QUOTE(sayonara @ 2012 02 18, 16:28)
Maggie, man labai patiko Tavo palapinės interpretacija. Manoji kažkas panašaus, bet truputį kitaip.
Reikės pasiieškoti tos palapinės kritikos. Jurzole kai užvedė mane, tai dabar neatsipalaiduosiu, kol neperskaitysiu ko nors apie ją
Reikės pasiieškoti tos palapinės kritikos. Jurzole kai užvedė mane, tai dabar neatsipalaiduosiu, kol neperskaitysiu ko nors apie ją
Nu smagu, kad nors kazka konstruktyvaus inesiau i diskusija Patiko ir tavo interpretacija. Galetu dar kas nors pratesti Tiesa sakant, buvau nustebusi, kad niekas cia nebuvo girdejes apie ta palapine - Vakaru Europoje ji jau seniai tapusi simboliu, kaip ir pati Tracey Emin, britu meno pasaulio enfant terrible. Kritikai del jos niekaip nesutaria, nors jau niekas nebesigincija, kad savo pedsaka siuolaikinio meno istorijoje ji tikrai paliko, ir nemaza. Kita vertus, pedsakas pedsakui nelygu... del to irgi nesutariama: Is Emin a splattergun artist who just keeps hitting on powerful facts? Or is she far more talented than she pretends? It's this latter possibility that keeps people guessing... (Tracey Emin: 20 years).
Kritika - 2 skyrius apie Emin darbus. Gana idomu, net man