QUOTE(Pilkos akys @ 2012 02 20, 22:04)
Siaubas, mergaitės, mano stimuliacija (pirmoji) pakol kas be jokio rezultato. Tik cistos, abipus... Jau kalbos apie antrą LP prasidėjo, o dar nuo pirmos nei metai nepraėjo... Bjauri ta endo
Vieną sekundę noriu toliau viską bandyti iki paskutinės instancijos, kitą sekundę nebesinori nieko, tik vėl normaliai gyventi...
Labas rytas,
, tikiuosi nuotaika taisosi po truputi...
Pilkos akys- o nenorit pasikonsultuot su dar vienu gyd? nes cistos auga + stimuliacija, blogai.. gali buti kad augina stimuliacijos jas..cia reikia jums atsargiai, jei jos auga Pp neisvengiama, bet kazkas jas pristabdyti turetu kad ir tos pacios KT bent jau neaugintu..arba kaip sake bandyt IUI tada jau...O siaip po LP jei yra IV endo ir neatbaido finansai, as buciau uz IVF...
Papildyta:
QUOTE(taskelis @ 2012 02 21, 10:18)
neverk
o kokio dydzio cistos pas tave? as jau nuejau i VK pasiryzus IVF, bet su tokiom cistom nedaro.. (6 cm ir 2 cm). Jau sia savaite baigsiu KT gerti ir vel eisiu pas gine, bet nuojauta kuzda, kad reiks LP, visa cikla sita bjauriai pratepliojo nuo tu KT. Nu bet bus kaip bus
taip teisingai, man tik itare kazkoki taskeli 1 cm ir tai IVF sake nedarytu, IUI prasom...pas mane kalba ir ejo apie IUI, bet jis atsidejo..
Papildyta:
[quote=sheila102,2012 02 20, 22:45]
mergaites nesipykim juk nervai ir stresas mums nedraugai
visos cia esam ne del laimes - visas aplenke gandrai tik vienas jau buvo aplanke o va kitu tokiu kaip as ar urkis ne,..
Sheila -
nu ziauriai gerai parasei
nei pridursi, nei atimsi
Psichologiniu problemu skyreli mergaites diskutavo ar geriau buti toj pusej kurios taip dar ir nepastojo, ar toj kurios pastoja 1,2,3,4-ta karta ir visalaik persileidzia.. tai va ir nera cia atsakymo.. skauda irgi visoms, ir toms, ir anoms.. turbut visada lelgviau uzjausti ta puse, kuria pats isgyvenai, bet as bandau suprasti visada kelias puses.. juk vaizduote tai turim ane
Be to, ir mergaites visos cia jau savos, nesinori man kad kazkuri jaustusi negerai cia budama, aisku kad buna visko, bet as uz tai kad issipasakoti cia, ir su bet kokia nuomone..
P.S. As sulaukiau mm...Nauja pradzia..