif Dabar juokas ima prisiminus biggrin.gif Bet ka padarysi, zinau problema, nusiraminau, nes nervai tik dar labiau hormonus jaukia.
Atsakyti
QUOTE(urkis @ 2012 02 28, 13:06)
As siaip kazkur skaiciau, kad prie endo labai hormonai issireguliuoja ir nebuna pastovus, gali sokineti. Bet taip tik vienoj vietoj buvau radus parasyta, tai nezinau, ar cia rimtai, ar kazkieno svaigalai smile.gif Tai gal cia ir pas tave dar nieko blogo smile.gif
Del gines tai as pagalvojau, gal ji taip pasake, nes norejo, kad as apsiraminciau, nes toks gaunasi kaip ligu ieskojimas ir stresas, o tokioj busenoj vaikai nepasigamina... Na rezerve dar turiu 6 men, jeigu per kokius 3 men nieko nesigauna, tai tada su vyru kreipiames i vaisingumo klinika. Bet taip norisi tiketi, kad jos neprireiks..... verysad.gif

na as tuos hormonus kokius 6men is eiles dariau todel maciau kokie jie, o kai si cikla pasidariau po 14d ciklo tai ir gavau tokius rezus . bet kartoti noriu nes noriu paziuret ar cia tik po to ciklo taip o gal jau stimuliacijos pasijuto blush2.gif zodziu biskuti sunerimau bet labai nepergyvenu kazkaip blush2.gif
na tavo gne gal ir teisi kad taves nestresino, juk visdelto tai ir itakoja. svarbiausia kad taves nepaliktu likimo valiai. o kadangi turejai daug streso tai turbut taip ir subludijo visi hormonai mirksiukas.gif 4u.gif tikekim kad jums vsisingumo spec neprireiks ir nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(Glamour @ 2012 02 27, 23:45)
Sheila, aš vis dar čia, niekur nedingau  bigsmile.gif Jau su ND aprimom. MB dantis taisosi, o aš gavau siuntimą reabilitacinėm procedūrom( dėl sprando skausmų) masažui, mankštai, elktros procedūrom. Tai reabilituojuosi visomis prasmėmis  mirksiukas.gif Dar bręstu į Palangą važiuoti bent konsultacijai pas akupunktūristę planavimo klausimais, bet dar abejoju.

sveika, 4u.gif kazkaip matau kad nebeuzsuki tai ir pagalvojau kad dingai blush2.gif bet kaip faina kaip tave ismasazuos atsipalaiduosi . o i palanga del akupunkturos del vaisingumo bandyt nori? na o mes tesiam maratona su ND blush2.gif ziuresim kaip cia gausis ciklo gale cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 28, 21:25)
(...) o i palanga del akupunkturos del vaisingumo bandyt nori? na o mes tesiam maratona su ND  blush2.gif ziuresim kaip cia gausis ciklo gale  cool.gif

Į Palangą dėl vaisingumo ir ne tik galvoju kreiptis. Tik , kad abejoju , ar pavyktu suderinti su darbu. Juolab, kad dabar automobilio neturėsiu savo, nes MB darbui naudos. Klaipėdoj patogiau būtų žinoma.
O tau nenoriu nieko būrti, pranašauti. Tiesiog kantrybės ir sėkmės laukiant stebuklo palinkėti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 28 vasario 2012 - 21:50
QUOTE(Glamour @ 2012 02 28, 22:48)
Į Palangą dėl vaisingumo ir ne tik galvoju kreiptis. Tik , kad abejoju , ar pavyktu suderinti su darbu. Juolab, kad dabar automobilio neturėsiu savo, nes MB darbui naudos. Klaipėdoj patogiau būtų žinoma.
O tau nenoriu nieko būrti, pranašauti. Tiesiog kantrybės ir sėkmės laukiant stebuklo palinkėti wink.gif

Istikro tai mes labai tikimes kad pavyks, bet suprantam kad visko gali buti ir gali nepavykti cool.gif juk kiek merginu su idealiomis iui nepavyksta tad dabar megaujames ND blush2.gif siandien vyras suleido ovitreli pati kazkaip nesiryzau o MB labai norejo tad leidau jam mane badyt. lotuliukas.gif
Atsakyti