Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Aciu, merginos... 4u.gif Pavyko ikelti tiesiogiai... biggrin.gif
Atsakyti
wb natūraliam apšvietime, antras dublis biggrin.gif

auto, debesiukas, custom
user posted image
Atsakyti
http://farm8.staticflickr.com/7039/6896247383_7d7ae07e88_z.jpg user posted image
3 grupes foto zaidimui. Kabinausi uz plauku.

Ideja buvo tokia, igyvendinti kokybiskai nepavyko, su auto man labai nesiseka, juolab, kai stovo neturiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 18 vasario 2012 - 15:24
Ikelsiu viena foto, pakritikuokit 4u.gif nes vyras sake kad mano visos siandienines nuotraukos visai neidomios verysad.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglliux: 18 vasario 2012 - 16:28
Maggie, man labai patiko Tavo palapinės interpretacija. Manoji kažkas panašaus, bet truputį kitaip. Toje palapinėje, įsivaizduočiau, slypi žinutė apie privatumą. Intymumą galbūt. Intymumo, kurio sąvoka taip radikaliai pasikeitė. Seksas nebėra intymus ir dviejų asmenų reikalas, visuomenėje keičiasi privatumo ribos, ir labai smarkiai. Kartu, galvoju, autorė, išrašinėdama atidžiai pasirinktą daiktą (man atrodo neatsitiktinai pasirinkta palapinė - daiktas, kuris yra tarsi personalinis, nuosavas, bet priima lankytojus (moteris priima seksualinius partnerius?)), žaidė su žiūrovo suvokimu: atskleisdama intymia laikomą informaciją apie seksualinį gyvenimą, nukreipia dėmesį nuo iš tiesų intymiais išlikusių kitų jos gyvenimo aspektų; greičiausiai tai vidiniai išgyvenimai, o ne fiziniai potyriai. Anksčiau kilnios mergelės alpdavo iš džiaugsmo arba liūdesio, ilgesio arba skausmo, bet negalėjo nė įsivaizduoti serkso arba juo labiau kalbėjimo apie jį. O mes, šiuolaikinės damos, gana drąsiai dalinamės savo seksualine patirtimi, bet mums sunku, neįprasta ir neįdomu kalbėtis apie jausmus.

Reikės pasiieškoti tos palapinės kritikos. doh.gif Jurzole kai užvedė mane, tai dabar neatsipalaiduosiu, kol neperskaitysiu ko nors apie ją biggrin.gif
Atsakyti
As su klausimu, jei noriu parodyti foto (koliazo daryt nemoku) jos yra mano Flickr'e ar jus visas reikia kazkaip i draugus priimt, ar daryt, kad foto visi matytu? g.gif Bandziau viena is savo laisvalaikio formu nufotkint...

Atsakyti
QUOTE(Smilguna @ 2012 02 18, 12:27)

Susipažinkim  mirksiukas.gif Auto. Laukiu patarkavimų:

Isivaizduoju kaip sunku ir be stovo ir be pulto, balionelis uz pastangas mirksiukas.gif Dabar pasakysiu kas man nepatinka - mano nuomone labai pjaunasi rastai ir spalvos - pataline, dzinsai, pagalvele, auskarai... Atrodo kaip neapgalvotas kadras. Poza irgi nelabai patogi atrodo. Labai tikiuosi kad nesupyksi uz kritika, nes as dar pati zaliai zalia, bet man atrodo taip blush2.gif Bet gi sugebejai tokiom lakstymo aplinkybem pagauti fokusa, tai manau kita karta pavyks geriau, tik atkreipk siek tiek daugiau demesio i detales. Saunu, kad bandai, juk taip ir judama i prieki mirksiukas.gif 4u.gif
QUOTE(neiste @ 2012 02 18, 15:22)
Ideja buvo tokia, igyvendinti kokybiskai nepavyko, su auto man labai nesiseka, juolab, kai stovo neturiu.

OMG OMG OMG panika biggrin.gif dabar mano eile fear.gif
Einu generuoti ideju. Saunus pratesimas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 02 18, 16:43)
As su klausimu, jei noriu parodyti foto (koliazo daryt nemoku) jos yra mano Flickr'e ar jus visas reikia kazkaip i draugus priimt, ar daryt, kad foto visi matytu?  g.gif  Bandziau viena is savo laisvalaikio formu nufotkint...

Padaryk kad visi matytu, jeigu aisku tos nuptraukos nera tokios kurias tu nelabai noretum visiem rodyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos ar eina pasunkinti kaip nors nuotrauka? pas mane virsus sunkesnis uz apacia, ar eina ka padaryti ar jau saukstai po pietu g.gif
Atsakyti
Zodziu bandau unsure.gif http://www.flickr.co...N06/6896608997/

Dabar kai jau pati po keliu dienu prisedau ir sukeliau foto, galvoju gal reikejo erdves daugiau paimt g.gif kad tarkim matytusi tiek mano, tiek mazisau kelenai, ar dar kazkuri kuno dalis g.gif reiktu erdves daugiau virsuj? g.gif VB lygtai grybaut nori g.gif

Fotkinau su laikmaciu, fotika ant piestuku dezes padejus smile.gif Be blico...

QUOTE(chiquitka @ 2012 02 18, 16:54)
Padaryk kad visi matytu, jeigu aisku tos nuptraukos nera tokios kurias tu nelabai noretum visiem rodyti. mirksiukas.gif

kol kas fotkinau taip, kad galeciau viesai rodyt... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PŪKITAS: 18 vasario 2012 - 17:07
QUOTE(chiquitka @ 2012 02 18, 18:54)

OMG OMG OMG panika biggrin.gif dabar mano eile fear.gif
Einu generuoti ideju. Saunus pratesimas  mirksiukas.gif
Papildyta:

Sekmes biggrin.gif 4u.gif

Turiu ir spalvota, kuri gal geriau ziurisi g.gif http://www.flickr.co...in/photostream/

Atsakyti
Neiste, labai patiko pratesimas... 4u.gif JB man graziau ziurisi... Toks kazkoks mistiskesnis, mislingesnis biggrin.gif Saunuma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 02 18, 16:58)
Zodziu bandau  unsure.gif 

g.gif Man tose nuotraukose truksta istorijos ar pratesimo ar pradzios. Truksta kazkokiu idomesniu detaliu g.gif Didesnio paveiksliuko, ta prasme, mazylio laimingu akiu, zaidziant su mama, detaliu kaip jiem smagu, jeigu nenori rodyti veidu tai kokio kadro kai mama apkabinus vaika is galo ir jie deda lego detale kartu ir t.t. O gal as tik pripratusi matyti ir suprasti tiesmukiskesnius dalykus, nes is tu nuotrauku kaip ir susikuria istorija kad mama ir vaikas state Lego namuka, bet ta istorija manes neuzkabina, man neidomi..
Tikriausiai tau ji sako zymiai daugiau, kadangi buvai jos dalyve, bet manau noretusi ir ziurovui pajausti ta mamos ir vaiko bendravimo palaima 4u.gif Nenusimink, bandyk toliau! Manau tikrai sugebesi kada nors mums tai parodyt mirksiukas.gif
QUOTE(neiste @ 2012 02 18, 16:58)
Sekmes biggrin.gif  4u.gif
Turiu ir spalvota, kuri gal geriau ziurisi g.gif

O kaip sukasi smegenAI, juda ideju generatorius biggrin.gif Svarbu dar kad ideju ispildymo mechanizmai pasileistu tinkamai biggrin.gif Ilgai pazadu netemt 4u.gif
Atsakyti