QUOTE(gotte @ 2012 02 14, 00:30)
веро
pirmoj vertimas į JB nelabai pavykęs, pilkas, todėl iškart klausiu, kaip verti nuotrauką į JB? Su kokia programa dirbi/mokaisi dirbti? Mažoka viršaus, galvytė remiasi į kraštą nuotraukos, šalia galvos tas kažkoks šviesus daiktas fone nelabai gražiai atrodo. Su fotošopu jei dirbi, pasidomėk, kas per daiktas yra klonavimas ir tokius nedidelisu trukdžius pašalinsi nesunkiai
Antrą foto darei su blicu? Fotografuok geriau dieną, naudok natūralią šviesą
nustatymai čia tikrai ne rankiniai aš manau..o jei jau nori išmokti fotografuoti, fotografuok bent jau su pusiau rankiniais
pamiršk AUTO ir blicą. Čia taip pat nurėžei daugokai viršaus, vaikiukas remiasi.
Abiejų foto formatas 3*2? ar čia pagal save kažkaip apkarpei
Mokausi su lightroom'u ir tikrai nezinau kaip teisingai versti i j/b, cia toks tik pirmas bandymas. Apkarpiau taip netinkamai, nes daugiau buvo nereikalingu daiktu, tai pasidomesiu kas tas klonavimas.
Visada stengiuosi su M fotografuoti, retai su auto. bet sitas variantas galvoju kad fotkintas su auto, nes tamsus kambarys buvo ir toks visai nesuplanuotas momentas, tai del nemokejimo nusistatyti teisingus parametrus, fotkinau auto.
O karpiau pagal save, reikes pasidomet ir del formatu. Aciu uz komentarus. Einu mokytis toliau
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 14, 00:45)
Man pirmoji patinka, nors gal ir pilkoka. Antrojoj tas burbulas ant veido kazkaip keistai ziurisi. Ir rankute nukapota...
Gaila del rankutes ir man, nesuziurejau sito dalyko.