Įkraunama...
Įkraunama...

***Endometriozė***

QUOTE(sheila102 @ 2012 02 19, 21:34)
o kaip tau aiskino toki ciklo trumpuma?  g.gif juk tai manau nera normalu  g.gif

Na deja mano atveju taip buvo, nes augo cistos ant kiausidziu.... verysad.gif Nesakau, kad ir tau taip gali buti, bet pasitikrinti reiketu smile.gif

QUOTE(nagla-nachale @ 2012 02 20, 11:04)
Man irgi dabar toks pykčio periodas. Iš pradžių kaip tik norėjosi ir su draugėm savo bėdomis pasidalinti, o dabar siutina mane kiekviena užuomina "kada vaikų turėsit, jau laikas", liūdina visos nėštukės, atrodo tik apie savo pilvus ir šneka, o ir šeimoj jei kas bando pasišnekėt, sakau kad čia mano reikalas ir nesikiškit, niekieno pagalbos man nereik ir išvis man nieko nereik  gun_bandana.gif  Jau ir Mb sakiau, gal nereikia mum tų vaikų.. niu kaip nors, visos kartu atsilaikysim  4u.gif Nors čia tik mano bėdos ir kiti neturi nuo to kentėti smile.gif Va mano labai gera draugė gimdys kovą, tai taip noriu jai padėti, jai truputėlį su kalba sunku, tai sakiau jei norės būtinai sėdėsiu už gimdyklos durų ar net viduj, kad tik jai lengviau būtų, nes toks fantastiškas žmogutis..  wub.gif

Manau visos is musu buvo tokius periodus praeje smile.gif Yra labai sunku matyti nescias moteris, girdeti giminiu "skatinimus" seimos pagausejimui ir t.t. Bet as nezinau... jei jau taip yra, gal man kazko reikia is to ismokti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 02 20, 12:25)
4u.gif  4u.gif  4u.gif

mane irgi pjauna tos šnekos, kada antras. Kas žino mano bėda, tai patyli, bet va savaitgali buvau uošvienės sveikinti, buvo giminės atvažiavę, tai visi užsipuolė vėl, atseit gana jau karjeristę vaidinti, vaikų reikia.  doh.gif Ir aiškino man, kad jau laikas, ir amžius ne tas, ir t.t Tai taip skaudu, nežino nieko , ir šneka bele ką. O va vyro brolis dar neturi vaikų, bet jiems kažkodėl niekas nieko nesako, nors irgi abu ne jaunikliai.

Spjauk tu i ju tas kalbas schmoll.gif Mane manau jau nurase, tai ramu biggrin.gif kazkada pries proa metu atreziau kazkaip bjauriai ko nosis kisa kur nereikia, nuo to laiko nei mur mur smile.gif Mane veikia tik dukros klausimai, daugiau jokiu zmoniu komentarai kazkaip jau nebeveikia..
Papildyta:
QUOTE(urkis @ 2012 02 20, 12:48)
Na deja mano atveju taip buvo, nes augo cistos ant kiausidziu.... verysad.gif Nesakau, kad ir tau taip gali buti, bet pasitikrinti reiketu smile.gif
Manau visos is musu buvo tokius periodus praeje smile.gif Yra labai sunku matyti nescias moteris, girdeti giminiu "skatinimus" seimos pagausejimui ir t.t. Bet as nezinau... jei jau taip yra, gal man kazko reikia is to ismokti smile.gif

nuosirdziai pasakysiu, kad manes nescios nenervina visai, nei ju mazi vaikai, truputi suspaudzia sirdele trumpam leliuka pamacius, bet ne del to kad jos mane nervintu, o del to kad visgi noretusi.. gal as toks zmogus esu, nemoku ilgai pykti aplamai..Be to, juk niekaip nesisieji svetimi nestumai ir vaikai, su mano situacija.. unsure.gif Ir ant tu su netuciukais ir is pirmo ciklo irgi negaliu pykt, pati taip dukryte pagavua, nei planavus, nei ka, po pirmo KT nutraukto ciklo.. tai ka ir pridurt..matyt mano vaistas yra neplanavimas, ko nesekmnigai bandau vel ismokti..
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 02 20, 12:04)
Spjauk tu i ju tas kalbas  schmoll.gif Mane manau jau nurase, tai ramu  biggrin.gif kazkada pries proa metu atreziau kazkaip bjauriai ko nosis kisa kur nereikia, nuo to laiko nei mur mur smile.gif Mane veikia tik dukros klausimai, daugiau jokiu zmoniu komentarai kazkaip jau nebeveikia..

aš visada atšaunu ką nors 4u.gif bet širdį negera palieka. o ir dukra vis skundžiasi, kad neturi sesės, brolio. dar neseniai verkė, kad visi klasiokai turi seses, brolius, o aš atseit viena ne doh.gif Nu nieko, konstruosim toliau.
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 02 20, 12:13)
aš visada atšaunu ką nors  4u.gif bet širdį negera palieka. o ir dukra vis skundžiasi, kad neturi sesės, brolio. dar neseniai verkė, kad visi klasiokai turi seses, brolius, o aš atseit viena ne doh.gif Nu nieko, konstruosim toliau.

