Įkraunama...
Įkraunama...

***Endometriozė***

QUOTE(stygele @ 2012 02 21, 23:13)
Sveikutes:) Jau seniai skaitineju si skyreli, tik nesu aktyvi plepetoja. Neseniai suzinojau, kad NAPRO technologija jau taikoma ir Lietuvoje. Gal kuriai pravers: http://www.sveikapra...a...heets&id=39

Sveikos 4u.gif Na man irgi idomu pasidare..As jau tada kai pirma kart pamaciau pavadinima vaistuku ilindau panarsyti, bvet radau jei neklystu, kad norint pastoti iskart, netinka tie vaistai, jais pirma reikia gydytis o tik po to jau pastojima planuoti..Pataisykit jeigu klystu g.gif Bet vat paziurejau i sita klinika, ir radau kad ten dirbanti gyd su nevaisingumu yra is tikro is Kauno...cia butu gera zinia: )radau kur ji kaune dirba:) Ar kas buvot pas ja, man labai parupo, gal tikrai ka nors naujo pasiulytu..verta apsilankyti ko gero konsultacijai..
Atsakyti
Sveikutes,
O gal galit truputi daugiau papasakot kas cia gydymas, kaip viskas vyksta? O jei vaziuot i Balstoge, tai aisku reiktu patoviai vazinet, neuztektu vieno ar keliu kartu...nes jie ten turbut kazka stebi...
O Lietuvoj kazkas tuo uzsiima?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
[quote=Pilkos akys,2012 02 21, 23:35]
Tuoj reiks mums su NaPro keltis į atskirą temą biggrin.gif Gydytoją Mačiulaitienę teko pažinti, puikus žmogus thumbup.gif

Pilkos akys - jei galiu paklausti, buvai butent del pastojimo, del endo ar siaip susidurus su gyd sita esi??? smile.gif Klausiu nes jei ji dar dirba su ta Napro, ir jei ji dar kosultuoja ir Kaune, tai tikrai gundaus nueiti..
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 02 22, 09:20)
Sveikos 4u.gif Na man irgi idomu pasidare..As jau tada kai pirma kart pamaciau pavadinima vaistuku ilindau panarsyti, bvet radau jei neklystu, kad norint pastoti iskart,  netinka tie vaistai, jais pirma reikia gydytis o tik po to jau pastojima planuoti..Pataisykit jeigu klystu g.gif Bet vat paziurejau i sita klinika, ir radau kad ten dirbanti gyd su nevaisingumu yra is tikro is Kauno...cia butu gera zinia: )radau kur ji kaune dirba:) Ar kas buvot pas ja, man labai parupo, gal tikrai ka nors naujo pasiulytu..verta apsilankyti ko gero konsultacijai..

Labas merginos
Šiandien skambinau ir bandžiau Vilniuje užsiregistruoti pas V.Maciulaitiene, deja paaiškėjo kad kol kas ji toje klinikoje nedirba doh.gif tai atvirai pasakius susinervavau - nes internete parašyta kad konsultuoja, o iš tikro klinikoj man net negalėjo pasakyti nuo kada ji pradės konsultuoti g.gif ..... teks bandyti pas gydytoja Kaune papulti
Atsakyti
Sveikos, mergelės, moterėlės,
jau seniai nesilankiau šioj temoj, bandžiau pamiršti savo bėdą (4st endo), bet simtomai vis primena apie save...
Norėjau pasiteiraut, ar kas jau bandėt gydytis naujais vaistais nuo endometriozes???? man gydytoja pasiūlė:
Visannette
http://www.vaistai.l...

