Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 14, 16:04)
nuburbuliuok tu ta foto, ka?smile.gif)

Prasom biggrin.gif http://www.flickr.co.../in/photostream
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2012 02 14, 16:05)
kristukas, man patinka visai, švelni proginė foto, bet TA mėlyna ir TA raudona nedera, mano galva. va jei būtų nuogas kūnas ir kelnaitės, tai ok. dabar gi mane ta melsva tokia ne mėlyna erzina biggrin.gif visa kita fainai, ypač šoniukas ir grakšti ranka smile.gif

Aciu, say. Tikrai ruosiaus ir be maikutes nusifotkint, bet galvoju jau bus per izulu. biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 02 14, 15:11)
Prasom  biggrin.gif  http://www.flickr.co.../in/photostream

Aciu, say. Tikrai ruosiaus ir be maikutes nusifotkint, bet galvoju jau bus per izulu.  biggrin.gif  blush2.gif

va, be burbuliukų dauuuug geriau! ir melsva tikrai šiek tiek pjaunasi su raudona. smile.gif šiaip tai mielai taip visa kita.
Papildyta:
beje, Ka, labai šaunu, kad temą sutvarkei! smile.gif tikrai daug daug daug geriau atrodo smile.gif
Atsakyti
Fotožuops smile.gif

http://fishki.net/co...t.php?id=106947
Atsakyti
merginos dar klausimelis.
pasirinkau RAW formata ir dabar galvoju kaip su tuo baltos spalvos balansu daryti. jau kaip ir nelygis butu auto nusistatyti ar dienos apsvietima, tai man vis pasikoreguoti su baltu lapu ar kaip cia geriausia db daryti? ax.gif
Atsakyti
Ketvirtos grupes zaidimas. bandau testi smile.gif Pirma nuotrauka

user posted image

Kabinausi uz vaiko ir lekstes :

user posted image

turiu dar 2 variantus (flickr), bet nezinau, kuris geresnis, o gal joks netinka, tuomet bandysiu kazka kito galvoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2012 02 14, 15:25)
pasirinkau RAW formata ir dabar galvoju kaip su tuo baltos spalvos balansu daryti. jau kaip ir nelygis butu auto nusistatyti ar dienos apsvietima, tai man vis pasikoreguoti su baltu lapu ar kaip cia geriausia db daryti?  ax.gif

aš parktiškai visada auto naudoju, ant raw bet kada paprastai gali pakeisti, darau su lapu kai labai sudėtingas apšvietimas
Ka dėkui už temos pagražinima, daug tvarkingiau atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2012 02 14, 15:17)
beje, Ka, labai šaunu, kad temą sutvarkei! smile.gif tikrai daug daug daug geriau atrodo smile.gif

Ne aš viena sutvarkiau. rolleyes.gif Kitos irgi daug padėjo, sprendė kokią informaciją palikti, kaip viską pateikti. smile.gif
Dar neblizga, bet ne daug trūksta.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 02 14, 10:25)
Kazkaip nera didelio noro fotkinti...

Nu nieko baisaus, manau praeis ta stadija, tikrai pries tai daug fotografavai, tai gal reikia poilsio 4u.gif
QUOTE(paluri @ 2012 02 14, 12:26)
Bandau ir as i j/b versti. Pilka ar ne?... Nezinau kaip padaryti  blush2.gif

Man tai sita nuotrauka gan sunkiai i jb verciasi, nes labai drabuzeliai margi ir medzio tekstura tarpusavy nesiziuri g.gif Bet ka as suprantu kaip sakant biggrin.gif

Idomu paskaityti diskusijas jusu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2012 02 14, 15:25)
pasirinkau RAW formata ir dabar galvoju kaip su tuo baltos spalvos balansu daryti. jau kaip ir nelygis butu auto nusistatyti ar dienos apsvietima, tai man vis pasikoreguoti su baltu lapu ar kaip cia geriausia db daryti?  ax.gif

raw jei fotkini, tai viska kompe gali susitvarkyt. nebent taves neknisa tas balto lapo fotkinimas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 14, 16:27)
Ketvirtos grupes zaidimas. bandau testi smile.gif Pirma nuotrauka

fainiai rolleyes.gif tik sauksto man truksta bigsmile.gif
beje,flickre koks tavo nikas?
Atsakyti
Su Meiles diena visas
(noreciau sulaukt patarimu kas kaip ir kitaip galejo but ax.gif zinau, kad nukirtau viena kojyte smile.gif cia vienas is bandymu, kai bent 5min susitarem su maziuku, tiesa ideja su sirdele skolinta, kazkada kazka panasaus flickr maciau blush2.gif )
user posted image
cia dar kelios

sergam abu su maziuku, tai negaliu net orie kompo pasedet, akys asaroja siaubingai verysad.gif maciau diskusija uzvirus buvo, pazadu perskaityti, kai sveikata leis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ainoa: 14 vasario 2012 - 15:53
pasiguost atejau lotuliukas.gif
bandau per youtuba ziuret pamokas darbas su lightroom, nu siaubas susisuko smegenys ir viskas, ko tik nekoreguoja viska apsvietimas toks anoks, korekcija tokia anokia.. jettau smegeneles neisnesa doh.gif
Atsakyti