Visoms sulaukusioms nelabuju po apkabinima
Visoms laukiancioms II noreciau atsiusti po virusiuka, bet bijau
sekantis vizitas pas gydytoja 28 diena..Kai buvau 14 d mate puslyte ir trynio maiseli gimdoje labai noriu, kad leliukas augtu ir kabintusi tvirciau pas mane..truputi neramina, kad kartais pateplioja..ir viskas prasidejo po tu apziuru..itariu, kad kraujuoja gimdos kaklely esanti zaizdele...nes ji pas mane linkusi pakraujuoti buvo ir pries nestuma..Teplioja tai sviesiai rudai, tai tamsiau..bet lieka tik ant popieriuko tualete ir tai ne visad..koki karta ar du per diena...ir ne kiekviena...tikiuosi viskas bus gerai..kaip Dievulis duos..
Del hormoniniu vaistu..difo ir pan...kai isejau is ligonines ilgai dvejojau ka daryti..naudoti juos ar ne...daug kas sake, kad su tokia stadija reikia..kad nerizikuociau savo sveikata..bet surizikavau...ir po penkiu menesiu pamaciau II...aisku cia spresti reikia kiekvienai is jusu..kiekvienos organizmas skirtingas...man gine is VK siule difa sunaudoti tik tada jei atsirastu vel endo cistos...kad isvengti LP...tai va tiek ziniu is manes
Papildyta:
QUOTE(irmuse2 @ 2012 02 23, 16:29)
Tai vat ir aš taip galvoju, kas čia per stebuklas, kad juos galima vartoti tik po LP.....ir kas labai keista nesako ginė jų pavadinimo.......
Nu visai esu pasimetusi......
Nu visai esu pasimetusi......
kazkaip keista kas cia per stebuklingi vaistai jei butu tokie stebuklingi, tai visos jau zinotumem apie juos...gal kalbejo apie tuos pacius , kur mergaite virsuj nuoroda atsiunte...kiek girdejau tai yra nauji vaistai nuo endo, kurie ja uzslopina..ir turi mazesnius pasalinius poveikius nei difas...bet menkas cia stebuklas..manau issiklausinek jos kas tas vaistas, koks jo poveikis ir tt..o tada spresk ar reik tos 4 LP...as kazi ar rizikuociau...o jei po jos neduok Dieve atsirastu vel cistos, tai ka negi 5 LP...kosmarelis kazkoks.. Juk sita LP kaip suprantu daugiau diagnostine butu..kad pazet kokia pas tave situacija po Difo....