Bededamos visas pastangas i planavima, geriau daugiau energijos nukreipkit i savo jau esamus vaikus 4u.gif Nera nieko blogo buti vienturtele. Tikrai nieko. Pati uzaugau viena, turejau visa tevu demesi, meile, man nieko netruko ir jei kartais pavydedavau draugem, kurios turejo broliu ir sesiu, tai tas su laiku isnyko. Uzaugau normalus zmogus ir manau, kad vaikui gyventi pilnaverti gyvenima tikrai nebutini broliai ar seses smile.gif

Ir siaip jei zinociau, kad kada nors vis tiek susilauksiu savo vaikelio, tai netryzniociau cia dabar ir neieskociau visur sveikatos problemu, kurios gali tureti itakos vaisingumui. Bet as to nezinau... Man uztektu BENT vieno, nes zinau, kad su sita liga vargei mano kiausides istemps iki antro nestumo planavimo... ir tai uzknisa (paskutinius sakinius taikiau tiktai sau).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urkis: 20 vasario 2012 - 14:07
Manęs irgi nenervina nėščios ir leliukai, tik labai skauda širdį, kankina klausimai, kodėl būtent man taip skirta, atrodo nesu blogas žmogus, o va še tau. Nors, prisipažinsiu, kartais pykstu ant pasaulio, kiek gaunasi vaikiukų netyčia, toms, kurių jų visai nenori, o pas mus, atrodo, graži šeima, norim abu labai, o neišeina..
Tai kaip ten dėl gydytojų Klaipėdoj?
Atsakyti
QUOTE(urkis @ 2012 02 20, 14:05)
Bededamos visas pastangas i planavima, geriau daugiau energijos nukreipkit i savo jau esamus vaikus 4u.gif Nera nieko blogo buti vienturtele. Tikrai nieko. Pati uzaugau viena, turejau visa tevu demesi, meile, man nieko netruko ir jei kartais pavydedavau draugem, kurios turejo broliu ir sesiu, tai tas su laiku isnyko. Uzaugau normalus zmogus ir manau, kad vaikui gyventi pilnaverti gyvenima tikrai nebutini broliai ar seses smile.gif

Ir siaip jei zinociau, kad kada nors vis tiek susilauksiu savo vaikelio, tai netryzniociau cia dabar ir neieskociau visur sveikatos problemu, kurios gali tureti itakos vaisingumui. Bet as to nezinau... Man uztektu BENT vieno, nes zinau, kad su sita liga vargei mano kiausides istemps iki antro nestumo planavimo... ir tai uzknisa (paskutinius sakinius taikiau tiktai sau).

matai, jai tau smagu vienai buvo augti, tai nereikia manyti, kad visiems taip. Aš visada svajojau apie didelę šeimą, ir šios svajonės siekiu. mano vaikui tikrai nieko netrūksta, ir planavimas antro vaiko tikrai energijos nuo vaiko auginimo nenukreipia. man siutas ima tokias žinutes paskaičius.

Jei ką aš ir neieškojau nevaisingumo problemų. tiesiog mėgavaus seksu su vyru, ir nesisaugodama planavau pastoti. LP man darė ne dėl nevaisingumo, o dėl nesibaigiančių uždegimų. ir dabar nelakstau į jokias VK.

ir mane siutina tokie pareiškimai, kad jei jau vieną vaiką turiu, tai nuo to mažiau turiu antro norėti. cool.gif jei tau užtektų tik vieno, tai tik tau, o ne visiems kitiems doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nagla-nachale @ 2012 02 20, 15:19)
Manęs irgi nenervina nėščios ir leliukai, tik labai skauda širdį, kankina klausimai, kodėl būtent man taip skirta, atrodo nesu blogas žmogus, o va še tau. Nors, prisipažinsiu, kartais pykstu ant pasaulio, kiek gaunasi vaikiukų netyčia, toms, kurių jų visai nenori, o pas mus, atrodo, graži šeima, norim abu labai, o neišeina..
Tai kaip ten dėl gydytojų Klaipėdoj?

