sveikutes
QUOTE(urkis @ 2012 02 20, 12:48)
Na deja mano atveju taip buvo, nes augo cistos ant kiausidziu....
Nesakau, kad ir tau taip gali buti, bet pasitikrinti reiketu
gal gali placiau papasakot kur tau cistos buvo ar yra? man buvo abejose kiausidese ir abi isoperavo, tai iskart pasake, kad 50% tikimybes pastot nebeturiu... bet mano dabartinis gydytojas kai papasakojau tik pasiklause ir nekomentavo tokio pareiskimo, tai suteike vilties
QUOTE(meskos @ 2012 02 20, 17:40)
Ziurkyte, nu zinok as net nemanau kad tau ten asmeniskai kazkas taike, siaip parase savo nuomone ir tiek.. O zinok, man ne sitoj temoj, bet siaip gyvenime buna, kad jauciuosi nei prie t,u nei prie antru, nei prie tu kur vaku neturi, nei prie tu kur turi 2 ar 3 ...bet siaip, man sitam skyreli labai smagu, kitur nenoriu
Klausyk, kursim mes tada dar viena kolkas-vienturciu skyriu
pora kartu ir as cia beskaitydama pagalvojau, kad man cia ne vieta, nes jau kazka turiu, bet labai nudziugino sheilos zinute...
[quote=sheila102,2012 02 20, 22:45]
mergaites nesipykim juk nervai ir stresas mums nedraugai
visos cia esam ne del laimes - visas aplenke gandrai tik vienas jau buvo aplanke o va kitu tokiu kaip as ar urkis ne, bet del to kad ziurkyte ar meskos jau turi savo gyvenimo dziaugsmeli tai dar nereiskia kad jos maziau nori dar vieno, visos bukim kartu dalinkimes savo patirtimi, paguoskim viena kita, juk kartais taip norisi isilieti isispasakoti , tad ateini ir pasidalini savo skausmeliais ..........
net asara nubraukiau beskaitydama, labai tau aciu uz toki nuosirdu laiska ir toki nerealu palaikyma
mes visos anksciau ar veliau privalom
stenkimes but optimistes, mes pirmaji leliu planavom 10 menesiu, aisku cia tik juokas kai kitos po n metu planuoja, bet sopejau patirt ka reiskia neviltis ir pan... tai tikiuos, kad tolaiu graziai bendrausim ir skaidytis i kitas grupeles nereikes