Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2012 02 18, 23:31)
Nepamenu kuri mergaitė drebančiom rankom įdėjo gėles, kur vyras sukritikavo, nu tai visai neblogai, verta toliau pakankinti, padirbėti.

As cia! As cia! lotuliukas.gif
oj kaip smagu blush2.gif
Atsakyti
Aciu, kam patiko man gele 4u.gif Smagu man smile.gif

QUOTE(rG @ 2012 02 18, 23:27)
Nu kodėl taip, man patinka, tik LABAI RETAI kas parodo apskritai jb gėles, o dar vykusias.

Na tai faina, kad ne tik man patinka smile.gif Nors daug kas sako, jei geles fotografuoji, tai reikia spalvu. O as, jei randu kokia gera jb geles nuotrauka, tai ilgai ilgai galiu ziureti, daug ilgiau negu i spalvota smile.gif

Sitas j/b tikrai pilkokas, bet geriau man ziurejosi, palyginus su labiau kontrastingais variantais. Gal tiesiog nuotraukos spalviniai tonai tokie, kad per didelis kontrastas nesiziuri g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 02 18, 23:52)
Suprantam biggrin.gif bet sakau, mazu, kas kokia paslapty atskleis  bigsmile.gif  rolleyes.gif

Prasau, pasakykit, cia reiketu ar dar tamsinti, ar sviesinti, ar ka daryt? blink.gif

dar truputį pašviesinčiau. Tvarkoma foto, bet šiaip labai gražiai jb atrodo. Rodos spalvotą tokią pat dėjai. JB n kartų geriau

QUOTE(Jurzole @ 2012 02 19, 00:17)
Uzvedet kalba, kaip sunku spalvas i j/b versti, o as kaip tik j/b nuotrauka norejau parodyti kritikai. Man greiciausiai irgi nepavyko, bet vis delto dedu  ax.gif Siandien tiesiog tokia nuotaika buvo, juodai-baltai-pilka... nors zinau, kad geles juodai baltos mazai kam patinka.

nežinau kokio rezultato tikėjaisi, bet man labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 19, 00:31)

Dangaus trūksta (blynas dabar), tas krūmas maišo, bet iš esmės labai neblogas bw. Nu einu dirbt, labai jau reguliuot pradėjau čia biggrin.gif

mirksiukas.gif aciu ,man irgi dangus toks kaip cia pasakius be vaizdo,bet visuma paciai patinka ax.gif gero darbo,man poilsis totalus sivakar thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2012 02 18, 23:17)
jei labai i lankas nuejau perdarysiu ir sugalvosiu kazka kito ..

Man tai patinka, ir kompozicija, ir spalvos. Kojos tikrai grazios mirksiukas.gif

QUOTE(virdzzinija @ 2012 02 18, 23:29)
pries kelias dienas dar sniego buvo,o siandien 0

j/b patinka, bet paciai nuotraukai kazko stinga. Ta balta dangu tai beveik noretusi nukirpti, ir bala nemate tu taisykliu... ax.gif

QUOTE(eglliux @ 2012 02 18, 23:35)
As cia! As cia!  lotuliukas.gif
oj kaip smagu  blush2.gif

Tikrai, eglliux, geresne nuotrauka negu ana gelyte. Dar jei matytusi visas atspindys, jei butu daugiau kontrasto... zodziu, verta dar ta gelyte pakankinti, kol ir vyrui patiks biggrin.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 02 18, 23:50)
nežinau kokio rezultato tikėjaisi, bet man labai patinka.

Aciu smile.gif Norejau daugiau kontrasto, bet kad nesiziurejo, tai pasirinkau pilkesni varianta. Nors pilkas j/b lyg ir "nesiskaito" kaip j/b? Nelabai as dar ismanau... bet kazkaip keistai traukia mane j/b paskutiniu metu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 19, 00:01)