As ne is Klaipedos, bet visos lyg Salygiene giria.. tokia atrodo pavarde. Yra gi tema apie Klaipedietes, gal ten ikisk nosi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 02 20, 16:06)

ir mane siutina tokie pareiškimai, kad jei jau vieną vaiką turiu, tai  nuo to mažiau turiu antro norėti.  cool.gif jei tau užtektų tik vieno, tai tik tau, o ne visiems kitiems  doh.gif

Ai zinok, nesisiutink 4u.gif pirma -tikiu kad su lauksim to antro, ( nu o gal ir tecio kas cia zino ax.gif ), o antra pazistu vienturciu nemazai, vien tarp draugiu, kurios nenori ar situacija seimos ne tokia, turi po 1 vaika ir jau ugtelejusi gerokai, ir nieko, mano pacios geriausia drauge vienturte..aplamai vaikams jei turi gera drauga atstoja..O ka gi daryti jei taip vat jau susiklosto, as gi nedauzysiu galvos i siena, kad truks plys ta antra is kazkur istraukti..
Kad tevai iskart nepamaste kad reik antro, nesinorejo ( cia as apie save ax.gif ) o dabar vat nesigauna taip kaip pirma kart, bac ir yra:) as vis pagalvoju, kirminelis pagrazuia, kad reikejo is kart planuot, butu gavesi... mano mamos ir jos brolio skirtumas 11 metu.. tai tuo ir guodziuosi, kad nors dar yra sesuo ir tarp ju skirtumas mazas su mama, bet su broliu jie neperskiriami.. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 02 20, 13:13)
aš visada atšaunu ką nors  4u.gif bet širdį negera palieka. o ir dukra vis skundžiasi, kad neturi sesės, brolio. dar neseniai verkė, kad visi klasiokai turi seses, brolius, o aš atseit viena ne doh.gif Nu nieko, konstruosim toliau.

Zinok itariu, jau kai bus tas brolis ar sese (beje maniske tai jokiu broliu sake...) tai dar kazin kaip ten noresis joms labai... biggrin.gif

Beje, man lyg memes pareina...skauda ziauriai, atrodo netepliojo, iskart kraujas prasimuse, tik kad nedaug dar..zodziu dziaugiuos biggrin.gif
Atsakyti
ima mane siutas, dar ir kaip, kad man nėra ko draskytis, ir pan. Čia mano reikalas doh.gif dažnai pamastau kad šitoje temoje man ne vieta, nes jau ne pirmą kartą mane čia įžeidžia vien dėl to, kad vieną vaiką aš jau turiu protest.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 02 20, 17:29)
ima mane siutas, dar ir kaip, kad man nėra ko draskytis, ir pan. Čia mano reikalas  doh.gif dažnai pamastau kad šitoje temoje  man ne vieta, nes jau ne pirmą kartą mane čia įžeidžia vien dėl to, kad vieną vaiką aš jau turiu  protest.gif

Ziurkyte, nu zinok as net nemanau kad tau ten asmeniskai kazkas taike, siaip parase savo nuomone ir tiek.. O zinok, man ne sitoj temoj, bet siaip gyvenime buna, kad jauciuosi nei prie t,u nei prie antru, nei prie tu kur vaku neturi, nei prie tu kur turi 2 ar 3 ...bet siaip, man sitam skyreli labai smagu, kitur nenoriu ax.gif
Klausyk, kursim mes tada dar viena kolkas-vienturciu skyriu 4u.gif
Atsakyti
nekreipkit dėmesio, PMS man žiaurus, į viską jautriai reaguoju wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 02 20, 17:40)
Ziurkyte, nu zinok as net nemanau kad tau ten asmeniskai kazkas taike, siaip parase savo nuomone ir tiek..

Pritariu, kad tikrai ne kam nors asmeniskai buvo issakyta ta nuomone, bereikalingai uzsiputojai *ziurkyte* ant viso pasaulio.. biggrin.gif
pms..na jis visas skirtingai veikia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarok: 20 vasario 2012 - 19:19
QUOTE(Amarok @ 2012 02 20, 19:17)
Pritariu, kad tikrai ne kam nors asmeniskai buvo issakyta ta nuomone, bereikalingai uzsiputojai *ziurkyte* ant viso pasaulio..  biggrin.gif
pms..na jis visas skirtingai veikia  ax.gif

ne ant viso pasaulio cool.gif nesvarbu. sėkmės visoms gaudant gandrus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti