Įkraunama...
Įkraunama...

***Endometriozė***

sveikos mergaites 4u.gif uzsukau cia pas jus po ilgos pertaukeles... blush2.gif kol perskaiciau viska karsta.gif tikros aistros cia pas jus vire g.gif labai teisingai sheila viska isdeste thumbup.gif vargu ar galima geriau 4u.gif
Visoms sulaukusioms nelabuju po apkabinima group.gif
Visoms laukiancioms II noreciau atsiusti po virusiuka, bet bijau blush2.gif
sekantis vizitas pas gydytoja 28 diena..Kai buvau 14 d mate puslyte ir trynio maiseli gimdoje wub.gif labai noriu, kad leliukas augtu ir kabintusi tvirciau pas mane..truputi neramina, kad kartais pateplioja..ir viskas prasidejo po tu apziuru..itariu, kad kraujuoja gimdos kaklely esanti zaizdele...nes ji pas mane linkusi pakraujuoti buvo ir pries nestuma..Teplioja tai sviesiai rudai, tai tamsiau..bet lieka tik ant popieriuko tualete ir tai ne visad..koki karta ar du per diena...ir ne kiekviena...tikiuosi viskas bus gerai..kaip Dievulis duos..
Del hormoniniu vaistu..difo ir pan...kai isejau is ligonines ilgai dvejojau ka daryti..naudoti juos ar ne...daug kas sake, kad su tokia stadija reikia..kad nerizikuociau savo sveikata..bet surizikavau...ir po penkiu menesiu pamaciau II...aisku cia spresti reikia kiekvienai is jusu..kiekvienos organizmas skirtingas...man gine is VK siule difa sunaudoti tik tada jei atsirastu vel endo cistos...kad isvengti LP...tai va tiek ziniu is manes mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(irmuse2 @ 2012 02 23, 16:29)
Tai vat ir aš taip galvoju, kas čia per stebuklas, kad juos galima vartoti tik po LP.....ir kas labai keista nesako ginė jų pavadinimo.......
Nu visai esu pasimetusi......

kazkaip keista kas cia per stebuklingi vaistai g.gif jei butu tokie stebuklingi, tai visos jau zinotumem apie juos...gal kalbejo apie tuos pacius , kur mergaite virsuj nuoroda atsiunte...kiek girdejau tai yra nauji vaistai nuo endo, kurie ja uzslopina..ir turi mazesnius pasalinius poveikius nei difas...bet menkas cia stebuklas..manau issiklausinek jos kas tas vaistas, koks jo poveikis ir tt..o tada spresk ar reik tos 4 LP...as kazi ar rizikuociau...o jei po jos neduok Dieve atsirastu vel cistos, tai ka negi 5 LP...kosmarelis kazkoks.. doh.gif Juk sita LP kaip suprantu daugiau diagnostine butu..kad pazet kokia pas tave situacija po Difo....
Atsakyti
QUOTE(ikea @ 2012 02 23, 16:20)
aš asmeniškai IV LP nesidaryčiau  schmoll.gif nes per kiekviena LP ( jeigu ji nera vien tiriamojo pobūdžio) kartu su cistom ar saaugom yra apipjaustoma ir dalis kiaušidžių, o tai nėra labai gerai . Aš jau turėjau 2 LP ir dabr visokiais būdais bandau išvengti 3.

pabandyk pasiteirauti kas cia per stebuklingi vaistai, nes nelabai tikiu kad tokiu yra. Jeigu tokie stebuklingi, tai turėtų ir be LP padėti g.gif ir kodel tu vaistu neskyre po pirmų trijų PL ?  g.gif

Cia tai man atrodo nesamone, jog apipjaustoma kaiusidziu dalis kiekvienos LP metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(loriuxas @ 2012 02 23, 18:45)
Cia tai man atrodo nesamone, jog apipjaustoma kaiusidziu dalis kiekvienos LP metu g.gif

na jei salinama cista, tai apipjaustoma ir kiauside..jei tiriamoji, tada jos nenukencia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 02 23, 18:56)
na jei salinama cista, tai apipjaustoma ir kiauside..jei tiriamoji, tada jos nenukencia mirksiukas.gif

Aisku tada mirksiukas.gif man dare diagnostine ir kiek zinau nieko nesalino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 02 23, 17:00)
sveikos mergaites 4u.gif  Visoms laukiancioms II noreciau atsiusti po virusiuka, bet bijau blush2.gif
Kai buvau 14 d mate puslyte ir trynio maiseli gimdoje wub.gif labai noriu, kad leliukas augtu ir kabintusi tvirciau pas mane..truputi neramina, kad kartais pateplioja..ir viskas prasidejo po tu apziuru..

kazkaip keista kas cia per stebuklingi vaistai g.gif jei butu tokie stebuklingi, tai visos jau zinotumem apie juos...gal kalbejo apie tuos pacius , kur mergaite virsuj nuoroda atsiunte...kiek girdejau tai yra nauji vaistai nuo endo, kurie ja uzslopina..ir turi mazesnius pasalinius poveikius nei difas...bet menkas cia stebuklas..manau issiklausinek jos kas tas vaistas, koks jo poveikis ir tt..o tada spresk ar reik tos 4 LP...as kazi ar rizikuociau...o jei po jos neduok Dieve atsirastu vel cistos, tai ka negi 5 LP...kosmarelis kazkoks.. doh.gif Juk sita LP kaip suprantu daugiau diagnostine butu..kad pazet kokia pas tave situacija po Difo....

