QUOTE(Glamour @ 2012 02 19, 15:26)
Meskos,
visai skani kava su cinamonu. Man patiko. Girdėjau, kad imunitetą cinamonas stiprina ir bakterijas naikina.
Labai įdomiai parašei dėl geltonkūnio cistos. Ar tau dakataras taip sakė, ar pati išmąstei ? Man gegužės mėnesį operaciją darė dėl to, kad funkcinė cista sulipusi su geltonkūniu buvo ir nepasidavė gydymui, be to ir endo aptvarkyt norėjom. Tą cistą gydėme apie 9 mėn. Tai gal tada buvo kas užkibę
Labas rytas, smagios savaiteles
Glamour - cinamonas dar saktina vaisngas gleives...
Del geltonkunio - ne ne pati, pirma kart isgirdau is gyd, bet pas vaisingumo spec, tai tikiu kad jis zinos, bet as ta cikla net NT nedariau, tai 100 prc nzn.kelis kart tada perklause ar NT nedariau, ar pojuciu nebuvo, tai tik tiek kad man buvo tikrai uzsilaike mm pora dienu ir pramuse po to.. man geltonkunio cista tada buvo pirmakart, pries tai yra buves nesproges folis po stimuliaciju, kuris po 1 men KT pranyko..na ir aisku dabr kai turejau ta savo ivyki vadinkim, irgi dar kol nieko nesimate, jau buvo gletonkunis tas..
Papildyta:
QUOTE(Glamour @ 2012 02 19, 15:49)
.
* Vat dėl tų visokių reikia, galiu, negaliu, uždegimai, cistos tai jau man stogas važiuoja. Jaučiuosi kaip neįgali kad būčiau. Tada kai NEVAISINGUMAS UŽKNISA JUODAI, aš padedu galvot, kad jeigu, taip tai nfg,
nieko tada man nereik, tik kad galėčiau rami ir sveika gyvent, pradedu galvot, kad galėčiau ir svetimą vaiką augint . Ai dabar juodai pasipreišinimo viskam periodas. Praeis Va išdrįsau garsiai pasakyt, kas man ant dūšios, o tai gniužulas gerklėj stovi jau kurį laiką. Nepykit mergytės už mano neigiamas mintis, nu bet kad jos tokios yra ir tiek.
Drasiai su tom mintim, geriau jas cia "garsiai" islieti negu viduj laikyti ir kenkti sau:) mes ne bailios, ir pacios minciu visokiu buna turim, taip kad drasiai:) As pati penktad vakare veziau drauge namo, tai kazkoks vienas klausimas isprovokavo visa mano tirada, tai kaip dejau kas ant sirdies gulejo
Papildyta:
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 19, 19:27)
na siandien mano ciklas jau naujas prasidejo
beje si karta drauges labai jau pasiskubino siandien turetu buti 15cd
kazkas baisaus siandien tik pirma tablete dufo, jauciu jau rytoj reikia nebegert nes jau kaip ir mmm atejo
rytoj leksiu pas gine nu nuotaika siaubinga .....
Sheila nesupratau, 15cd atejo mm??? ar cia cia skaitau kazka netaip?
Ka gine sake?