Tikrai, eglliux, geresne nuotrauka negu ana gelyte. Dar jei matytusi visas atspindys, jei butu daugiau kontrasto... zodziu, verta dar ta gelyte pakankinti, kol ir vyrui patiks  biggrin.gif

oj ta ana jau niekas palygint su ta, jau paciai nebegrazi lotuliukas.gif atspindzio daugiau deja neturiu, cia orginalus dydis foto neapkirpta ji nieko, per mazai fotografuodama palikau.
einu paieskosiu LR kontrasto nes cia vos ne mygtukus junginejau tampiau ir ziurejau kaip man graziau. nezinau nieko kur kas randasi doh.gif ismoksiu kita savaite su LR bent pagrindus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 19, 01:01)
Man tai patinka, ir kompozicija, ir spalvos. Kojos tikrai grazios  mirksiukas.gif
j/b patinka, bet paciai nuotraukai kazko stinga. Ta balta dangu tai beveik noretusi nukirpti, ir bala nemate tu taisykliu...  ax.gif

dekui jurzole bigsmile.gif man stinga modelio grazaus tenais kaip nors issiraitusio ,as pries kelias dienas vaiksciojau lauke su dukryte ir aisku su savim pasiemiau fotoaparata ir man taip patiko sis keliukas, lyg kelio pabaiga butu..tai zaidimo deka sugalvojau ten grizt siandien..norejau pagalve pasiimt ,bet pagalvojau truputi ne i tema ,lauke ir pagalve ,na nebent lova butu dar plius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 19, 00:01)
Nors pilkas j/b lyg ir "nesiskaito" kaip j/b? Nelabai as dar ismanau... bet kazkaip keistai traukia mane j/b paskutiniu metu  ax.gif
Ne nu priklauso nuo spalvų, neįmanoma, kad būtų tik juoda arba tik balta. Tik kontrastingesni šitie reikalai turi būt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 19 vasario 2012 - 00:09
QUOTE(eglliux @ 2012 02 19, 00:04)
oj ta ana jau niekas palygint su ta, jau paciai nebegrazi  lotuliukas.gif  atspindzio daugiau deja neturiu, cia orginalus dydis foto neapkirpta ji nieko, per mazai fotografuodama palikau.
einu paieskosiu LR kontrasto nes cia vos ne mygtukus junginejau tampiau ir ziurejau kaip man graziau. nezinau nieko kur kas randasi  doh.gif  ismoksiu kita savaite su LR bent pagrindus  thumbup.gif

Geriau is naujo nufografuok - idomesniu kampu, su visu atspindziu, suziurek, kad rysku butu, detales geriau matytusi, o paskui ir kontrasto galesi prideti, jei truks.
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 19, 00:08)
Geriau is naujo nufografuok - idomesniu kampu, su visu atspindziu, suziurek, kad rysku butu, detales geriau matytusi, o paskui ir kontrasto galesi prideti, jei truks.

bandysiu ryt thumbup.gif bet kad labiau detaliu fotikas nenori traukti ir tai turiu makro +4 uzdejus dar. Kad atspindys pilnas butu cia reikia dideles lekstes kokios jo? na bandysiu dar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2012 02 19, 00:13)
bandysiu ryt  thumbup.gif  bet kad labiau detaliu fotikas nenori traukti ir tai turiu makro +4 uzdejus dar. Kad atspindys pilnas butu cia reikia dideles lekstes kokios jo?  na bandysiu dar

Na nebutinai tas atspindys, jei nera kaip jo isgauti - as maniau, kad ant stiklo ten padeta ta gele, tada tik sukadruot tinkamai reiketu. Bet ne tame gi esme, bus atspindys ar ne. Svarbu, kad grazi nuotrauka gautusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 02 18, 23:15)
kristalines -> Nežinau, ar šviesinčiau, man rodos, taip gerai, nors čia reiktų palaukti kitų nuomonės  ax.gif

4u.gif

QUOTE(Jurzole @ 2012 02 18, 23:17)
Siandien tiesiog tokia nuotaika buvo, juodai-baltai-pilka... nors zinau, kad geles juodai baltos mazai kam patinka.

Man tai lb patinka. Tas konturas geles, toks mmmmm... bigsmile.gif

QUOTE(rG @ 2012 02 18, 23:25)
Ansel Adams
Ir čia parašyta technika dar.
Nėra taip paprasta su bw. Tik su PS dirbant galima pasiekti idealų bw arba su juosta. Bet ir tai jis labai kruopščiai ir ilgai dirbdavo su negatyvais, ala photoshopindavo.

nu super smile.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 02 18, 23:50)
dar truputį pašviesinčiau. Tvarkoma foto, bet šiaip labai gražiai jb atrodo. Rodos spalvotą tokią pat dėjai. JB n kartų geriau

aciu. Bandysiu dar kazka tvarkyt,kol ispausiu is sitos kiek galima daugiau ax.gif
Atsakyti