4u.gif 4u.gif 4u.gif jei kuri galite pasidalint žiniom, labai laukčiau laiškelio.AŽ
SVEIKATOS VISOM wub.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

QUOTE(urkis @ 2012 02 20, 12:48)
Na deja mano atveju taip buvo, nes augo cistos ant kiausidziu.... verysad.gif Nesakau, kad ir tau taip gali buti, bet pasitikrinti reiketu smile.gif

gal gali placiau papasakot kur tau cistos buvo ar yra? man buvo abejose kiausidese ir abi isoperavo, tai iskart pasake, kad 50% tikimybes pastot nebeturiu... bet mano dabartinis gydytojas kai papasakojau tik pasiklause ir nekomentavo tokio pareiskimo, tai suteike vilties smile.gif

QUOTE(meskos @ 2012 02 20, 17:40)
Ziurkyte, nu zinok as net nemanau kad tau ten asmeniskai kazkas taike, siaip parase savo nuomone ir tiek.. O zinok, man ne sitoj temoj, bet siaip gyvenime buna, kad jauciuosi nei prie t,u nei prie antru, nei prie tu kur vaku neturi, nei prie tu kur turi 2 ar 3 ...bet siaip, man sitam skyreli labai smagu, kitur nenoriu  ax.gif
Klausyk, kursim mes tada  dar viena kolkas-vienturciu skyriu  4u.gif

pora kartu ir as cia beskaitydama pagalvojau, kad man cia ne vieta, nes jau kazka turiu, bet labai nudziugino sheilos zinute... 4u.gif

[quote=sheila102,2012 02 20, 22:45]
mergaites nesipykim juk nervai ir stresas mums nedraugai schmoll.gif
visos cia esam ne del laimes - visas aplenke gandrai tik vienas jau buvo aplanke o va kitu tokiu kaip as ar urkis ne, bet del to kad ziurkyte ar meskos jau turi savo gyvenimo dziaugsmeli tai dar nereiskia kad jos maziau nori dar vieno, visos bukim kartu dalinkimes savo patirtimi, paguoskim viena kita, juk kartais taip norisi isilieti isispasakoti , tad ateini ir pasidalini savo skausmeliais ..........

net asara nubraukiau beskaitydama, labai tau aciu uz toki nuosirdu laiska ir toki nerealu palaikyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
mes visos anksciau ar veliau privalom nestuke.gif stenkimes but optimistes, mes pirmaji leliu planavom 10 menesiu, aisku cia tik juokas kai kitos po n metu planuoja, bet sopejau patirt ka reiskia neviltis ir pan... tai tikiuos, kad tolaiu graziai bendrausim ir skaidytis i kitas grupeles nereikes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BARDAU @ 2012 02 22, 20:07)
jau seniai nesilankiau šioj temoj, bandžiau pamiršti savo bėdą (4st endo), bet simtomai vis primena apie save...
Norėjau pasiteiraut, ar kas jau bandėt gydytis naujais vaistais nuo endometriozes???? man gydytoja pasiūlė:
Visannette

4u.gif  4u.gif  4u.gif jei kuri galite pasidalint žiniom, labai laukčiau laiškelio.AŽ
SVEIKATOS VISOM wub.gif

Nenoriu pasirodyti nepagarbi, bet čia gi tas pats hormoninis šudukas tik kitoje rankoje, kuris negydo ligos, o užslopina simptomus unsure.gif Pažiūrėjus į šalutinius poveikius brrr net nupurto verysad.gif

O tau pačiai nebaisu jų tokių vartoti? Man dabar niekas už pinigus nebeįsiūlytų Dipherelino pakartot...laukiu nesulaukiu kol baigsis poveikis, 3mėn jaučiausi kažkoks orkaitės ir šaldytuvo hibridas...brrr... išbandysiu viską kas tik įmanoma (masažai, akupunktūra ir kt priemonės), bet daugiau organizmo dirbtiniais hormonais nepumpuosiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2012 02 22, 08:39)
Mes lankom Kaune pas viena rezidente, kuri Napro dabar igyjineja kvalifikacija. Tai mes patekom i ta laiminguju skaiciu kurie jai padeda igyti ta kvalifikacija. Ten yra ka veikti su ta sistema, sudetingiau tikrai negu NSP. Bet ir dar patikimiau ir svarbiausia - tinkamiau maitinancioms motinoms, nes nera temperaturu stebejimo, vien gleiviu, taigi nera problemos kada miegosi kada ne  biggrin.gif 

