Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2012 02 14, 11:36)
Ot ir ne. Dostojevskis tikriausiai būtų riūgtelėjęs  prie šito stalo, Kafka nė akių į Tamstą nepakeltų, Nyčė būt pasiuntęs kuo toliau, o Sokratas Tau vietą prie šunų parodytų biggrin.gif Na, čia maždaug taip biggrin.gif

na dėl kultūros, tai taip, čia vėl nauja diskusija gali būt, temos neužteks biggrin.gif

ainam fotkint geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 14, 11:40)
na dėl kultūros, tai taip, čia vėl nauja diskusija gali būt, temos neužteks  biggrin.gif

ainam fotkint geriau biggrin.gif

Jo. Turiu vazonėly snieguolę, galvoju ką čia su ja padarius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 14 vasario 2012 - 11:45
QUOTE(rG @ 2012 02 14, 12:36)
Ot ir ne. Dostojevskis tikriausiai būtų riūgtelėjęs  prie šito stalo, Kafka nė akių į Tamstą nepakeltų, Nyčė būt pasiuntęs kuo toliau, o Sokratas Tau vietą prie šunų parodytų biggrin.gif Na, čia maždaug taip biggrin.gif

Tu paminejai genijus, kurejus ... Ir ju padetis bei genialumas jiems leistu tai daryti.... biggrin.gif
O sitoj temoj irgi tokiu yra ?
Nes riaugeti, bezdeti prie stalo ar siuntineti kitus toli toli sau leidzia dazniau paprasti muzikai, kurie tokiais ir lieka 4u.gif

Ok, gana plepalu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 14 vasario 2012 - 11:50
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 14, 11:45)
Tu paminejai genijus, kurejus ... Ir  ju padetis bei genialumas jiems leistu  tai daryti....  biggrin.gif
O  sitoj temoj irgi tokiu yra?

Nes riaugeti, bezdeti prie stalo ar siuntineti kitus toli toli  sau  leidzia dazniau paprasti muzikai, kurie tokiais ir lieka  4u.gif

OMG doh.gif beviltiška biggrin.gif
Atsakyti
Tu paminejai genijus, kurejus ... Ir  ju padetis bei genialumas jiems leistu  tai daryti....  biggrin.gif

Nes riaugeti, bezdeti prie stalo ar siuntineti kitus toli toli  sau  leidzia dazniau paprasti muzikai, kurie tokiais ir lieka  4u.gif

Pati sau paprieštaravai, bet tiek to.
O  sitoj temoj irgi tokiu yra ? lotuliukas.gif
Be abejo. Aš pvz genijus. Tavo proanūkiai analizuos mano dildinimo technologijas. Va tep va. Wikipedia rašys, ach, niekas jos plaštakės nesuprato, tik ji viena savim tikėjo ir štai biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

kaip tu mane nervini biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 14, 11:49)
kaip tu mane nervini biggrin.gif

Kubilius kaltas biggrin.gif
Papildyta:
Emigruokit jaunimas, emigruokit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 14, 11:51)
Kubilius kaltas biggrin.gif
Papildyta:
Emigruokit jaunimas, emigruokit biggrin.gif

man rods, gamta
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 14, 11:51)
man rods, gamta

man rods aplinka
Atsakyti

na tarkim tu laikai raugėjantį, bezdintį prie stalo mužiku, kitas laiko "buko požiūrio" žmogų mužiku .. ir kuris iš jų labiau mužikas?

čia retorinis klausimas, vienašališkai rišu diskusiją
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 14, 12:49)
Be abejo. Aš pvz genijus. Tavo proanūkiai analizuos mano dildinimo technologijas. Va tep va. Wikipedia rašys, ach, niekas jos plaštakės nesuprato, tik ji viena savim tikėjo ir štai biggrin.gif  lotuliukas.gif

Mano proanukiai gales didziuotis, kad ju prosenele su tavim bendravo, nesvarbu, kad virtualiai ir nuolat "esdavosi" lotuliukas.gif
Atsakyti
Kiaulės jūs ...kodėl aš ne šunį vedžioju, o sėdžiu šitame forume visą rytą...ir žvengiu biggrin.gif

Nu psio...dabar jau tikrai maunu pro duris... lotuliukas.gif
Atsakyti