Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(erikamaja @ 2012 02 14, 15:10)
Visai šiom dienom neturiu galimybės prisėst prie kompo.
Užmačiau diskusiją thumbup.gif
Užbėgau  padėkot Kikei už pasakas, pasaka sulaukt tiek laiškų, dar niekada nebuvau tokia populiari.
Ačiūūūū wub.gif

prašom ,džiaugiuosi kad patiko 4u.gif gal kiek kitokios pasakos nei tavo,bet tuom mes ir įdomus kad kiekvienas matom savaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2012 02 14, 14:19)
prašom ,džiaugiuosi kad patiko  4u.gif  gal kiek kitokios pasakos nei tavo,bet tuom mes ir įdomus kad kiekvienas matom savaip  blush2.gif

Žinoma. Tuo mes ir unikalūs.
Net ir "taškus" gyvenime visos matom skirtingai.
Bučkis.
Atsakyti
Happy saint valentine's day ❣
user posted image

Neatrodo izuliai keksiskai ? biggrin.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 02 14, 16:44)

4u.gif
Ne, man kaip tik taip vaikiskai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 02 14, 14:44)

Ne, fainai atrodo biggrin.gif Gal tik burbuliukai erzina, bet šiaip šventei tinka labai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 02 14, 15:47)
4u.gif
Ne, man kaip tik taip vaikiskai blush2.gif

Kur jau vaikiskai!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
o man kazkaip nelimpa ta nuotraukele blush2.gif kazkaip melyna maikute raudoni apatiniai nezinau unsure.gif baisu kazka sakyti nes neturiu ne patirties ne reikalingu igudziu kad pasakyti aiskiai ir racionaliai kodel nelimp man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 14, 15:47)
Ne, fainai atrodo biggrin.gif Gal tik burbuliukai erzina, bet šiaip šventei tinka labai  biggrin.gif

Oooo... biggrin.gif thumbup.gif Smagu, jog pakolkas dar neisbrokavot. biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(eglliux @ 2012 02 14, 15:53)
o man kazkaip nelimpa ta nuotraukele  blush2.gif  kazkaip melyna maikute raudoni apatiniai nezinau  unsure.gif  baisu kazka sakyti nes neturiu ne patirties ne reikalingu igudziu kad pasakyti aiskiai ir racionaliai kodel nelimp man  blush2.gif

Ieskojau raudonos maikutes, bet gaila neradau nieko tinkamo. O melyna su raudona spalviskai dera tarpusavyje plius ir su sirdutem. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 02 14, 14:55)

Ieskojau raudonos maikutes, bet gaila neradau nieko tinkamo. O melyna su raudona spalviskai dera tarpusavyje plius ir su sirdutem.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

tai va tas ir keista kad tikrai melyna su raudona puikiai ziurisi, bet cia kazkaip laksto akys man labai dry.gif ai nebezinau jau irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 02 14, 14:44)

nuburbuliuok tu ta foto, ka?smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 02 14, 15:44)

FAinai !! labai zaismingai
Atsakyti
kristukas, man patinka visai, švelni proginė foto, bet TA mėlyna ir TA raudona nedera, mano galva. va jei būtų nuogas kūnas ir kelnaitės, tai ok. dabar gi mane ta melsva tokia ne mėlyna erzina biggrin.gif visa kita fainai, ypač šoniukas ir grakšti ranka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 14 vasario 2012 - 15:06