Aciu, merginos... Pavyko ikelti tiesiogiai...
wb natūraliam apšvietime, antras dublis
auto, debesiukas, custom
auto, debesiukas, custom
http://farm8.staticflickr.com/7039/6896247383_7d7ae07e88_z.jpg
3 grupes foto zaidimui. Kabinausi uz plauku.
Ideja buvo tokia, igyvendinti kokybiskai nepavyko, su auto man labai nesiseka, juolab, kai stovo neturiu.
3 grupes foto zaidimui. Kabinausi uz plauku.
Ideja buvo tokia, igyvendinti kokybiskai nepavyko, su auto man labai nesiseka, juolab, kai stovo neturiu.
Maggie, man labai patiko Tavo palapinės interpretacija. Manoji kažkas panašaus, bet truputį kitaip. Toje palapinėje, įsivaizduočiau, slypi žinutė apie privatumą. Intymumą galbūt. Intymumo, kurio sąvoka taip radikaliai pasikeitė. Seksas nebėra intymus ir dviejų asmenų reikalas, visuomenėje keičiasi privatumo ribos, ir labai smarkiai. Kartu, galvoju, autorė, išrašinėdama atidžiai pasirinktą daiktą (man atrodo neatsitiktinai pasirinkta palapinė - daiktas, kuris yra tarsi personalinis, nuosavas, bet priima lankytojus (moteris priima seksualinius partnerius?)), žaidė su žiūrovo suvokimu: atskleisdama intymia laikomą informaciją apie seksualinį gyvenimą, nukreipia dėmesį nuo iš tiesų intymiais išlikusių kitų jos gyvenimo aspektų; greičiausiai tai vidiniai išgyvenimai, o ne fiziniai potyriai. Anksčiau kilnios mergelės alpdavo iš džiaugsmo arba liūdesio, ilgesio arba skausmo, bet negalėjo nė įsivaizduoti serkso arba juo labiau kalbėjimo apie jį. O mes, šiuolaikinės damos, gana drąsiai dalinamės savo seksualine patirtimi, bet mums sunku, neįprasta ir neįdomu kalbėtis apie jausmus.
Reikės pasiieškoti tos palapinės kritikos. Jurzole kai užvedė mane, tai dabar neatsipalaiduosiu, kol neperskaitysiu ko nors apie ją
Reikės pasiieškoti tos palapinės kritikos. Jurzole kai užvedė mane, tai dabar neatsipalaiduosiu, kol neperskaitysiu ko nors apie ją
As su klausimu, jei noriu parodyti foto (koliazo daryt nemoku) jos yra mano Flickr'e ar jus visas reikia kazkaip i draugus priimt, ar daryt, kad foto visi matytu? Bandziau viena is savo laisvalaikio formu nufotkint...
QUOTE(Smilguna @ 2012 02 18, 12:27)
Isivaizduoju kaip sunku ir be stovo ir be pulto, balionelis uz pastangas Dabar pasakysiu kas man nepatinka - mano nuomone labai pjaunasi rastai ir spalvos - pataline, dzinsai, pagalvele, auskarai... Atrodo kaip neapgalvotas kadras. Poza irgi nelabai patogi atrodo. Labai tikiuosi kad nesupyksi uz kritika, nes as dar pati zaliai zalia, bet man atrodo taip Bet gi sugebejai tokiom lakstymo aplinkybem pagauti fokusa, tai manau kita karta pavyks geriau, tik atkreipk siek tiek daugiau demesio i detales. Saunu, kad bandai, juk taip ir judama i prieki
QUOTE(neiste @ 2012 02 18, 15:22)
OMG OMG OMG panika dabar mano eile
Einu generuoti ideju. Saunus pratesimas
Papildyta:
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 02 18, 16:43)
As su klausimu, jei noriu parodyti foto (koliazo daryt nemoku) jos yra mano Flickr'e ar jus visas reikia kazkaip i draugus priimt, ar daryt, kad foto visi matytu? Bandziau viena is savo laisvalaikio formu nufotkint...
Padaryk kad visi matytu, jeigu aisku tos nuptraukos nera tokios kurias tu nelabai noretum visiem rodyti.
Merginos ar eina pasunkinti kaip nors nuotrauka? pas mane virsus sunkesnis uz apacia, ar eina ka padaryti ar jau saukstai po pietu
Zodziu bandau http://www.flickr.co...N06/6896608997/
Dabar kai jau pati po keliu dienu prisedau ir sukeliau foto, galvoju gal reikejo erdves daugiau paimt kad tarkim matytusi tiek mano, tiek mazisau kelenai, ar dar kazkuri kuno dalis reiktu erdves daugiau virsuj? VB lygtai grybaut nori
Fotkinau su laikmaciu, fotika ant piestuku dezes padejus Be blico...
kol kas fotkinau taip, kad galeciau viesai rodyt...
Dabar kai jau pati po keliu dienu prisedau ir sukeliau foto, galvoju gal reikejo erdves daugiau paimt kad tarkim matytusi tiek mano, tiek mazisau kelenai, ar dar kazkuri kuno dalis reiktu erdves daugiau virsuj? VB lygtai grybaut nori
Fotkinau su laikmaciu, fotika ant piestuku dezes padejus Be blico...
QUOTE(chiquitka @ 2012 02 18, 16:54)
Padaryk kad visi matytu, jeigu aisku tos nuptraukos nera tokios kurias tu nelabai noretum visiem rodyti.
kol kas fotkinau taip, kad galeciau viesai rodyt...
QUOTE(chiquitka @ 2012 02 18, 18:54)
OMG OMG OMG panika dabar mano eile
Einu generuoti ideju. Saunus pratesimas
Papildyta:
Sekmes
Turiu ir spalvota, kuri gal geriau ziurisi http://www.flickr.co...in/photostream/
Neiste, labai patiko pratesimas... JB man graziau ziurisi... Toks kazkoks mistiskesnis, mislingesnis Saunuma
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 02 18, 16:58)
Zodziu bandau
Man tose nuotraukose truksta istorijos ar pratesimo ar pradzios. Truksta kazkokiu idomesniu detaliu Didesnio paveiksliuko, ta prasme, mazylio laimingu akiu, zaidziant su mama, detaliu kaip jiem smagu, jeigu nenori rodyti veidu tai kokio kadro kai mama apkabinus vaika is galo ir jie deda lego detale kartu ir t.t. O gal as tik pripratusi matyti ir suprasti tiesmukiskesnius dalykus, nes is tu nuotrauku kaip ir susikuria istorija kad mama ir vaikas state Lego namuka, bet ta istorija manes neuzkabina, man neidomi..
Tikriausiai tau ji sako zymiai daugiau, kadangi buvai jos dalyve, bet manau noretusi ir ziurovui pajausti ta mamos ir vaiko bendravimo palaima Nenusimink, bandyk toliau! Manau tikrai sugebesi kada nors mums tai parodyt
QUOTE(neiste @ 2012 02 18, 16:58)
O kaip sukasi smegenAI, juda ideju generatorius Svarbu dar kad ideju ispildymo mechanizmai pasileistu tinkamai Ilgai pazadu netemt