QUOTE(sheila102 @ 2012 02 19, 21:34)
o kaip tau aiskino toki ciklo trumpuma? juk tai manau nera normalu
Na deja mano atveju taip buvo, nes augo cistos ant kiausidziu.... Nesakau, kad ir tau taip gali buti, bet pasitikrinti reiketu
QUOTE(nagla-nachale @ 2012 02 20, 11:04)
Man irgi dabar toks pykčio periodas. Iš pradžių kaip tik norėjosi ir su draugėm savo bėdomis pasidalinti, o dabar siutina mane kiekviena užuomina "kada vaikų turėsit, jau laikas", liūdina visos nėštukės, atrodo tik apie savo pilvus ir šneka, o ir šeimoj jei kas bando pasišnekėt, sakau kad čia mano reikalas ir nesikiškit, niekieno pagalbos man nereik ir išvis man nieko nereik Jau ir Mb sakiau, gal nereikia mum tų vaikų.. niu kaip nors, visos kartu atsilaikysim Nors čia tik mano bėdos ir kiti neturi nuo to kentėti Va mano labai gera draugė gimdys kovą, tai taip noriu jai padėti, jai truputėlį su kalba sunku, tai sakiau jei norės būtinai sėdėsiu už gimdyklos durų ar net viduj, kad tik jai lengviau būtų, nes toks fantastiškas žmogutis..
Manau visos is musu buvo tokius periodus praeje Yra labai sunku matyti nescias moteris, girdeti giminiu "skatinimus" seimos pagausejimui ir t.t. Bet as nezinau... jei jau taip yra, gal man kazko reikia is to ismokti