sveika oi kokios geros zinios wub.gif as ir tikejau kad jums viskas jums gerai laikiau kumstukus 4u.gif o tu mus virusuok tada kai jausi kad jau gali mes palauksim mirksiukas.gif
na del o ka del teplioniu gine sako g.gif
beje as ir nesutikciau su LP o jei ji dar 4 schmoll.gif kazkaip man ta gine atvirai pasakius nekelia pasitikejimo jei zmogui siulo 4LP o apie vaistus slepia nu kazkaip labai jau keista g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilkos akys @ 2012 02 22, 00:35)
Mergaitės, iš vienos supermamytės gavau dvi labai linksmas ir lengvai skaitomas knygas, tai romanas, praskaidrinantis tą niūrią nevaisingumo temą. A Perfect Match ir The Baby Trail Mes su MB knygutes jau perskaitėme, mielai padovanočiau kuriai nors toliau. Knygutės angliškai. Rašykit AŽ, jei kuriai įdomu.

Pilkos akys, 4u.gif uz nerezultatyvia stimuliacija ir cistas.
Knyguciu noreciau, jei dar turi blush2.gif

O visoms mergaitems linkiu stiprybes siekiant svajones bei dvasios ramybes 4u.gif
As, panasu, ja kuriam laikui atradau. Vaikstau i akupunktura ir dar bandysim naturaliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malvina: 23 vasario 2012 - 19:35
As tai apie cia aptartus gydymo metodus manau taip: tiek LP, tiek diphereline ar panasus hormonai sveikatos tikrai neprideda, o kad padidina tikimybe pastoti - na nzn, nzn... Nebent moteriskas organizmas toks kvailas, kad nori pastoti po saves niokojimo... O pastoti su pazengusia endo - tas pats, kas laimeti loterijoje - retas atvejis, bet kai kam pasiseka (Irmuciuk, labai uz tave dziaugiuosi (tyliai) wub.gif, manau, kad kaip tik tu toj loterijoj islosei - atejo tavo laikas dziaugtis, pamenu, beveik kartu gulem po peiliais ir nelabuju NElaukdavom smile.gif , smagu, kad tu jau nestuke.gif ). Be to, reikia geru kiausidziu, pratekamu kiausintakiu ir t.t., kas prie endo greitai is gero virsta i bloga... As uz tai, kad jei norisi vaikuciu, o sveikata slubuoja - kiausides "sublogusios" - kuo greiciau pradeti svarstyti apie IVF, nes tas laukimas dazniausiai labai beprasmis. Na o jei vaikuciu jau yra arba ju nesinori (buna juk ir taip...) - ka gi, nebus kiausidziu - nebus endo su visais savo kartais baisiais ne tik nevaisingumo padariniais.
Galbut ziauriai, beviltiskai as cia, bet... Bet as uz tai, kad padaryti viska, kad viltys issipildytu, o ne tik sedeti ir viltis, nes kiek tokiu, kam neissipildo svajones?.. Ir kartais vien del to, kad mane, jog ivyks stebuklas, o kai neivyko, paaiskejo, kad jau nieko negalima pakesti...
Merginos, bukim stiprios, nepasiduokim ir nesileiskim uzliuliuojamos gydytoju raminimu. As is to sapno pabudau ir labai dziaugiuosi - pradzioj buvo sokas, bet dabar suprantu, kad tiesiog man del mazylio reikes pasistengti gerokai labiau nei daugeliui moteru. Ir tikrai busiu nestuke.gif , nes ranku nenuleisiu.
Oi, kiek prirasiau blush2.gif cia man turbut ankstyvas PMS'as...
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2012 02 23, 22:15)

sveika Stryga, kaip laikaisi 4u.gif kaip nuotaikos 4u.gif

sanzile kur dingus 4u.gif pasiilgau kaip tau sekasi gal kokiu naujienu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila102: 23 vasario 2012 - 21:46
Sian buvau pas gine, tai sake "stebuklas", bet mano abi cistos dingo, juhuuuu! smile.gif
Tai dar menesiuka KT sake pagerti ir tada IVF.
Atsakyti
QUOTE(taskelis @ 2012 02 24, 12:55)
Sian buvau pas gine, tai sake "stebuklas", bet mano abi cistos dingo, juhuuuu! smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(taskelis @ 2012 02 24, 11:55)

drinks_cheers.gif geros naujienos
o tu kaip nors prie to stebulko prisidejai ? ta prasme gal kokiu vaistu gerei, ar zoliniu preparatu ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikea: 24 vasario 2012 - 13:25
QUOTE(ikea @ 2012 02 24, 14:25)
drinks_cheers.gif geros naujienos
o tu kaip nors prie to stebulko prisidejai ? ta prasme gal kokiu vaistu gerei, ar zoliniu preparatu ?

nea, nieko, KT tik geriau
Atsakyti