QUOTE(sheila102 @ 2012 02 27, 21:22)
kaip smagu biskuti tikiuosi atsiputet
na ta arbata daug kas geria manau tikrai nepamaisys, o del cistos saunu mergyt
bet del tavo gines tai as stipriai suabejociau nu zionoma ji ne mano bet jei pasakyti kad tavo progesteronas geras ir kad FSH nieko blogo tai tikrai ji ne specas. man po 14d ciklo ir fsh iskart uzkilo is 6 iskart pakilo iki 8. o skaiciau kad nuo 10 nelabai patariama net stimuliuotis
tai ziuresiu kaip kita cikla nes labai idomu
skydliauke sakai sustreikavo o gal tu si men labai stipriu isgyvenimu ir stresu apturejai nu negali viskas taip blogai buti
o kada eisi pas endokrinologa
As siaip kazkur skaiciau, kad prie endo labai hormonai issireguliuoja ir nebuna pastovus, gali sokineti. Bet taip tik vienoj vietoj buvau radus parasyta, tai nezinau, ar cia rimtai, ar kazkieno svaigalai
Tai gal cia ir pas tave dar nieko blogo
Del gines tai as pagalvojau, gal ji taip pasake, nes norejo, kad as apsiraminciau, nes toks gaunasi kaip ligu ieskojimas ir stresas, o tokioj busenoj vaikai nepasigamina... Na rezerve dar turiu 6 men, jeigu per kokius 3 men nieko nesigauna, tai tada su vyru kreipiames i vaisingumo klinika. Bet taip norisi tiketi, kad jos neprireiks.....
Pas endokrinologa turiu lapeli tik kovo galui. Nezmoniskos eiles musu poliklinikoj... Bandysiu gal aksciau isiprasyti, gal priims
Stresiuko tai turejau nemazai pastaruosius menesius, gal ir tai itakojo kazkiek.
QUOTE(Glamour @ 2012 02 27, 22:45)
Urkis, o gal kokia klaida tavo tyrimuose, gal po mėnesio pasikartok kitoj laboratorijoj.
Butinai kartosiu, tik manau ne si cikla, o kai iesiu pas endokrinologa, nes vis tiek sius mane kartot skydliauke, tai viska iskarto padarysiu. Ar klaida tai nezinau... Siaip dariausi gana patikimoj laboratorijoj... Nu ziuresim
QUOTE(tildushka @ 2012 02 28, 00:33)
Urkis, tikrai nesąmonė su tokiais rezultatais. FSH per aukštas, PRL per mažas. Gal rimtai klaida kokia? Aš tai nugriūčiau tokius rezultatus pamačius
Tai jau tikrai, as pati ir nugriuvau ir isterikavau visa diena
Dabar juokas ima prisiminus
Bet ka padarysi, zinau problema, nusiraminau, nes nervai tik dar labiau hormonus jaukia.