Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Whatever? @ 2012 02 18, 18:32)
Neiste, labai patiko  pratesimas... 4u.gif  JB man graziau ziurisi... Toks kazkoks mistiskesnis, mislingesnis  biggrin.gif Saunuma  4u.gif

drinks_cheers.gif nėr ką bepridurti. Stebiu šį žaidimą ir suprantu, kiek dar reik domėtis ir praktikuotis doh.gif

Mes šiandien su šeimyna Užutrakyje pašmirinėjom, pafotografavau šiek tiek, einu žiūrėt, ar kas žiūrimo gavos.
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2012 02 18, 19:35)
drinks_cheers.gif nėr ką bepridurti. Stebiu šį žaidimą ir suprantu, kiek dar reik domėtis ir praktikuotis  doh.gif

Mes šiandien su šeimyna Užutrakyje pašmirinėjom, pafotografavau šiek tiek, einu žiūrėt, ar kas žiūrimo gavos.

na taip, tas tiesa... Bet nebandydama neismoksi, manau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 18, 18:39)
na taip, tas tiesa... Bet nebandydama neismoksi, manau... blush2.gif

drinks_cheers.gif Kad ir kiek teorijos i galva isidetum, praktikos ji niekada neatstos. Aisku be teorijos irgi ragas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 02 18, 18:26)
g.gif Man tose nuotraukose truksta istorijos ar pratesimo ar pradzios.

g.gif reiks kazka sumastyt, nes pakankamai sunku buvo normaliai fokusa su laikmaciu i rankas pagaut g.gif o cia reiktu normaliai i zmogu g.gif bet reiks isbandyt bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Smilguna @ 2012 02 18, 13:27)

Susipažinkim  mirksiukas.gif Auto. Laukiu patarkavimų:
http://farm8.staticf...526167722_z.jpg

Labas smile.gif Malonu susipažinti mirksiukas.gif

Nelabai man der pagalvės tekstūra su patalynės, nesižiūri čia patalynė kažkaip, džinsai... turiu omeny, ant patalinės su džinsais. Spalvos lyg ir atsikartoja nuo auskarų, bet čia mėlyna džinsų rėžia akis, atima dėmesį.. netinka čia ta pagalvė, mano nuomone vien dėl tekstūros, tiksliau, norėtųsi, kad tu ne ant patalinės gulėtum smile.gif

O, chiquitka jau viską išsakė, tai ką norėjau pasakyti...

neiste -> Man patinka smile.gif j/b labiau.

eglliux -> O man dbr kampas įdomesnis, tik norisi spalvų smile.gif Jei be spalvų, tai daugiau kontrasto smile.gif O atrodytų iš vis super, jei matytųsi atspindys, kuris yra nukirptas smile.gif Nors ir taip gerai smile.gif

sayonara -> Man patiko tavo interpretaciją apie palapinę, visiškai pritarčiau smile.gif

Atsakyti
Dekavoju, merginos blush2.gif
Atsakyti
neiste, thumbup.gif pratęsimas. O kur laikai fotiką, kai tokiu kampu save fotografuoji?
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2012 02 18, 21:38)
neiste,  thumbup.gif pratęsimas. O kur laikai fotiką, kai tokiu kampu save fotografuoji?

Cia labai sudetingoj padety buvo biggrin.gif , lentynoje, kiek gulscias, po objektyvu vaiko kaladele pakisau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 02 18, 20:40)
Cia labai sudetingoj padety buvo biggrin.gif , lentynoje, kiek gulscias, po objektyvu vaiko kaladele pakisau doh.gif

drasu... As taip nedarau po to, kai sutelziau viena objektyva... verysad.gif Gerai, kad draustas buvo, a le vistiek baisiai gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 02 18, 17:54)
Isivaizduoju kaip sunku ir be stovo ir be pulto, balionelis uz pastangas  mirksiukas.gif  Dabar pasakysiu kas man nepatinka - mano nuomone labai pjaunasi rastai ir spalvos - pataline, dzinsai, pagalvele, auskarai... Atrodo kaip neapgalvotas kadras. Poza irgi nelabai patogi atrodo. Labai tikiuosi kad nesupyksi uz kritika, nes as dar pati zaliai zalia, bet man atrodo taip blush2.gif Bet gi sugebejai tokiom lakstymo aplinkybem pagauti fokusa, tai manau kita karta pavyks geriau, tik atkreipk siek tiek daugiau demesio i detales. Saunu, kad bandai, juk taip ir judama i prieki mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 02 18, 20:31)
Labas smile.gif Malonu susipažinti mirksiukas.gif

Nelabai man der pagalvės tekstūra su patalynės, nesižiūri čia patalynė kažkaip, džinsai... turiu omeny, ant patalinės su džinsais. Spalvos lyg ir atsikartoja nuo auskarų, bet čia mėlyna džinsų rėžia akis, atima dėmesį.. netinka čia ta pagalvė, mano nuomone vien dėl tekstūros, tiksliau, norėtųsi, kad tu ne ant patalinės gulėtum smile.gif

O, chiquitka jau viską išsakė, tai ką norėjau pasakyti...

Labai malonu, kad pastebėjot. Dėkui už kritiką. Viską priimu 100%. Ta pagalvėlė buvo objektas, į kurį fokusuoju... Sutinku, kad spalviškai visiškai nedera. Tiesa, ten ne džinsai, o mėlynas plono audinio kombinzoniukas (petnešėlė matos) blush2.gif Ir ne patalynė, kaip tik, kad jos nesimatytu užtiesiau pleduką. Suprantu, kad su spalvom makaliošė, kadras buitinis. Tiesiog buvo įdomu pabandyt auto, gal labiau iš techninės pusės. Supratau, kad tikrai įmanoma biggrin.gif Ta proga šiandien užsisakiau pultelį, kai ateis, reiks pabandyt normaliau pasiruošt, pakeist aplinką ir pakartot. Dar kartą dėkui, kad nepagailėjot laiko ir pakomentavot mirksiukas.gif
Ta proga dedu dar vieną:
user posted image
arba jb
user posted image
JB pilkokas, pačiai nelabai patinka. Gal ką pasiūlytumėt kaip pagerint su LR ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilguna: 18 vasario 2012 - 20:18
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 18, 21:50)
drasu... As taip  nedarau po to, kai sutelziau viena objektyva... verysad.gif Gerai, kad draustas buvo, a le vistiek baisiai gaila  verysad.gif

As viena fotika Palangoj pasigadinau, atsirado juoda demele ziurint per akute, kurios ant foto nesimato. Veidrodis svarus, mazu smelio kur pateko
Atsakyti
QUOTE(Smilguna @ 2012 02 18, 20:06)
Ta proga dedu dar vieną:

idomu. kirpciau kaires
Atsakyti