Laba,
Papasakokit truuti daugiau apie Napro gydymo buda...kaip ten kas stebima...Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif

kur visos prapuolėte? gal vėjas nuputė lotuliukas.gif

nuo ko čia pradėjus.........pradedu biggrin.gif po 5 mėn klimakso atsivilko mmm vasario pradžioje, ginė siūlo darytis IV laporaskopija, aš nežinau kaip man elgtis....ar darytis, ar ne....tada ji sakė, kad po LP išrašys kažkokius stebuklingus vaistus, kurie padės pastoti, bet juos reikia vartoti tik po LP g.gif Kažkaip keistai man nuskambėjo toks jos pasisakymas g.gif Kaip jums atrodo ar darytis man LP.....gal kuriai jau buvo ar yra ginė išrašiusi stebuklingų vaistų?

Kaip laikosi irmučiukas?
Atsakyti
QUOTE(BARDAU @ 2012 02 22, 20:07)
Visannette

4u.gif  4u.gif  4u.gif jei kuri galite pasidalint žiniom, labai laukčiau laiškelio.AŽ
SVEIKATOS VISOM wub.gif

Laba smile.gif
Tas Jusu minetas vaistas E gydymui tinka tiek, kiek bet kokio kontraceptiko gerimas. (yra Jeanine kontraceptikas su tokiu pat hormonu, kaip Visanette unsure.gif ), ar Diferelinas: uzblokuoja moteriskus hormonus.
Esme tokia- sergant E slopinami joss simptomai, nes gydymo pasaulyje dar nera. Pav, esant cistoms laparoskopija, skausmams analgetikai, nepastojimui- pagalbinio apvaisinimo metodai.
Dar noriu pasakyti, kad negaistumete laiko jeigu planuojate nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuse2 @ 2012 02 23, 12:33)
nuo ko čia pradėjus.........pradedu biggrin.gif po 5 mėn klimakso atsivilko mmm vasario pradžioje, ginė siūlo darytis IV laporaskopija, aš nežinau kaip man elgtis....ar darytis, ar ne....tada ji sakė, kad po LP išrašys kažkokius stebuklingus vaistus, kurie padės pastoti, bet juos reikia vartoti tik po LP g.gif Kažkaip keistai man nuskambėjo toks jos pasisakymas g.gif Kaip jums atrodo ar darytis man LP.....gal kuriai jau buvo ar yra ginė išrašiusi stebuklingų vaistų?

aš asmeniškai IV LP nesidaryčiau schmoll.gif nes per kiekviena LP ( jeigu ji nera vien tiriamojo pobūdžio) kartu su cistom ar saaugom yra apipjaustoma ir dalis kiaušidžių, o tai nėra labai gerai . Aš jau turėjau 2 LP ir dabr visokiais būdais bandau išvengti 3.

pabandyk pasiteirauti kas cia per stebuklingi vaistai, nes nelabai tikiu kad tokiu yra. Jeigu tokie stebuklingi, tai turėtų ir be LP padėti g.gif ir kodel tu vaistu neskyre po pirmų trijų PL ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikea: 23 vasario 2012 - 15:31
QUOTE(ikea @ 2012 02 23, 16:20)
aš asmeniškai IV LP nesidaryčiau  schmoll.gif nes per kiekviena LP ( jeigu ji nera vien tiriamojo pobūdžio) kartu cistom ar saaugom yra apipjaustoma ir dalis kiaušidžių, o tai nėra labai gerai . Aš jau turėjau 2 LP ir dabr visokiais būdais bandau išvengti 3.

pabandyk pasiteirauti kas cia per stebuklingi vaistai, nes nelabai tikiu kad tokiu yra. Jeigu tokie stebuklingi, tai turėtų ir be LP padėti g.gif ir kodel tu vaistu neskyre po pirmų trijų PL ?  g.gif

Tai vat ir aš taip galvoju, kas čia per stebuklas, kad juos galima vartoti tik po LP.....ir kas labai keista nesako ginė jų pavadinimo.......
Nu visai esu pasimetusi......
Atsakyti