Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Smilguna @ 2012 02 18, 21:06)

Tikiuosi, kad ne į vieną mane kreipeisi ax.gif Matyt taip ir buvo, šiand kažkokia aš susireikšminus rolleyes.gif
Ooo, man patiko, ypatingai įdomiai atrodo dar ir kycius, tad pritariu dėl kairės kirpimo ir šiek tiek apačios, šiek tiek viršaus. Nepatinka, kad ruožas [sienų sujungimo kerta per galvą], įžiūriu tavo strazdanėles, dievinu, laukiu kadrų iš arčiau mirksiukas.gif ir spalvos susigroja, man spalvota geriau, jei ne ruožas. J/b verčiu iš lempos, tiksliai nemoku, norėčiau, kad ir mane pamokintų kas blush2.gif Tavo atveju dėčiau dar kontrasto šiek tiek. Patinka, kad žiūri į katę, o katė į tave.

Vandenė -> Mačiau jūržolė pakomentavo, ji čia labiau mėgsta gamtą paveiksluoti, tad pasakysiu tik tai, kad patinka spalvos ir horizonto [sniego] linija.

kristalines -> Nežinau, ar šviesinčiau, man rodos, taip gerai, nors čia reiktų palaukti kitų nuomonės ax.gif
Atsakyti
user posted image
,jei labai i lankas nuejau perdarysiu ir sugalvosiu kazka kito ..

Pirma grupė reiktu testi dosa
Atsakyti
Uzvedet kalba, kaip sunku spalvas i j/b versti, o as kaip tik j/b nuotrauka norejau parodyti kritikai. Man greiciausiai irgi nepavyko, bet vis delto dedu ax.gif Siandien tiesiog tokia nuotaika buvo, juodai-baltai-pilka... nors zinau, kad geles juodai baltos mazai kam patinka.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2012 02 18, 23:17)

,jei labai i lankas nuejau perdarysiu ir sugalvosiu kazka kito ..

kokios kojos grazios thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ansel Adams
Ir čia parašyta technika dar.
Nėra taip paprasta su bw. Tik su PS dirbant galima pasiekti idealų bw arba su juosta. Bet ir tai jis labai kruopščiai ir ilgai dirbdavo su negatyvais, ala photoshopindavo.

user posted image

user posted image
Pagal šią schemą tonus nuotraukas tvarkydavo ir jei teisingai supratau šiandien, tai jis ir sugalvojo pats juos. Aš tai čia nieko nesuprantu, bet gal juostininkėms aišku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 18 vasario 2012 - 23:26
QUOTE(rG @ 2012 02 18, 22:23)
Darom sąjūdį  cool.gif  Kaip savo laiku Kokto, Pikasas ir kiti  biggrin.gif Su Tamsta galėčiau eit žuvaut užsimerkus  biggrin.gif

o, su Tavim - laisvai biggrin.gif

QUOTE(Jurzole @ 2012 02 18, 23:17)
Uzvedet kalba, kaip sunku spalvas i j/b versti, o as kaip tik j/b nuotrauka norejau parodyti kritikai. Man greiciausiai irgi nepavyko, bet vis delto dedu  ax.gif Siandien tiesiog tokia nuotaika buvo, juodai-baltai-pilka... nors zinau, kad geles juodai baltos mazai kam patinka.

gražu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 18 vasario 2012 - 23:26

Nu kodėl taip, man patinka, tik LABAI RETAI kas parodo apskritai jb gėles, o dar vykusias. Nu man nieko visai, patinka, gal pilkos per daug.
Atsakyti
pries kelias dienas dar sniego buvo,o siandien 0

user posted image

eglliux nius aciu uz komplimenta biggrin.gif
Atsakyti
Nepamenu kuri mergaitė drebančiom rankom įdėjo gėles, kur vyras sukritikavo, nu tai visai neblogai, verta toliau pakankinti, padirbėti.

QUOTE(virdzzinija @ 2012 02 18, 23:29)
pries kelias dienas dar sniego buvo,o siandien 0
http://farm8.staticf...acc5f4dd1_z.jpg[/img]

Dangaus trūksta (blynas dabar), tas krūmas maišo, bet iš esmės labai neblogas bw. Nu einu dirbt, labai jau reguliuot pradėjau čia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 18 vasario 2012 - 23:32
Uzvedet kalba, kaip sunku spalvas i j/b versti, o as kaip tik j/b

Svelnu. Patiko 4u.gif
QUOTE(rG @ 2012 02 18, 23:25)
Nėra taip paprasta su bw.

bigsmile.gif Vo cia tai juodai-balta... Nuostabu!
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 18, 23:05)
Man tai grazu, nenoriu nieko kritikuoti... smile.gif Grazios spalvos, graziai saule pagavai, ir tas pliku medzio saku azuras graziai ziurisi dangaus fone.

QUOTE(noisy-B @ 2012 02 18, 23:15)
Vandenė -> Mačiau jūržolė pakomentavo, ji čia labiau mėgsta gamtą paveiksluoti, tad pasakysiu tik tai, kad patinka spalvos ir horizonto [sniego] linija.

Ačiū mirksiukas.gif Tai pirma nuotrauka, kuria ir aš pati iš visos širdies džiaugiuosi biggrin.gif

Kristalines, Jurzole man gražu, bet dėl j/b nieko negaliu patart, man tamsus miškas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vandenė: 18 vasario 2012 - 23:34
norėčiau jūsų pagalbos, gal galit patarti kaip sušvelninti šešėlius ant veido šios foto, nes su PS man dar sunkoka g.gif
http://www.flickr.co...981/6897996145/
Atsakyti