Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Senokai kažką pati rodžiau temoje. Vakar turėjau su drauge fs. Kritikuokit. biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 02 19, 12:01)
Man tai lb patinka. Tas konturas geles, toks mmmmm... bigsmile.gif

Aciu smile.gif

Rodau dar pora is tos pacios serijos:

user posted image

user posted image

Daugiau - cia. Man atrodo, lyg ir pavyko si geliu fotosesija, pati esu patenkinta rezultatu, ir ypac sprendimu versti i j/b. Labai idomu butu jusu nuomone isgirsti... 4u.gif

QUOTE(Ka @ 2012 02 19, 12:27)
Senokai kažką pati rodžiau temoje. Vakar turėjau su drauge fs. Kritikuokit.  biggrin.gif

Jau Flickre sakiau, man labai patinka. Israiskingas modeliukas, smagus sketis, dailus fonas. Grazu. Stilius tipiskai tavo, sviesu, su isdegimais siek tiek, bet kazkaip netrukdo (o gal as pripratau... smile.gif)

O cia ne tie barsciai, kur oda nudegina? Turbut ne, jei rankose juos laiko... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 19 vasario 2012 - 12:43
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 19, 12:34)

zinai kas man lb patinka, kad yra gyvumo ispudis tu geliu, atrodo, jei dar paziuresi kelias sekundes, pamatysi kaip jos skleidziasi... smile.gif faina.
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 19, 12:43)
Rodau dar pora is tos pacios serijos.

Jau Flickre sakiau, man labai patinka. Israiskingas modeliukas, smagus sketis, dailus fonas. Grazu. Stilius tipiskai tavo, sviesu, su isdegimais siek tiek, bet kazkaip netrukdo (o gal as pripratau... smile.gif)

O cia ne tie barsciai, kur oda nudegina? Turbut ne, jei rankose juos laiko...  g.gif

Ei, antra man labai patinka. bigsmile.gif

Dėkoju dar kartą. 4u.gif Tie išdegimai, na, kiek žiūrėjau ps, tai labai, labai šviesu, bet nerodė, kad išdegę. Stengiausi, kad tas baltas megztukas neprarastų rašto. smile.gif Ir dievaži, kaip sunku žiemą baltai apsirengusį žmogų fotografuoti (nors abiejų toks užmanymas buvo, kad baltai).
Ir taip, čia tas augalas, sudžiuvęs jis nepavojingas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Senokai kažką pati rodžiau temoje. Vakar turėjau su drauge fs. Kritikuokit.  biggrin.gif

bijau kazka sakyt, bet gal nesupyksi blush2.gif
Man kliuna merginos plaukai, ar netvarkingai supinti, ar nuo dregmes pasisiause gal ax.gif
bet nuotrauka tai wub.gif
Atsakyti
As siandien dukra erzinau is paskos su kamera vaiksciodama. doh.gif Laaaaabai ji nemegsta fotografuotis. Si suspausta, bet mane akytes uzbure. wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 19 vasario 2012 - 14:16

man priminė Westono fotografiją, kai negyvi daiktai tampa panašūs į žmones. kadangi nemėgsti fotkinti žmonių, galbūt tokia išraiška yra savotiška (Tavotiška?) "žmogaus fotografija"? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 02 19, 12:43)
zinai kas man lb patinka, kad yra gyvumo ispudis tu geliu, atrodo, jei dar paziuresi kelias sekundes, pamatysi kaip jos skleidziasi... smile.gif faina.
QUOTE(Ka @ 2012 02 19, 12:54)
Ei, antra man labai patinka.  bigsmile.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(Ka @ 2012 02 19, 12:54)
Dėkoju dar kartą.  4u.gif  Tie išdegimai, na, kiek žiūrėjau ps, tai labai, labai šviesu, bet nerodė, kad išdegę. Stengiausi, kad tas baltas megztukas neprarastų rašto.  smile.gif Ir dievaži, kaip sunku žiemą baltai apsirengusį žmogų fotografuoti (nors abiejų toks užmanymas buvo, kad baltai).
Ir taip, čia tas augalas, sudžiuvęs jis nepavojingas.  mirksiukas.gif

Ai, man dabar jau irgi nebeatrodo, kad isdege... unsure.gif Bet treciadieni einu akiniu uzsisakyti biggrin.gif

QUOTE(kristukass @ 2012 02 19, 13:43)
As siandien dukra erzinau is paskos su kamera vaiksciodama.  doh.gif  Laaaaabai ji nemegsta fotografuotis. Si suspausta, bet mane akytes uzbure.  wub.gif

Akytes grazios, bet nuotrauka labai jau ruzava...

