Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2012 02 18, 16:28)
Maggie, man labai patiko Tavo palapinės interpretacija. Manoji kažkas panašaus, bet truputį kitaip.

Reikės pasiieškoti tos palapinės kritikos. doh.gif Jurzole kai užvedė mane, tai dabar neatsipalaiduosiu, kol neperskaitysiu ko nors apie ją biggrin.gif

Nu smagu, kad nors kazka konstruktyvaus inesiau i diskusija biggrin.gif Patiko ir tavo interpretacija. Galetu dar kas nors pratesti mirksiukas.gif Tiesa sakant, buvau nustebusi, kad niekas cia nebuvo girdejes apie ta palapine - Vakaru Europoje ji jau seniai tapusi simboliu, kaip ir pati Tracey Emin, britu meno pasaulio enfant terrible. Kritikai del jos niekaip nesutaria, nors jau niekas nebesigincija, kad savo pedsaka siuolaikinio meno istorijoje ji tikrai paliko, ir nemaza. Kita vertus, pedsakas pedsakui nelygu... del to irgi nesutariama: Is Emin a splattergun artist who just keeps hitting on powerful facts? Or is she far more talented than she pretends? It's this latter possibility that keeps people guessing... (Tracey Emin: 20 years).

Kritika - 2 skyrius apie Emin darbus. Gana idomu, net man smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 18 vasario 2012 - 20:25
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 18, 20:24)
Nu smagu, kad nors kazka konstruktyvaus inesiau i diskusija  biggrin.gif Patiko ir tavo interpretacija. Galetu dar kas nors pratesti mirksiukas.gif Tiesa sakant, buvau nustebusi, kad niekas cia nebuvo girdejes apie ta palapine - Vakaru Europoje ji jau seniai tapusi simboliu, kaip ir pati Tracey Emin, britu meno pasaulio enfant terrible. Kritikai del jos niekaip nesutaria, nors jau niekas nebesigincija, kad savo pedsaka siuolaikinio meno istorijoje ji tikrai paliko, ir nemaza. Kita vertus, pedsakas pedsakui nelygu... del to irgi nesutariama: Is Emin a splattergun artist who just keeps hitting on powerful facts? Or is she far more talented than she pretends? It's this latter possibility that keeps people guessing... (Tracey Emin: 20 years).

Kritika - 2 skyrius apie Emin darbus. Gana idomu, net man  smile.gif

4u.gif
tai čia mes (aš) tundros, meno užsienyje gyvename, mažai paplitusios literatūros, mažai kultūros.. pas mus gi beveik visa Lietuva pinigą kala biggrin.gif nafig tas menas. doh.gif o man tai smagu, kad kažką nauja sužinojau smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Seniai rašiau šiame skyrelyje. Namų darbus esu padarius, nevarykit daryt iš naujo smile.gif (o jei reiks ir padarysiu, nesispardysiu). Įtariu, kad nieks manęs čia neprisimena(išskyrus Jokubaitę mirksiukas.gif ). Užtat aš čia jaučiuos kaip namuose, nes skaitau kasdien smile.gif bandysiu dažniau paimt fotoaparatą į rankas ir judėt į priekį fotografijoj.
Užvakar buvo geras oras, tai buvau išlėkus į gamtą.. Atnešu vieną nuotrauką, noriu Jūsų komentarų, kritikos 4u.gif
user posted image
Nesakykit, kad medis krenta iš kadro, nes jis toks pasviręs ir natūroj buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 18, 20:44)
4u.gif
tai čia mes (aš) tundros, meno užsienyje gyvename, mažai paplitusios literatūros, mažai kultūros.. pas mus gi beveik visa Lietuva pinigą kala biggrin.gif nafig tas menas. doh.gif o man tai smagu, kad kažką nauja sužinojau smile.gif

Darom sąjūdį cool.gif Kaip savo laiku Kokto, Pikasas ir kiti biggrin.gif Su Tamsta galėčiau eit žuvaut užsimerkus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 18 vasario 2012 - 22:24
Labas vakaras.

Merginos, kaip reikia tinkamai ismokti paversti foto i jb? blink.gif
siandien visa laisva laika tam skyriau, nu bet nafik, niekoooo neiseina. Nusipurvina atrodo galu gale tos foto doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 02 18, 22:28)
Merginos, kaip reikia tinkamai ismokti paversti foto i jb?  blink.gif

Aš tai nemoku cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilguna @ 2012 02 18, 20:06)
Ta proga dedu dar vieną:

Sita man labiau patinka, labai gerai cia katinas isipaise bigsmile.gif
Kaip brumbrumai sake kirpciau kaires, dar butinai salinciau ta vamzdi ar kas ten kur is galvos auga. Noretusi dar gal kokios idomesnes emocijos veide, ar gal kad veidas siek tiek sonu butu..
Na bet sita tikrai geresne 4u.gif

kristalines , man irgi idomu butu smile.gif
Atsakyti
Merginos ar nesuprantat - tai labai sunkus reikalas doh.gif biggrin.gif

Gal kas matėt apie Adams'ą rodėl filme kažkokiam dokumentiniam? Tikras bw meistras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 18 vasario 2012 - 22:47
QUOTE(rG @ 2012 02 18, 22:47)
Merginos ar nesuprantat - tai labai sunkus reikalas  doh.gif  biggrin.gif

Suprantam mirksiukas.gif aš pačioj pradžioj pabandžiau padaryt vieną kitą foto jb, bet, žiūriu, nieko gero nesigauna, tai daugiau net nebandau, bent jau kol kas...
Atsakyti

Suprantam biggrin.gif bet sakau, mazu, kas kokia paslapty atskleis bigsmile.gif rolleyes.gif

Prasau, pasakykit, cia reiketu ar dar tamsinti, ar sviesinti, ar ka daryt? blink.gif
user posted image
Atsakyti

Suprantam biggrin.gif Todel ir ieskom kas iskramtytai paaiskintu da parodytu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vandenė @ 2012 02 18, 22:19)
Užvakar buvo geras oras, tai buvau išlėkus į gamtą.. Atnešu vieną nuotrauką, noriu Jūsų komentarų, kritikos  4u.gif 

Man tai grazu, nenoriu nieko kritikuoti... smile.gif Grazios spalvos, graziai saule pagavai, ir tas pliku medzio saku azuras graziai ziurisi dangaus fone.
Atsakyti