Ta proga dar noriu tau padekoti, kad kazkada sudominai Curves, kai pati mokeisi su jom dirbti 4u.gif Dabar tai mano mylimiausias irankis PS, kitu beveik nenaudoju.

QUOTE(sayonara @ 2012 02 19, 14:14)
man priminė Westono fotografiją, kai negyvi daiktai tampa panašūs į žmones. kadangi nemėgsti fotkinti žmonių, galbūt tokia išraiška yra savotiška (Tavotiška?) "žmogaus fotografija"? wink.gif

Gal... smile.gif

Man tai Westono darzoves labai patinka... kopustas ypac. Man i galva nebutu ateje kopusta fotkinti, tokia prasciokiska darzove atrodo, o vat, galima ir ja karaliskai pateikti... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man atrodo,  lyg ir pavyko si geliu fotosesija, pati esu patenkinta rezultatu, ir ypac sprendimu versti i j/b. Labai idomu butu jusu nuomone isgirsti...  4u.gif

Tikrai pavyko! bigsmile.gif Kerincios tos tavo juodai baltos geles.

QUOTE(kristukass @ 2012 02 19, 13:43)
Laaaaabai ji nemegsta fotografuotis. Si suspausta, bet mane akytes uzbure.  wub.gif

Nezinau kaip ten del technines puses, bet paskendau as tavo mergytes akyse wub.gif
Papildyta:

Nzn ka cia kritikuoti g.gif Man patikti 4u.gif Ir plaukai issimuse is supinimo man cia visai netrugdo, o kaip tik dera prie barsciu ziedu galiuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 02 19, 14:27)

Man labai patinka bigsmile.gif Viskas..Fonas graziai nuburbuluotas, tas barstis cia vietoj, merginos megztinis su tamsiu fonu graziai susilieja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 02 14, 22:53)

skaiciau praeita tema (sia pradesiu jau ryt, tempai tai shakes..), tai susierzinau, nei RG nuotrauku, nei sandres pandres. skaitai ir nezinai apie ka. beprasmybe. gaila laiko pasidare. o juk taremes. na sandres atveju, gal kiek suprantama, nors fotkes nemaciau, supratau, klad kazhkas ne taip ten buvo, bet as labai noreciau kokia viena kita pamatyt is tos su batais fs.. del Ritos - tyliu. taremes kaip ir. kazhkaip nefaina. ir tiek.

Maggie, soriukas, kad taip..bet rimtai ten matesi kokie tais mistiniai dalykai,teko isimti,k kad nebuciau pakaltinta nude lotuliukas.gif be to, nieko padabdno ten ir nebuvo schmoll.gif

QUOTE(Maggie @ 2012 02 15, 11:27)

nes sandre ir rita tai tos, kuriu nuotrauku as laukiu. jei butu kazkas, kas man maziau prie sirdies - ko gero nieko nesakyciau ir "nesiparinciau".

Maggie!!!!!!!Isvertei mane is batu!!!!!!!!Likau soke perskaiciusi sia zinute! It' unbelievable!!! Bet kaip sladu sirdutej tokie postai,jet!!! O skysta as laugh.gif
QUOTE(Maggie @ 2012 02 16, 22:48)

Zinok, man tinka tavo vakariniai auto! Tas grudas kaip graziai cia isejo! Tas spindesys taip tinka! Rodo judesi! Nu man gerai ziurisi!
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 19, 17:13)

Antroji labai grazi 4u.gif
Atsakyti